Nedeljni horoskop: 31. oktobar - 6. novembar 2016.

Pročitano: 830 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 31. oktobra do 6. novembra 2016. godine!

U ovoj će vam nedelji prijati jaki, intenzivni, pomalo neobični ukusi. Pravi je trenutak da probate specijalitete neke strane kuhinje ili da u pripremu svojih obroka uvrstite nove recepte, ali i nove začine. Prijaće vam sve što je pikantno, ljuto.

Posao
Istina je da će se neki od vas osećati kao da su na izmaku snaga što se nekih poslovnih situacija tiče. Koliko god da ulažete sebe, progres je zanemarljiv i na sve morate čekati. Dobre vesti za vas – situacija se ove sedmice značajno menja, i možete čak biti iznenađeni pozitivnim promenama koje će se dešavati. Videćete vrlo brzo da će se vaše nezadovoljstvo pretvoriti u zadovoljstvo. Nove poslovne ponude se sada mogu aktivirati, pa je pravi momenat i da nezaposleni krenu u akciju. Sve ono što je vezano za inostranstvo može se u velikoj meri otvoriti. U suštini – odlični dani od drugog dela sedmice!

Novac
Sada neke finansijske obaveze možete vrlo lako skinuti sa dnevnog reda. Ukoliko vam zatreba veća suma novca, povoljni su momenti za kredit ili za refinansiranje. Takođe – velike mogućnosti za iznenadne prilive.

Ljubav
Neki zaista divni momenti se mogu otvoriti pred slobodnim Ovnovima. Tranzitna Venera će biti u trigonu sa Uranom u vašem znaku, pa su itekako ostvariva i poznanstva preko društvenih mreža, prijatelja, izlazaka….u svakom slučaju – neobična i iznenađujuća dešavanja, koja se pokreću potpuno neočekivano, iz vedra neba. Interesovanja vas i ove osobe su potpuno ista i to će, pored strasti, biti još jedan, dodatni okidač. Sad, kažu da ovakvi tipovi veza brzo dođu, ali brzo i prođu, što ne mora biti vaš slučaj. Zato uživajte i prepustite se. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, sigurno je da ćete u ovim danima povremeno zapitati sebe – da li mi je osoba koju volim verna, ili nešto krije od mene? Nemojte sebe mučiti, jer nemate nikakvih razloga za tako nešto. U vašim emotivnim relacijama je sada sve u redu.

Zdravlje
Kod nekih pripadnika znaka još uvek će biti problema sa variranjem pritiska, sa glavoboljama ili prehladama. Imunitet vam još uvek nije najbolji, pa posvetite sebi više pažnje.

Nemojte ovih dana jesti na nervnoj bazi, jer je više nego verovatno da ćete pokvariti režim ishrane koji trenutno pokušavate da praktikujete. Moguća su impulsivna prejedanja, naročito u večernjim satima, pa se potrudite da to izbegavate. Imajte kontrolu nad sobom.

Posao
Neke dosta dobre ponude se mogu otvoriti i onima koji su nezaposleni, ali i onima koji već imaju radno mesto. U svakom slučaju, trebali biste da dobro razmislite o onome što vam se pruža, jer vam donosi veliku mogućnost promene na bolje. Još uvek će vas “boleti” neke stvari koje se dešavaju u vašem kolegijalnom okruženju, a najviše to što ćete osećati da neki ljudi nisu najiskreniji prema vama. Ovo ne bi trebalo da vas zabrinjava ni na koji način. Vi vodite računa o svojim poslovima i obavezama i gledajte da sve ispoštujete na vreme. Drugi ne trbaju da vas interesuju. Odlični kontakti sa strancima.

Novac
Finansijski segment je prilično stabilan u ovoj nedelji. Šta više – otvaraju vam se mogućnosti i za dodatne poslovne angažmane od kojih biste mogli imati solidne sume novca.

Ljubav
Ako ste slobodni, za vas ovih dana nema zime. Bićete okruženi udvaračima, i starim i novim, a i vi sami ćete se lako upuštati u flertovanje i neobavezne kontakte. Lako ćete se zanositi, a trenutno vas vuku i velike strasti, pa se možete odlučiti i za neobavezne kontakte ili avanturu. U suštini – sada se prepustite i radite ono što vama odgovara. Jedan je život, ne trebate da se ustežete i sputavate sebe. Ako ste u emotivnoj ili bračnoj relaciji, vreme je da stvari uzmete u svoje ruke. Ponašanje voljene osobe je suviše statično, kruto, između vas dvoje počinje da se javlja distance i odličan je momenat da ovo preokrenete. Pokažite veliku inicijativu, animirajte partnera i dajte mu ponovo dobar razlog da bude opušten i raspoložen u kontaktu sa vama. Iznenadite ga nekim svojim postupcima.

Zdravlje
Nešto više pažnje bi trebali da obrate oni koji imaju probleme sa krvnom slikom, sa pritiskom ili krvnim sudovima. Ostali u zdravstvenom segmentu funkcionišu više nego dobro.

I dalje se nastavlja period kada je potrebno da dosta pažnje posvetite svojoj ishrani. Trudite se da sve kategorije namirnica budu zastupljene na vašem stolu, a naročito one koje će povoljno delovati na krvnu sliku – neophodno je konzumiranje cvekle, spanaća, džigerice, paradajza.

Posao
Neke okolnosti u poslovnom segmentu se tokom ovog perioda mogu okrenuti u vašu korist. Moguće je da ćete početkom nedelje biti zabrinuti zbog velike količine obaveza koja vam je nametnuta i smatrati da nećete uspeti da ispoštujete rokove, ali ćete vrlo brzo “isplivati” iz svega ovoga. Sada je pravi momenat da budete aktivni kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ugovorite važne dogovore, sastanke – sada itekako možete zainteresovati druge za saradnju sa vama. Ovo važi i ako ste nezaposleni – aktivirajte se, jer možete pronaći posao, koji će doduše biti privremenog karaktera, i to preko prijatelja.

Novac
Možda niste baš sto posto zadovoljni svojim finansijama, ali uspevate da pokrijete obaveze, a povremeno neki dinar i “pretekne”. Ako zagusti – možete pozajmiti novac od prijatelja.

Ljubav
Ako ste slobodni, verovatno vam je trenutno najpreče da sredite poslovni segment ili imate neke druge životne prioritete. I pored toga što ne delujete nešto naročito zainteresovani za ljubav, svakako ćete biti u centru pažnje suprotnog pola. Šta više – nekoliko osoba se sada može vrteti oko vas, pokušavajući da vas osvoji ili zainteresuje. Moguće je da su neki od vas preokupirani razmišljanjima o osobi koja ne živi blizu njih. Ako je to slučaj, sa ovom osobom ćete održavati kontakt i nadati se skorom susretu. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama nekih nesigurnosti može biti početkom sedmice. Moguće je da ćete na kratko posumnjati u iskrenost voljene osobe. No, vrlo brzo ćete shvatiti da je to što ste osetili, samo vaš strah od gubitka. U suštini – jako lepi odnosi i razumevanje će vladati između vas i partnera.

Zdravlje
Situacija u zdravstvenom segmentu sada intenzivno kreće na bolje. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju, i to ako ste stariji pripadnik znaka, jeste urogenitalni trakt.

Vaši apetiti i želja za hranom će u ovoj sedmici u potpunosti varirati. Ovo je posledica vašeg raspoloženja, koje će biti vrlo intenzivno, ali sa velikim usponima i padovima. Nemojte obroke zamenjivati grickalicama, pogotovo ne većim količinama slatkiša.

Posao
Vi ste u jednom vrlo intenzivnom raspoloženju, u isto vreme spremni na akciju, ali spremni i na to da se pobunite i borite za svoje ciljeve. Drugima će povremeno biti nešto teže da izađu na kraj sa vama. Iz tog razloga će tokom ove nedelje dolaziti do povremenih čarki između vas i kolega, a i šefovi se mogu uključiti u celu priču. Bilo bi dobro da se više usmerite na neku drugu stranu – na završavanje redovnih, ali i obraćanje pažnje na obaveze koje ste zapostavili. Sada možete ispraviti i neke propuste. Drugi deo nedelje vam donosi dobre mogućnosti za dogovore i pokretanje novih poslovnih priča.

Novac
Stekli ste potrebnu stabilnost kada su finansije u pitanju. Još uvek to nije ono što priželjkujete, ali je daleko bolje od onoga što je bilo. Mogućnosti da i preko dodatnih angažmana zaradite. I to dobro.

Ljubav
Usamljeni Rakovi su već neko vreme u kontaktu sa osobom koja im se dopada. U ovoj sedmici se konačno cela ova situacija može pokrenuti, ali će biti potrebno i više vaše inicijative. Prema tome, nemojte sedati i čekati da vaša simpatija shvati šta se dešava u vašoj glavi, pokažite joj otvorenije da ste zainteresovani. Ova sedmica daje velike mogućnosti za emotivni pokret i vrlo zanimljiva dešavanja. U emotivnim relacijama Rakova, bilo da je u pitanju emotivna veza ili bračna zajednica – situacija ne funkcioniše nešto naročito. Niti ima svađa, da se razumemo, ali nema ni one povezanosti koja je nekada toliko bila prisutna u vašem odnosu. U suštini, sada se oboje “mrljavite” očekujući neko čudo da se dogodi i spase vašu vezu. Bojim se da se to čudo neće desiti – moraćete sami da se angažujete. Ako želite.

Zdravlje
I dalje se nastavlja problem sa imunitetom, ali u manjem obimu nego u prethodnim nedeljama. Kod starijih pripadnika znaka stoji mogućnost upala i infekcija. Najviše je na udaru urogenitalni trakt.

U potpunosti ste se usedeli. Zatvorili u kuću, ne mrdate nigde. Čak i ako izađete, obično je to po pozivu na neko društveno okupljanje. Jedete automatski, po navici, i to veće količine hrane. Zaista bi bilo dobro da se malo promrdate – ako trenutno niste za sport, makar se potrudite da povremeno prošetate.

Posao
Koliko god se vi u poslovnom segmentu trudili, ispada da se trenutno ne pomerate sa mrtve tačke. Jednostavno, ovo kao da nije vaše vreme i sve ono u šta ulažete sebe, pokazuje tendenciju da koči i da funkcioniše neobično sporo. Niste zadovoljni ni odnosom kolega i nadređenih prema vama. Neki od vas će pokušavati da na mišiće proizvedu neke rezultate, a drugi će se prepustiti….pa dokle stignu. Mislim da nije vreme da odustajete od svojih ciljeva, koliko god se oni trenutno činili daleki. Nešto bolje će proći oni Lavovi koji sarađuju sa strancima, ili imaju dodirnih tačaka sa državanim i javnim institucijama.

Novac
Neke obaveze se gomilaju, a vi trenutno ne vidite pravo rešenje za ovu situaciju. Nešto lakši dotok priliva je aktuelan od drugog dela nedelje. Pokušajte da zakrpite rupe u budžetu.

Ljubav
Osoba sa kojom povremeno imate komunikaciju, sve više vam posvećuje svoju pažnju. I sami ćete primetiti da kontakti sa njene strane postaju sve intenzivniji i da žarko želi da vas privuče i osvoji. Na vama je da li ste trenutno spremni za tako nešto, ali u svakom slučaju – mislim da biste trebali da joj date šansu. Ako ništa drugo, sigurno je da će ona pozitivno uticati na vaše raspoloženje i doneti vam mogućnost da budete opušteni, vedri i zadovoljni sobom. Vremenom se ovo može pretvoriti i u ozbiljniju priču. Lavovi u emotivnim vezama i bračnim relacijama nisu trenutno u najpozitivnijem periodu. Vi imate velike promene raspoloženja, a skloni ste tome da budete isključivi i da se tvrdoglavite, iako nemate pravih razloga za to. Bilo bi odlično kada biste otvoreno porazgovarali sa voljenom osobom.

Zdravlje
Još uvek niste uspeli da stabilizujete situaciju u zdravstvenom segmentu. Imunitet je i dalje u padu, a stariji mogu imati većih tegoba sa kičmom, pritiskom ili urogenitalnim traktom.

Skloni ste u ovom periodu dobrom zalogaju, pikantnim i jako začinjenim obrocima. Ne možete da se oduprete ni slatkišima, naročito onim bogatim, čokoladnim, kremastim. Ono što vas “spasava” jeste mnogo kretanja, i jake fizičke aktivnosti.

Posao
Ulazite u ovu sedmicu u jednom vrlo sporom ritmu. Nekima od vas će ovo i odgovarati, dok će drugi priželjkivati da konačno dođe do nekih konkretnijih promena u poslovnom segmentu. Do polovine nedelje slabe aktivnosti, ali zato u drugom delu sedmice nastupaju velike pozitivne promene. Dobićete informacije, obaveštenja, razgovaraćete sa nekim ljudima, otvoriće vam se dobre šanse i poslovne ponude. Rokovi za završetak ovih projekata ili za vašu odluku će biti kratki, ali vam to neće smetati. Neki od vas će u ovom periodu biti često na putu, a otvaraju vam se šanse i za rad sa strancima.

Novac
Neočekivane mogućnosti za finansijsko poboljšanje. Ako se prihvatite nekog dodatnog posla, isplata će biti brza i veća od onoga što ste očekivali. Bićete zadovoljni.

Ljubav
Sve ono što se bude dešavalo kod slobodnih Devica, trenutno će biti samo na nivou komunikacije. Moguća su nova poznanstva, ali iako će neko ostaviti veliki utisak na vas, ništa se spektakularno neće dogoditi. Nema konkretnih početaka emotivnih odnosa, ali sada vam možda i odgovara nešto sporiji tempo. Želite da dobro upoznate osobu koja vam je privlačna, a ne samo da navrat nanos uletite u odnos sa njom. Opametili ste se. U emotivnim vezama i brakovima povremeno može dolaziti do sumnji i ljubomore sa vaše strane. Ipak, nećete otvoreno pokazati partneru svoju nesigurnost, već ćete se truditi da kroz komunikaciju sa njim “iščačkate” da li se nešto zaista i dešava. Brzo ćete shvatiti da su vaše teskobe i nesigurnost bili neopravdani. Dobra nedelja je pred vama, kada se možete jače povezati.

Zdravlje
Kod mlađih pripadnika znaka zdravstveno stanje je više nego dobro. Stariji neka obrate pažnju na kičmu, ali i na upale ili infekcije mokraćnih kanala.

Drage moje Vage, u ovoj sedmici bićete u brzini od sto na sat, pa ne sumnjam da ćete imati izuzetno malo vremena za kvalitetan obrok. U suštini, vaši obroci će se uglavnom svesti na neke grickalice usput, ili na po koji zalogaj brze hrane. Kilaža će vam jako varirati.

Posao
Budite aktivni, jer ovo je vaša sedmica. Ne samo da će se pokrenuti i na pravi način realizovati sve ono oko čega ste se angažovali u prethodnom periodu, šta više – pred vama će se otvoriti i neke potpuno nove prilike i neočekivane mogućnosti za saradnju. Iskoristite ih, jer neke se šanse samo jednom pružaju. Ako ste nezaposleni – konačno prave ponude i mogućnost da dobijete adekvatno radno mesto. Ako je postojao bilo kakav nesporazum sa poslovnim partnerima, saradnicima ili kolegama – sada ćete ga razrešiti bez po muke. Potrebno je samo da pokažete dobru volju, a druga strana će reagovati više nego pozitivno.

Novac
Odlične šanse za jake finansijske prilive. Saradnje vam donose veće sume novca, a podržani su i dodatni poslovni angažmani. U suštini – za vas sada nema zime!

Ljubav
Kontakt vaše vladarke Venere sa Uranom definitivno će vas izbaciti iz ležišta. Slobodnim Vagama se otvaraju neke neočekivane emotivne prilike, preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Poznanstva “u prolazu”, saobraćaju, na kraćim putovanjima ili seminarima. Ono što je evidentno jeste da se stvari mogu pokrenuti brzo, uvući vas u jedan vrtlog intenziteta i strasti….sad, pitanje je koliko je moguće da ovi odnosi budu trajni, ali to ne znači da biste trebali da kočite sebe. Uživajte, jer ćete se ponovo osetiti ekstatično, živo! Dajte priliku leptirićima u stomaku da se razmašu punom parom! U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama sada vi možete biti inicijator promena. Napravite neke pozitivne zaokrete i videćete da će vam se i voljena osoba ubrzo pridružiti. Jačanje strasti i dobro raspoloženje sa partnerom.

Zdravlje
Bićete skloni prehladama i blažim virusnim infekcijama. Dobro je što su sve zdravstvene tegobe sada prolaznog karaktera i možete ih lako rešiti.

Uživaćete u dobrom zalogaju, a bićete skloni i eksperimentisanju i probanju novih ukusa i mirisa. U svojoj kuhinji ćete upotrebljavati veću količinu začina, i oprobati i neke koji su vam do sada bili strani. Želite da okusite i specijalitete stranih kuhinja.

Posao
Možda emotivni segment u ovom periodu baš i nije mesto vašeg uspeha, ali je potpuno drugačije stanje kada je vaš poslovni život u pitanju. Vi ste mnogo uložili sebe u prethodnom periodu, i zato nije ni čudo što će se sve ono što priželjkujete konačno i pokrenuti. Iako ste navikli da sve ide sporo, sada ćete prihvatiti i brz tempo dešavanja. Od drugog dela sedmice, poslovni segment se ubrzava, ali vam donosi i neke velike prilike i poslovne ponude. Naročito će prosperirati oni koji rade sa strancima, ili državnim i javnim ustanovama. Generalno – došlo je vreme da uživate u zasluženim plodovima svog truda.

Novac
Novac vam u ovom periodu dolazi sa više strana, i ne biste trebali da imate bilo kakvih većih finansijskih problema. Sada je pravi trenutak da brzo rešite neka dugovanja.

Ljubav
Imate više nego dobre mogućnosti da ostvarite jači kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali non stop se neke okolnosti postavljaju na vaš put. Moguće je da i vi sami niste dovoljno angažovani ili da se ustručavate i otvoreno pokažete svoju zainteresovanost i naklonost prema nekom. Druga strana će vas slatko provocirati, i moguće je da će inicirati susret u drugom delu sedmice. Nemojte kočiti sebe i propuštati emotivne prilike. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama povremeno se pokažu neki znaci napredovanja, ali to je još uvek daleko od stabilnosti. Vaša voljena osoba će verovatno inicirati otvoreniji razgovor i pokušati da zajedničkim snagama rešite problem u odnosu. Nemojte kočiti sebe, potrebno je da budete iskreni i kažete šta je ono što vam zaista smeta.

Zdravlje
Dosta se trošite, dosta se vaša energija crpi u ovom periodu, ali zato imate više nego dovoljno snage. Ovu snagu dopunjujte kvalitetnim snom i odmorom.

Promenljivost kada je apetit u pitanju. Trenutno ste više u fazonu da jedete malo, probrano, ali kvalitetno. Prijaće vam pikantniji obroci, više začinjeni, ali nećete biti skloni masnoj hrani. Vaša boljka – slatkiši, i ove će sedmice biti vrlo aktuelni.

Posao
Niste u potpunosti mirni kada je poslovni segment u pitanju, najviše zbog toga što se neke stvari odvijaju suviše sporo. Ipak, videćete i sami naznake poboljšavanja i shvatiti da je zaista neophodno da sada ne odustanete od svojih ciljeva. Naprotiv, sada treba uložiti dodatnu snagu i energiju, jer će se neke lepe šanse otvoriti i to od drugog dela sedmice. Neke situacije počinju da se okreću u vašu korist, lako ćete prevazići zastoje koji su sada aktuelni, a u ovoj nedelji možete dobiti i nove ponude koje će biti prilično primamljive. Najbolje će proći oni koji sarađuju sa strancima i drugim prostorima.

Novac
Iako novčana situacija možda baš i nije bajna, neke manje sume novca možete uložiti ili investirati, jer postoji zaista velika mogućnost da profitirate. Ipak, nemojte rizikovati previše.

Ljubav
Odlične emotivne prilike slobodnim pripadnicima znaka. Ipak, treba znati razlučiti neke stvari – ovo su dobre šanse za poznanstva, za provod, za neobavezne kontakte, seks i flertovanja, a malo je prilika za stabilan odnos sa nekim novim. Uživaćete u izlascima, u zanimljivim kontaktima preko prijatelja ili društvenih mreža. Videćete i sami da se gomila udvarača vrti oko vas, što će vam dodatno doneti samopouzdanje. Neki jako lepi dani sup red vama, obojeni uživanjima i dobrim raspoloženjem. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama sada je najbitnije da se postavite odgovorno prema voljenoj osobi. Neke stvari možda baš i ne funkcionišu kako treba, ali sada morate pokazati veće razumevanje i pokušati da sve situacije izgladite. To ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem….

Zdravlje
Kod starijih pripadnika znaka mogući su problemi sa kičmom, krvnim sudovima, variranjem pritiska. Kod mlađe populacije – zdravstveni segment je dobar.

Često ćete u ovoj nedelji zateći sebe da vas mrzi da se pokrenete i da se najbolje osećate kada se uvalite u omiljenu fotelju i navalite na dobar zalogaj. Želja za fizičkom aktivnošću je sada smanjena, a pojačana potreba za slatkišima i jakom hranom. Mogućnost da nabacite koji kilogramčić….

Posao
Dobar poslovni period se nastavlja kod vas. Vi doduše niste preterano zadovoljni rezultatima, naročito u finansijskom delu, ali morate prihvatiti da je tempo događaja sada takav. Sve polako, uz puno truda. Mogli biste malo da spustite loptu kada je kontakt sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Prihvatite povremeno i neki njihov predlog, nemojte samo insistirati na tome da je vaše viđenje najbolje i najtačnije. Od drugog dela sedmice mogu vam se ukazati nove poslovne ponude. Bilo bi dobro prihvatiti ih, naročito ako se one na bilo koji način vezuju za rad sa strancima.

Novac
Da novcem niste zadovoljni – niste. I dugovi vas muče, ali tu sad nema neke velike pomoći, osim da ih rešavate jedan po jedan. Mogućnosti za neke jače prilive stoje u drugom delu sedmice.

Ljubav
Ako ste slobodni, razmišljate o nekom. Ili pak razmišljate o idealnoj ljubavi. U suštini – razmišljate. A ne radite ništa pod milim Bogom. Čekate da se neko drugi aktivira oko vas, a čak iako se to dogodi, vi ćete biti nesigurni i zablokirani. I razmišljati da li je pravi momenat da delujete. Aman, prestanite više da razmišljate i uradite nešto! Inače ćete i ovu sedmicu proći bez ikakvih značajnijih emotivnih dešavanja. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama povremeno red, povremeno nered. Doduše, više je tog nereda nego reda, ali šta sad. Bitno je da vas dvoje nekako uspevate da gurate dalje. Da se ne lažemo, imate povremeno blistavih momenata, ispunjenih smehom i radošću, ali su oni dosta retki. Pomoglo bi vam da više zajedno izlazite, da se društveno aktivirate, da budete okruženi nekim zanimljivim dešavanjima.

Zdravlje
Ne, niste od čelika definitivno. I nemojte se tako odnositi prema svom organizmu. I vama je potrebno da se dovoljno odmorite, da imate miran san. I da preventivno delujete – imunitet je još uvek u padu.

Toliko ste opterećeni svojom kilažom u ovom periodu da to već postaje opsesivno. Svaki čas trčkate na vagu i razočarano silazite sa nje. Imam predlog – ako biste, možda, prestali da vršite prepad na frižider svaki čas, i sami biste primetili da se kilaža smanjuje…

Posao
Još uvek ste prodrmani nekim situacijama iz prethodnog perioda, još uvek u sebi imate nagomilan bes i frustraciju. Nemojte dozvoliti da impulsi ovog tipa upravljaju vama kada je poslovni segment u pitanju, jer možete pokvariti neke izuzetno dobre prilike koje će vam se sada otvoriti. Neki od vas se mogu neočekivano lako povezati sa saradnicima iz inostranstva, dok će drugi dobiti ponude koje je jako teško odbiti. Svaku ponudu je potrebno razmotriti, jer se može pokazati kao izuzetno povoljna po vas. Nezaposlenima se preko prijatelja može otvoriti mogućnost privremenog zaposlenja, ali isplativog.

Novac
Sada vam je najbitnije da konačno rešite neka dugovanja, i to će se vrlo verovatno i ostvariti. Dobri finansijski prilivi, naročito privatnicima, ali i mogućnosti da kroz dodatno angažovanje ostvarite dobit.

Ljubav
Vi ili ste stegnuti sto posto, ili ste kao pušteni sa lanca. E, ove nedelje ćete funkcionisati u ovoj drugoj varijanti. Dodir Venere sa jednim od vladara vašeg znaka, Uranom, probudiće i one koji već spavaju zimskim snom kada je ljubav u pitanju. A prilike su baš onakve kakve vi volite – susret, padanje u nesvest i zaljubljivanje preko ušiju. Doduše, to zaljubljivanje kod vas je vrlo promenljiva kategorija – danas volite, sutra zaboravite….ali šta sad. Bitno je da se nešto dešava, bitno je da su pozitivni događaji pred vama. Uživajte! Možda vi i emotivni ili bračni partner sada nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ipak, kada ste zajedno, oboje ćete se truditi da izvučete maksimum. Neki zaista lepi momenti su pred vama, gledaćete da obradujete jedno drugo i da jačate bliskost i razumevanje.

Zdravlje
Bilo koji zdravstveni problem koji se u ovom periodu javi, biće kratkotrajan i brzo rešiv. Malo više pažnje neka obrate oni koji imaju problema sa pritiskom.

Imate pravu meru kada je ishrana u pitanju. Ipak, priuštićete sebi po koje slatko zadovoljstvo, ali uglavnom prilikom nekih proslava ili društvenih okupljanja. Trudite se da se pridržavate nekih ograničenja koje ste sami sebi postavili.

Posao
Neke velike prepreke ste uspeli da prevaziđete u poslovom segmentu i konačno sa većim entuzijazmom gledate na situacije koje dolaze. Preporod, koji je započeo od skora, nastavlja se i u ovoj nedelji, ali mnogo bržim tempom i neki od vas mogu biti iznenađeni pozitivnim situacijama koje se otvaraju pred njima. Ako ste nezaposleni, sada dobijate pravu ponudu i ostvarujete komunikaciju sa ljudima koji su zainteresovani da vas angažuju na duže. Oni koji rade sa inostranstvom naročito će biti u dobroj poziciji. Nekima od vas će biti ponuđen premeštaj, novo radno mesto ili mogućnost napredovanja.

Novac
Sve što je vezano za finansijski segment konačno kreće uzlaznom linijom. Prilivi su redovni, a sada imate mogućnost i dodatnih priliva. Obaveze uspevate da rešite na lak način.

Ljubav
Ako ste slobodni, jako vam prija komunikacija sa jednom osobom. Kontakt možete ostvariti preko posla, ali i preko prijatelja i društvenih mreža. Moguće je da ova osoba nije iz vašeg mesta, ali vam to neće smetati da se povežete sa njom i da uživate u razgovorima koji mogu trajati satima. Još uvek nemate pravih prilika za ulazak u stabilan odnos, ali će vam sve ovo što se dešava jako prijati. Bitno je da se vi osećate dobro i da više niste u emotivnom padu, kao ranije. U emotivnim vezama i bračnim relacijama situacija se bitnije popravlja. Oboje ćete se truditi da se uklopite i da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila. Takođe, od drugog dela nedelje možete pokrenuti i planove koji bi vas, ukoliko ste u dužoj vezi, mogli voditi ka većoj stabilnosti. Mogućnost dogovora o zajedničkom životu.

Zdravlje
Zdravstvena situacija je posle dužeg vremena, više nego dobra. Stariji pripadnici znaka samo neka obrate pažnju na urogenitalni trakt.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava