Najlepše prodavnice slatkiša

copyright
Copyright: retaildesignblog.net
Pročitano: 1497 puta
Kategorija: Zanimljivosti
Ocena teksta:
(1 Glas)

1. „Dylan's candy bar", Majami

Dilan Loren, ćerka modnog dizajnera Ralfa Lorena je 2013. godine svoju prodavnicu slatkiša učinila još popularnijom tako što je postavila stablo lizalica koje je ujedno ukrašeno i drugim slatkišima. Plafon prodavnice je dizajniran tako da nalikuje čokoladnim tablama.

2. „The candy room", Melburn

Lokalna dizajnerska firma je dvodimenzionalnim crtežima u crno-belom enterijeru oživela prostor koji je ravan umetničkom delu. Pored toga, ovo je jedna od prodavnica sa najvećim izborom slatkiša u Melburnu.

3. „Candylawa", Rijad

Prodavnica na dva nivoa podeljena je u nekoliko sekcija, uključujući i one gde možete sami da dizajnirate svoje lizalice.

4. „Miette Confiserie", San Francisko

Vlasnica Meg Rej i njen bivši muž Kristofer, koji je dizajnirao radnju, bili su inspirisani starim svetskim poslastičarnicama prilikom osmišljavanja celokupnog enterijera. Staklene tegle u kojima su kisele i karamel bombone, raspoređene su po drvenim policama, a izloge krase najrazličitije torte.

5. „Papabubble", Jokahoma

Prodavnica dizajnirana tako da istovremeno podseća na laboratoriju ludog naučnika i umetničku galeriju. Prozor koji odvaja kuhinju od maloprodajnog mesta omogućava vam da gledate čitav proces proizvodnje bilo kog slatkiša.

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava