Nedeljni horoskop: 30. januar - 5. februar 2017.

Pročitano: 1309 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 30. januara do 5. februara 2017. godine!

Lepi dani i dobro raspoloženje su pred vama. U ovoj ćete sedmici kada je hrana u pitanju funkcionisati po principu – malo, ali kvalitetno. Lagani hranljivi obroci, sa obaveznom poslasticom na kraju!

Posao
Nedelja koja u svom prvom delu može doneti neke neprijatnosti kroz komunikaciju, naročito sa nadređenima. Iako ćete imati želju da „odbrusite“, ne savetuje vam se da budete impulsivni. Takođe, neke neprijatne vesti mogu vas naterati da prilagođavate svoje planove ili ponašanje u određenim situacijama. I pored ovih, sitnijih prepreka, nedelja pred vama je dobra da se aktivirate u punom smislu te reči. Ušli ste u jedan izuzetan i podsticajan period, kada trebate biti inicijator dešavanja.

Novac
Bićete nešto zabrinutiji zbog troškova koji se ne smanjuju. Priliv novca koji očekujete i koji će vam pomoći da isplivate iz dubioze, dolazi u drugom delu nedelje.

Ljubav
U polje ličnosti ušao je vladar vašeg znaka, Mars, a u drugom delu sedmice pridružiće mu se i vladarka srca i partnerskih odnosa, Venera. Slobodni će bukvalno doživeti preporod – jaka energija koja se u vama budi, želja za pokretom, flertovanjem, osvajanjem! Sve je tokom ovog perioda na vašoj strani – svesni ste da izazivate veliku pažnju gde god da se pojavite, pa koristite vreme koje je pred vama i ostvarite svoje ljubavne želje. Oni koji su još uvek željni slobode i nesputanosti i smatraju da im još uvek nije vreme da se „skrase“, uživaće u danima koji su ispred njih. U emotivnim vezama, ova će sedmica doneti pojačane strasti i želju da više vremena provodite sa voljenom osobom. Možda komunikacija još uvek ne funkcioniše baš kako treba, ali su zato dešavanja u spavaćoj sobi više nego burna...

Zdravlje
Sa Marsom u polju ličnosti, više je nego izvesno da će zdravstveni oporavak brzo krenuti. Ipak, do polovine nedelje mogu vas pratiti posledice virusa koji ste preležali.

Ove sedmice će maltene svaki obrok biti u brzini, nekako „s nogu“. Nećete imati dovoljno vremena za potpuno uživanje u jelu, pa se potrudite da obroci budu zdravi i da zadovolje potrebu za povećanom energijom. Više mesa u ishrani vam je neophodno.

Posao
Nervoza će sigurno obeležiti prvi deo ove sedmice. Neki dogovori ili saradnje na koje ste računali se odlažu ili dolazi do velikih promena, koje vam ni na koji način ne odgovaraju. Najviše mrzite da menjate svoje planove u poslednjem trenutku, a sada ćete to biti prinuđeni da učinite. Takođe, poslovi koje ste pokrenuli u proteklom periodu ne daju rezultate koje ste očekivali. Nemate razloga za brigu, sve ono što je u zastoju pokrenuće se vrlo brzo, već od naredne sedmice. Bolji poslovni period je tek pred vama.

Novac
Iako ste se trudili da troškove isplanirate kako treba, ipak će vas prvi dani sedmice iznenaditi i moraćete da izvadite novac iz džepa i platite neke obaveze.

Ljubav
Naglašeno polje tajni, u kojem su tranzitni Mars, ali i planeta koja vlada vašim znakom, Venera, pratiće vas u narednom periodu. Ne samo to, Venera u Ovnu više potencira potrebu za strašću, za osvajačkim poduhvatima, lako i brzo se upušta u odnose sa suprotnim polom, ne želeći da razmišlja o tome šta budućnost može tom odnosu doneti. Iz tog razloga, i kod slobodnih i kod zauzetih može se javiti potreba da se upuste u nešto što će biti skriveno, daleko od očiju javnosti. Preplaviće vas nemiri, želje, strasti, i lako je moguće da pokleknete pred njima. Ukoliko ste zauzeti – bilo bi dobro da razmislite pre nego što se odlučite za tako nešto. Ukoliko ste slobodni – svoje „apetite“ za ljubavlju ćete teško uspevati da kontrolišete. Neki od vas će se voditi devizom – „samo jednom se živi“...

Zdravlje
Kod starije populacije se mogu javiti problemi sa pritiskom ili sa spavanjem. Mlađi pripadnici znaka bi trebali više da se bave fizičkom aktivnošću.

Više vam je dosadilo da vrtite jedna te ista „zimska jela“. Ova, nešto teža hrana vam opterećuje želudac, pa bi bilo dobro da tokom ove sedmice uvedete neke novine – pripremite neko jelo koje niste do sada ili posetite restoran sa zanimljivom ponudom i izborom hrane..

Posao
Dragi Blizanci, osećaj težine koji vučete kroz poslovni segment prestaće, i to vrlo brzo. Videćete i sami da će već ove sedmice neki pomaci (doduše sitni) krenuti, samo otvarajući put narednom periodu koji tek donosi dobre stvari za vas. Sada, potrudite se da održite smirenost u nekim napetim poslovnim situacijama, ne nervirajte se, već pokušajte da se prilagodite. Sigurno je da će vam ići na živce i ljudi, i dešavanja, pa nemojte biti impulsivci, donositi odluke u trenutku ili presecati neke odnose.

Novac
Nikako ne uspevate da se u potpunosti „opasuljite“ u finansijskom segmentu – taman pomislite da ste sve doveli u kakvu takvu normalu, kad eto nekih nepredviđenih troškova i zaostalih računa. Od sledeće sedmice ipak računajte da ćete moći da „prodišete“ malo...

Ljubav
Vi ste nešto nervozni, a ne bih rekla da vaša nervoza ima veze sa odnosom sa voljenom osobom. Moguće je da ste pritisnuti nekim poslovnim ili finansijskim okolnostima, pa samo što „ne ujedate“. Do polovine sedmice voljenoj osobi će stvarno biti teško da pronađe neki kompromis sa vama. Ne dramite bez razloga, bolje se potrudite da smirite situaciju i da ponovo uspostavite sklad. Bolji dani za ljubav su pred slobodnim Blizancima. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, krenuće u drugom delu sedmice da podržava vaš znak, i to iz polja prijatelja, druženja, izlazaka. Možda vi još uvek niste u nekom naročitom fazonu ni raspoloženi  posebno za ljubav, ali ni vi ne možete da poreknete da primećujete da se sve više osoba suprotnog pola mota oko vas, pokušavajući da vas osvoji. Stvari će se tek pokrenuti kako treba..

Zdravlje
Polje zdravlja je dosta bolje nego u proteklom periodu. Sigurno je da ćete se osećati dobro. Jedino će kod starije populacije još biti prisutan blagi pad energije, ali i to se polako sređuje..

Dragi Rakovi, ove sedmice malo ugodite sebi kada je hrana u pitanju – zaslužili ste! Nemojte razmišljati o brojanju kalorija i višku kilograma, već se opustite i uživajte u svojim omiljenim jelima!

Posao
Sve ono što je vezano za komunikaciju, dogovore, ali i papirološka pitanja, pod velikim je pritiskom i napetošću u prvim danima ove sedmice. Dolazićete u kontakt sa ljudima sa kojima se teško razumete, ili sa kojima samo uz velike napore uspevate da ostvarite zadovoljavajući dogovor. Ne rešavajte stvari na brzinu i nemojte presecati neke kontakte – razmislite dobro pre delovanja. Mogući su manji problemi i sa nadređenima, potrudite se da budete taktičniji sa njima. Još uvek niste u mogućnosti da na zadovoljavajući način rešite probleme sa dokumentacijom ili dozvolama koje su vam potrebne.

Novac
Pojavljuju se obaveze i troškovi koje morate regulisati, a priliv novca nije onakav kakvog ste očekivali. Ukoliko vam je potrebna pozajmica, prijatelj vam može izaći u susret, ali sa manjom sumom.

Ljubav
Da bi došlo do mira i stabilizacije u vašim emotivnim odnosima, očigledno je potrebno da vi i voljena osoba u potpunosti raščistite neke probleme koji vas već duže vreme „spotiču“. Napetost je prisutna, nešto od toga su realne situacije, a nešto su sitnice koje ste vas dvoje prenaduvali i napravili velikima. Tenzija će se provlačiti u prvim danima sedmice, ali se nemojte povlačiti iz razgovora. Bolje je stvari reći, nego po ko zna koji put prećutati i ostaviti problem da „visi u vazduhu“. Dani oko vikenda mogu vam doneti mirnije funkcionisanje i lakše kretanje ka stabilizaciji. Kod slobodnih – novo poznanstvo vas je u potpunosti preplavilo. Osoba koja se pojavljuje pokušava na svaki način da vas osvoji, a vi ste skloni da se prepustite i popustite pod naletom strasti koji vas je obuzeo.

Zdravlje
Problemi koji se već dosta dugo vuku kod vas, kao da nikako da prođu. Čak iako ste prezdravili, još uvek vučete posledice kroz slabost i manjak energije. Nikako ne uspevate da pronađete dovoljno vremena za sebe i svoj odmor.

Ili nemate volje ili pak dovoljno vremena da obraćate pažnju na ono što jedete. Odvojite neki trenutak više da biste napravili zdrav i hranljiv obrok. Ne nalazite izgovore – za svoje zdravlje i dobro stanje organizma potrebno je potruditi se malo.

Posao
Poslovni segment će vam oduzeti dosta energije u narednom periodu, ali nemojte žaliti truda – više je nego izvesno da pravite jako dobre poteze i otvarate put za neke bolje stvari koje vam dolaze. Niste sigurni u neke dogovore ili u neke osobe sa kojima sarađujete – vi se potrudite da sa vaše strane sve bude korektno, a vrlo brzo će se utvrditi na koji će način druga strana odgovoriti. Istina je da trenutno samo kroz sitnice spoznajete da ste na pravom putu, ali vrlo brzo će doći i oni rezultati koje čekate.

Novac
Niste očekivali da ćete se baš toliko istrošiti, i sigurno je da ćete makar u prvim danima sedmice morati da se „prebrojavate“ i da ćete razmišljati da li vaši prilivi stižu na vreme. Ova će napetost brzo proći.

Ljubav
Možda osoba koja vam se dopada u ovom periodu ne može da nađe pravi način da vam priđe, ili pak ne nalazi u sebi dovoljno hrabrosti. Vi vidite da interesovanje sa njene strane postoji, ali vas zbunjuje njeno ponašanje – čas se povlači, čas postaje aktivna prema vama. Ne, ovo nije nikakva igra sa njene strane, već nesigurnost, zato je potrebno da joj vi malo „odškrinete vrata“ i pomognete joj. Potrudite se da budete pokretač razgovora i inicijator dešavanja. Ukoliko ste u emotivnom odnosu – neophodno je da budete više aktivni i animirate voljenu osobu. Odnos trenutno jeste vrlo korektan, ali je sa vaše strane potrebno da se više potrudite, napravite neki dobar plan zajedničkih aktivnosti, iznenadite je, obradujete onim sitnicama za koje znate da voli i da joj prijaju. Ovo će oboma doneti neke mirne i fine dane.

Zdravlje
Imate osećaj da nikako ne uspevate da u potpunosti obnovite svoju energiju. Često se osećate teško ili iscrpljeno, a evidentno je da nemate ni dovoljno vremena za odmor i dobar san. Posvetite se više sebi.

Nervoza će učiniti da često posežete za grickalicama ili za slatkišima. Ne samo da je potrebno da sačuvate svoju liniju, kojom se dičite, već morate razmisliti i o tome da je vašem telu potrebna energija, koju na ovaj način nećete uspeti da pronađete.

Posao
Mnogo je toga izgledalo kao da će se rešiti brzo i bili ste maltene pa sto posto sigurni da možete računati na neke poslovne projekte ili na neke osobe. No, dolazi do neočekivanih zastoja ili promena, koje vam samo donose nervozu i čine da žurite....a vi znate i sami – u žurbi ste itekako skloni da pravite i greške. Ako preuzmete previše na sebe, više je nego izvesno da nećete ni pola uraditi. Zato je neophodno da napravite dobar plan, da se organizujete. Samo polako, rešićete vi ovo do kraja sedmice.

Novac
U finansijskom segmentu nikako ne uspevate da ostvarite potrebnu stabilnost. Sami ste krivi za postojeće stanje, jer razbacujete novac i na ono što vam nije neophodno u ovom trenutku.

Ljubav
Napeti ste zbog nekih situacija koje se vezuju za poslovni ili za finansijski segment, pa svoju nervozu najviše ispoljavate na one koji su vam najbliži. Nervira vas svaka, pa i najmanja sitnica od strane voljene osobe i možete burno reagovati i praviti od „komarca magarca“. Hajte malo rashladite glavu i promenite svoje ponašanje, da ne bi dolazilo do nekih bespotrebnih rasprava. Svoj temperament bolje pokažite u spavaćoj sobi i obogatite seksualni život vas i voljene osobe. Ukoliko ste sami, niste dobili ono što ste očekivali, ili se osoba koja vam se dopada neočekivano povukla. No, ne brinem se mnogo za vas – Venera i Mars u polju strasti otvaraju vam jedan buran period koji vam donosi itekako interesantna iznenađenja. Neke osobe preko poslovnog segmenta već počinju da vas „obleću“.

Zdravlje
Mogući su problemi sa stomačnim delom, sa varenjem. Takođe, neki od vas će češće nego inače imati problema sa glavoboljom ili bolovima u vratnom i ramenom delu. Dosta toga što vam se dešava je posledica stresa, nervoze i napetosti. Pokušajte da uradite nešto po tom pitanju.

Pokušavate da uvedete sebi neke zdrave navike kada je hrana u pitanju, ali od toga trenutno – slaba vajda. Ne možete da odolite da ne posegnete za omiljenim poslasticama...a kada jednom krenete – ne umete da se zaustavite.

Posao
Neophodno je da napravite neke velike rezove i promene u svojim planovima, ali i dogovorima. Očigledno je da situacija neće moći da funkcioniše onako kako ste vi to zamislili. Moguće je da će u poslednjem trenutku doći do preokreta koji će vas iznenaditi. Možda ste previše očekivali od nekih osoba, pa ćete biti razočarani kada shvatite koliko u suštini malo mogu da zaista i realizuju. Znate šta želite, ali počinjete da shvatate da će vam biti potrebno mnogo vremena da ovo i ostvarite.

Novac
Novac koji vam je potreban i zbog kojeg se već danima nervirate i razmišljate, najverovatnije ćete uspeti da pribavite u drugom delu nedelje. Ako ne od redovnih priliva, a ono kroz pozajmicu ili kredit.

Ljubav
Mars je već u polju vaših ozbiljnih partnerskih odnosa, a tokom ove sedmice priključiće mu se i Venera, vladarka vašeg znaka. Pošto će se voljena osoba u narednom periodu postaviti kao dosta dominantnija i zahtevnija, biće neophodno da sa vaše strane bude više prilagođavanja i kompromisa. E, sad...pitanje je koliko ćete zaista to biti u stanju....ili imati neke naročite želje za tim. Za sada, još uvek ćete kroz strast uspevati da „ispeglate“ neke situacije – za dalje – to ćemo tek videti. Kod slobodnih pripadnika ovog znaka mešaju se duboke i jake emocije sa potrebom da se prepustite i uživate samo u fizičkom kontaktu sa suprotnim polom. U prevodu – vi želite i potrebna vam je ona prava, istinska ljubav i povezanost...a ono što vam se „nudi“ jeste strast i prolazni, neobavezni odnosi. Razmislite kako i šta dalje...

Zdravlje
Izlazite iz perioda u kojem ste se često osećali bez energije, statično, umorno. Kod starijih pripadnika ovog znaka mogu se javiti problemi sa sinusima, glavoboljama ili pritiskom.

Dosta toga se u ovom periodu menja kada je vaš način ishrane u pitanju. Počećete da izbegavate neke namirnice za koje znate da nisu dobre po vas ili da vam ne prijaju, i svoju ishrau više bazirati na zdravim i hranljivim obrocima.

Posao
U polju poslovne svakodnevice se nalazi vladar vašeg znaka, Mars, a u drugom delu sedmice pridružiće mu se i Venera, vladarka poslovno-partnerskih odnosa. Pred vama je period velikih aktivnosti, vaše inicijative, akcije i dešavanja. Ovu snagu koju trenutno imate moraćete malko da obuzdate, makar u prvim danima nedelje, da ne biste svojom žurbom i impulsivnošću pokvarili neke dogovore. Znam da vam je teško da budete strpljivi, ali još uvek morate funkcionisati pažljivo i proračunato.

Novac
Iako su vaši prilivi u ovom periodu prikazani kao dosta stabilni, evidentno je da troškovi i plaćanje obaveza većim delom novac koji dobijete, odnesu. Ćutite, makar ste uspeli da zatvorite najveća dugovanja....

Ljubav
Istina je da je vaš vladar Mars trenutno u znaku Ovna i mestu svog vladarstva, ali je to vaše polje svakodnevice, toga kako na dnevnoj bazi funkcionišete sa voljenom osobom. Zato ćete morati da budete svesni da od vas trenutno zavisi u kom će pravcu odnos sa partnerom ići. Ukoliko vi budete inicijator pozitivnih dešavanja, strasti – sve će biti kako treba.  Ukoliko vi pak budete unosili nervozu, ponašali se suviše zahtevno, impulsivno – i vaš odnos sa voljenom osobom će trpeti. Na vama je odgovornost trenutno. Ukoliko ste sami, trenutno ste isključili razmišljanja i srce, a uključili strasti na maksimum. Nema više čekanja niti odlaganja, znate dobro koga želite i nećete želeti da više budete strpljivi. Naredni period doneće vam mnogobrojne ljubavne šanse, najviše preko poslovnog segmenta.

Zdravlje
Bez neke žurbe, brzine, testiranja sebe do krajnjih granica kada je u pitanju sport ili rekreacija. Lako se možete povrediti. Obratite više pažnje i u saobraćaju. Starija populacija Škorpija može imati probleme sa ramenim delom, rukama, kolenima, glavoboljom.

Možda još uvek niste u potpunosti „svoji“ i dobro raspoloženi, pa vrlo često jedete čisto da biste imali nešto u stomaku....polako će se vaše raspoloženje popravljati tokom ove sedmice, osmeh vratiti na lice...a sa njim i dobar apetit.

Posao
Samo nemojte da preterujete u nekim zahtevima, da bespotrebno kočite određene dogovore i da pravite velike promene u planovima – i pred vama će biti jedna izuzetno povoljna poslovna sedmica. Saradnici su zainteresovani za kontakt sa vama, napravite solidan dogovor, imajući na umu ono što je na DUŽI ROK dobro za vas. Potrudite se da budete spremni na kompromis, ali u isto vreme racionalni, praktični i promišljeni. Polako ulazite u period sa mnogo boljim poslovnim šansama.

Novac
Novac vam odlazi iz ruku, a vi trenutno ne umete da pronađete način da ove odlive zaustavite. Jedino što je dobro jeste da su vam prilivi više nego redovni, pa nekako uspevate da balansirate.

Ljubav
U vaše polje ljubavi i znak Ovna ušao je njegov vladar, Mars, a tokom ove sedmice u njega će ušetati i Venera, vladarka srca. Slobodnim pripadnicima ovog znaka idu neki zaista lepi i podsticajni dani, ispunjeni novim poznanstvima, velikim interesovanjem suprotnog pola za vas, strašću. Možda još uvek niste u najsjajnijem raspoloženju, ali ovo će se vrlo brzo promeniti. Neke osobe već počinju da pokazuju veliko interesovanje za vas, a ni vi niste ravnodušni.....Za razliku od slobodnih, koji zaista imaju predispozicije da uživaju, kod zauzetih Strelčeva definitivno stoji problem kao vrata. Vi i partner nikako ne uspevate da se uskladite i prevaziđete određenu problematiku koja postoji već duže vreme u odnosu. Neka kulminacija baš može biti do polovine ove sedmice. Najbolje je da oboje otvoreno porazgovarate.

Zdravlje
Pokušajte da kontrolišete stres, jer ste svesni da ne činite dobro sebi. Polje pokreta i komunikacije je naglašeno, pronađite „izduvni ventil“ kroz rekreaciju....ili kroz razgovor sa osobama koje vas razumeju. Kod starijih pripadnika znaka problemi sa probavnim delom.

Apetit vam je i dalje promenljiv, ne prija vam teška hrana i najviše vam odgovaraju manji, svedeni obroci koji će zadovoljiti potrebe vašeg tela za energijom. Nemojte samo svoju ishranu u ovom periodu bazirati na sendvičima....

Posao
Od vas se u ovom periodu očekuje mnogo, a čini vam se da zauzvrat vi ne dobijate onoliko koliko zaslužujete. Nadređeni su vas natovarili obavezama da prosto ne možete da „prodišete“. Svi se nešto oslanjaju na vas, svi smatraju da samo vi možete završiti određene poslove, a vama je lepo već svega preko glave. Koliko god da vam je teško, pokažite svoju snagu i odgovornost i u ovoj sedmici. Nemojte biti nervozni i impulsivni, jer ništa nećete time dobiti. Polako će se situacije raščistiti do kraja nedelje.

Novac
Iako su u finansijskom segmentu trenutno samo mali pomaci, i to je bolje od perioda koji je za vama. Znam da mnogo toga morate da rešite, ali moraćete polako, jedno po jedno.

Ljubav
Dosta toga vam u ovom periodu odvlači pažnju od emotivnog segmenta. Neki od vas su se u potpunosti okrenuli ka materijalnoj i finansijskoj strani, ostavljajući ljubav „za neko bolje vreme“. No, baš taj poslovni segment može doneti lepa iznenađenja slobodnima – jedna osoba jeste već u vašoj blizini, ali za sada ne pokazuje na jači način nameru da vas osvoji. Za sada se sve odvija samo na nivou komunikacije i povremenih poslovnih kontakata, ali će se tu stvari ubrzo promeniti....U vašim emotivnim relacijama stoji mogućnost da popravite situaciju sa voljenom osobom. Doduše, to neće moći da ide baš lagano...kao da je potrebno da se prvo dobro isvađate i raščistite neke situacije, da bi sve krenulo normalnijim tokom. Od drugog dela sedmice očekujte mirnije funkcionisanje sa partnerom.

Zdravlje
Energija i snaga vašeg organizma nije neiscrpna, pogotovo ako dozvolite da vas stres i napetost „izjedaju“. Pokušajte da pronađete vreme za sebe, za svoj odmor i relaksaciju. Popravite nešto i u načinu ishrane.

Ušli ste u period kada ćete mnogo lakše nego do sada kontrolisati apetit. Takođe, lako ćete izbaciti slatkiše i teška jela koja su opterećivala vaš želudac, a nisu ni vašoj dobroj liniji doprinosila. Od ove sedmice – više voća i povrća na vašem stolu.

Posao
Kad vas uhvati nervoza u prvom delu sedmice, nećete ni znati šta je najpre potrebno da uradite. Sa svih strana će vas neki događaji, kontakti,  dogovori spopasti, teško ćete uspevati da se organizujete i biće vam potrebna sva vaša umešnost da biste iz ovoga uspešno isplivali. Jedino što je izvesno jeste da ćete završiti i ono što ste mislili da nećete privesti kraju nika. Tako je to kad vas sitaucije „poteraju“. No, u drugom delu nedelje hvatate već konce dešavanja u svoje ruke. Možete da odahnete i smirite se.

Novac
Toliko ćete se nervirati zbog nekih dugovanja i nekog novca koji morate da pribavite, da ćete bukvalno „ujedati“ sve oko sebe. Hajde, iskulirajte malko, u drugom delu nedelje i ovo ćete rešiti...

Ljubav
Vi ili zakočite pa ne možete da se pomerite sa mesta, ili vas ljubavni događaji „napadnu“ sa svih strana, pa ne znate više na koju ćete stranu pre. Na ovaj prvi način ste u proteklom periodu funkcionisali, sada je vreme da pređemo na drugi. U prevodu – eto vama ljubavnih dešavanja, da povremeno nećete znati gde „udarate“. Sigurno je da ćete sa više osoba održavati komunikaciju, flertovati, susretati se...a neće vam biti strano ni da se upustite u neku prolaznu seksualnu kombinaciju. Šta god – samo da je zanimljivo, burno, da se nešto dešava! U vašim emotivnim relacijama – vreme je da voljenoj osobi posvetite mnogo više pažnje nego do sada. Nemojte se izgovarati poslom i nemanjem vremena, to ionako možete regulisati do polovine sedmice. Makar u drugom delu ove nedelje budite u potpunosti na raspolaganju emotivnom partneru!

Zdravlje
Sve bi u zdravstvenom segmentu funkcionisalo baš kako treba, da se vi ne nervirate toliko. A taj stres – i sami znate – uvek je kod vas okidač za veliki odliv energije i pad imuniteta. Dobro je što ćete ovo koliko toliko uspeti da izbalansirate i smirite se...

Naglašeno polje hrane govori da će nam Ribe malo poboljšati apetit u narednom periodu. Za sada su to još mali pomaci, ali samo polako – sve ide na bolje. I vreme je da počnete da se zdravije hranite, ne možete živeti samo na slatkišima i grickalicama.

Posao
Evidentno je da je pred vama jedan bolji finansijski period. Ipak, neke izdatke na koje niste računali imaćete u prvom delu sedmice.

Novac
Dugovi koje ste u proteklom periodu napravili sada dolaze na naplatu. Manjak novca u novčaniku sada će biti teško nadoknaditi.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni –polako izlazite iz ljubavne minus faze. Neke stvari ste uspeli da pomirite u sebi, znate šta želite i takođe – znate da li ste spremni da čekate i da se borite za to. Ako mislite da ste na neku emotivnu prošlost stavili tačku, moram da vas razočaram – zaista je malo verovatno da je to tako. No, bitno je da se vi bolje osećate i da vedrije gledate u budućnost. Nekima od vas počeće i zanimljiva dešavanja kroz poslovni segment. Trenutno tu ima nekih osoba koje se onako, žestoko interesuju za vas. Videćemo šta će tu situacija na dalje doneti...U postojećim emotivnim relacijama – ista meta, isto rastojanje. Ni vi ni partner ne uspevate da se stabilizujete, pa odnos non stop klacka. Jedan dan mira, jedan dan žučnih rasprava i napetosti. Dokle ćete ovako, verovatno samo vas dvoje znate...

Zdravlje
Vaša energija se polako diže i generalno – osećaćete se sve bolje kako dani budu odmicali. Ono na šta morate da obratite pažnju je ishrana, ali i rekreacija. Suviše ste se usedeli. Stariji pripadnici znaka mogu imati manjih problema sa pritiskom.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava