Nedeljni horoskop: 6. - 12. jun 2016.

Pročitano: 1074 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. do 12. juna 2016. godine!

Potrudite se da vaša hrana bude dovoljno termički obrađena, da uzimate namirnice koje su kvalitetne. Dobro proverite na ambalaži da nečemu nije istekao rok kojim slučajem. Stoje mogućnosti da „pokvarite stomak“. Naglašena želja za jakom, teškom, dosta začinjenom hranom.

Posao
Najteže će tokom ove sedmice biti postići prave dogovore, jer je komunikacija sa saradnicima non stop na tankom ledu. U prvom trenutku će izgledati da sve funkcioniše kako treba, da bi se odjednom situacija preokrenula i krenula u nekom neželjenom pravcu. Problemi na putovanjima, sa prevoznim sredstvom, a moguće je da ćete se vratiti i neobavljenog posla. Šta god radili, savetuje vam se da ne brzate, jer vas sada užurbanost samo uvodi u mogućnost da pogrešite...a kao za baksuz, pred vama će se postavljati izuzetno kratki rokovi za neke obaveze. Naoružajte se strpljenjem i organizujte se dobro.

Novac
Neki dodatni poslovi obećavaju dobar honorar, ali je moguće da će vam novac kasniti ili da će biti nekih problema sa isplatama. Na sve ovo – verovatno ćete i u kupovini potrošiti mnogo više od onoga što ste planirali. Baratajte pametno svojim finansijskim resursima.

Ljubav
Dragi Ovnovi, Merkur tokom ove sedmice pravi opoziciju sa Marsom, koji vlada vašim znakom. Ovo je aspekt koji donosi napetost i lako eskaliranje u komunikaciji sa voljenom osobom, pa vam se savetuje da povremeno „progledate kroz prste“ partneru za neke njegove neodmerene izjave. Takođe, i vi biste mogli malo da spustite ton i da pokušate da nađete i miroljubivo rešenje, a ne sve kroz svađu i raspravu. Iako je suština ovih vaših trzavica ono „tresla se gora, rodio se miš“, ipak ne znači da trebate da pustite da to ode u nekom neželjenom pravcu. Prema tome – manje frke, više ljubavi i sve će biti u redu. Slobodni Ovnovi će verovatno zapamtiti ovu sedmicu kao vreme kada su bili u centru pažnje suprotnog pola. Samo ne brzajte, da ova udvaranja ne bi ostala samo kao prolazna avantura ili flert.

Zdravlje
I ove sedmice je nepovoljno postavljen zdravstveni segment. Oprez u saobraćaju je neophodan, a potrebno je čuvati se i povreda.

Dva dana držite dijetu ili „kao“ vodite računa šta jedete, a onda sednete za sto i nadoknadite sve ono što ste propustili. Apetit će vam jako varirati tokom ovog perioda, a pokušajte da ne konzumirate toliko slatkiša, čokolada, kolača – preorijentišite se makar na sveže voćne salate.

Posao
Moguće je da tokom ove sedmice nećete uspeti da „prodate“ neku svoju ideju ili proizvod, ali ovo ne bi trebalo da vas obeshrabri. Jednostavno – pokušajte na drugoj strani, ali tek od naredne nedelje. Generalno – dosta ste angažovani u poslovnom segmentu, pokušavate (ali i uspevate) da budete na tri strane odjednom i bićete od ogromne koristi onima sa kojima radite. Ne preuzimajte tuđe poslove na sebe, i ne zanemarujte svoje obaveze, da ne biste dobili kritiku od strane šefova ili poslovnih partnera. Oni bez posla nek se rastrče malo – ako ništa drugo, „ugrabiće“ neki honorarni poslić.

Novac
Vaše će zarade u ovoj sedmici jako porasti, a moguće je da ćete dobiti po koji dinar i na konto vaših hobija ili nekog usputnog posla. No, kako su troškovi i dugovanja dosta opterećujući po vas već duže vreme, moraćete da izdvojite poveliku sumu od zarađenog i zatvorite nešto od ovoga.

Ljubav
Svi tipovi tajnih ili nedefinisanih veza na velikom su iskušenju tokom ovog perioda. Neke tenzije su već suviše naglašene, kao i vaše nezadovoljstvo i lako je moguće da sada dođe do dubokog razmimoilaženja, čak i pucanja ovakvog tipa odnosa. Oni u emotivnim vezama i brakovima – iako se povremeno ne slažu sa voljenom osobom po nekim pitanjima, ipak su spremni da naprave po koji kompromis da bi sve prošlo bez trzavica i napetosti. Ako želite potomstvo, obratite pažnju – ove sedmice može doći do začeća. Usamljeni su u fenomenalom raspoloženju, okruženi društvom prijatelja ili dragih osoba. Nisam sigurna koliko su ovi dani pogodni da pokušate da ostvarite neki emotivni odnos, jer možete ući u nešto bez razmišljanja, moguće sa osobom koja vas samo fizički privlači. Ne žurite, ljubav neće pobeći.

Zdravlje
Zdravstveni segment je krenuo uzlaznom linijom. Osećate se neuporedivo bolje, i ovaj priliv energije iskoristite da se bacite na malo rekreacije.

Iako ste i dalje u periodu kada nekako ne možete da odolite slanim i slatkim zadovoljstvima (da ne kažemo da zaista preterujete), polako primećujete da ovo počinje da vam smeta. Kod nekih višak kilograma, a kod drugih problemi sa holesterolom – nateraće vas da drastično smanjite obroke.

Posao
Imate odlične ideje i planove, ali je pitanje da li ćete sada naći prave sagovornike i partnere za posao koji želite da pokrenete. U poslovnom okruženju je prilično napeta situacija, svi su nešto nervozni i na ivici živaca i povremeno će biti teško održati zadovoljavajući nivo komunikacije. Savet je da probate diplomatijom i šarmom da dođete do nekih dogovora, jer ako budete samo išli upornošću i nestrpljivošću – verovatno ni nećete uraditi ništa konkretnije. Takođe, može doći do nekih preokreta na koje niste računali. Možete biti zbunjeni trenutnom situacijom. Ne reagujte impulsivno, sačekajte.

Novac
Novčane prilike su se pokrenule i finansijski segment je dosta bolje postavljen nego u prethodnom periodu. No, još uvek nije vreme da ulećete u neke veće kupovine ili investicije. A verovatno će vas „svrbeti dlanovi“ da uradite baš tako nešto. Nemojte, sačekajte još malo....

Ljubav
Jake mogućnosti za pokretanje tajnog odnosa sa osobom iz kruga prijatelja ili preko poslovnih okolnosti. Koliko god ste svesni da ova osoba nije za vas, trenutno vas vuku zaista jake strasti kojima ćete se teško odupreti. Ukoliko imate emotivnog partnera, vodite računa da se ne odate svojim drugačijim ponašanjem, jer će lako „nanjušiti“ da mu se nešto dešava iza leđa. Ako imate vezu koju ne želite da kvarite nekim švrljanjima sa strane, svakako pred vama nije najlakša sedmica. Možete se sa voljenom osobom „kačiti“ u potpunosti bez razloga, zbog nekih gluposti i sitnica koje vam inače ne bi bile uopšte važne. No, pošto je sve što se dešava posledica vaše nervoze, savet je da malo iskulirate i ne dižete dževu ni oko čega. Slobodni – ne sakrivajte svoje emocije, neko jedva čeka da mu se otvorite....

Zdravlje
Vrlo promenljiva nedelja u zdravstvenom smislu. Ukoliko se bavite nekom fizičkom aktivnošću, nemojte da se preforsirate ili povredite.

Nešto jači apetit tokom ovog perioda, mada ćete često jesti na nervnoj bazi. Ako vam je već potrebna „hrana utehe“ nemojte se okretati jakim , kaloričnim slatkišima – bolje napravite sebi činiju voćne salate i nauživajte se. Dvostruka korist – em ukusno, em zdravo i puno vitamina...

Posao
Ako ste nadomak dobijanja nekog poslovnog projekta, a okolnosti se u poslednjem trenutku promene i posao bude dat nekom drugom, prihvatite to stoički i budite sigurni da je konkurencija lobirala mnogo bolje od vas. Neke stvari vam se sada zaista mogu izmaći iz ruku, ali vodite se onim – kada se jedna vrata zatvore, otvore se pet novih – i čekajte svoju priliku. I pored ovih nepovoljnih trenutaka, u suštini je pred Rakovima dosta dobar poslovni period, kada sve kreće mnogo brže nego inače. Zastoji sa papirima će sada biti prevaziđeni, a dobijate i potvrdu o poslovnom putovanju kojem ste se nadali.

Novac
Veći prilivi će vam dati potrebnu sigurnost, a dodatnim poslovnim angažmanima sada možete zaraditi solidne sume. Dugovanja su nešto što vam i dalje stoji za vratom, ali sada imate priliku da jedan deo obaveza zatvorite (ako se ne raspustite previše u kupovini).

Ljubav
E, ako vi znate šta hoćete, bilo bi divno kada biste to podelili i sa nama....Naime, usamljeni Rakovi  se polomiše od truda da pokrenu komunikaciju sa osobom koja im se dopada....a kada to i uspeju da urade, onda se povlače brzinom svetlosti....Lepo se vi zapitajte da li zaista želite nešto ili ne želite. Jasno nam je da ste još uvek u strahu da vam se ne ponove neka loša emotivna iskustva iz prošlosti, ali bežite uzalud od ljubavi – ona će vas svakako stići....Koristite prilike koje se ukazuju ove sedmice – osoba koja se mota oko vas uopšte nije „za baciti“....Rakovi u emotivnim vezama i brakovima imaju neke probleme sa voljenom osobom, ali nekako ove sedmice uspevate da ih na lakši način prevaziđete. Počinjete da se na pravi način vraćate parteru, ali i on vama. Korak po korak – i biće ovo lepi dani koji su pred vama..

Zdravlje
Lakše izlazite iz povremenih faza psihičke destabilnosti, mada će one još uvek biti prisutne. Povremeno nesanica prouzrokovana stresom.

Svesni ste da morate da povučete ručnu kočnicu po pitanju nekih namirnica, za koje vidite da vam ne odgovaraju probavi, ili da se od njih gojite. No, vaša je disciplina sada promenljiva, i sigurno je da ćete napraviti po koji „slatki greh“. Potrebne su vam namirnice sa više gvožđa u ishrani.

Posao
Vladar polja posla i novca, Merkur, tokom ove sedmice je pod dosta nepovoljnim aspektima, pa budite svesni da će vam trebati mnogo strpljenja i jaki živci da biste prevazišli neke napete momente. Evidentno je da ćete poslovne planove morati da menjate ili da odustanete od njih u potpunosti, jer se pojavljuju velike prepreke, na koje niste računali. Ovo može doneti i kašnjenja u ispunjavanju vaših obaveza, ali i promene uslova u nekim saradnjama u poslednjem trenutku. Neko od poslovnih partnera postavlja suviše velike zahteve pred vama i pitanje je da li ćete moći da ih ispunite. Budite strpljivi i smireni.

Novac
Koliko god ovo bio nepovoljan momenat i u finansijskom segmentu, neke sume novca bi vas mogle iznenaditi. Pametno iskoristite ove prilive, i to najbolje za pokrivanje nekih dugovanja za kuću. Ako tražite pozajmicu, verovatno ćete dobiti manje novca ili ćete biti u potpunosti odbijeni.

Ljubav
Počinjete da izlazite Iz faze nezainteresovanosti za nova emotivna iskustva i sada ćete lakše sklapati nova poznanstva. Najveće aktivnosti su preko poslovnih okolnosti ili preko druženja i izlazaka sa prijateljima. Ukoliko dugo niste videli nekog, a pokušavali ste da ugovorite susret, sada se konačno sklanjaju neke otežavajuće okolnosti i može doći do jačeg kontakta sa ovom osobom. Ako je u pitanju bivši emotivni partner, budite svesni da će ovo biti prolaznog karaktera i vrlo verovatno zasnovano samo na seksualnoj privlačnosti. Podsećanje na stara vremena, otprilike....Lavovima u emotivnim vezama  polako počinje da se popravlja situacija i odnos sa voljenom osobom. Bračni partneri ne bi trebali da dozvole da ih problemi oko dece ili finansijske stabilnosti dovode do napetih trenutaka.

Zdravlje
Zdravlje je generalno dosta dobro, ali morate obratiti pažnju na način ishrane, jer postoje mogućnosti za jače probleme sa probavom. Takođe – čuvajte se povreda, budite pažljivi.

Ove sedmice ste malo pod stresom, napeti i u žurbi, pa je teško da ćete moći da se opustite i da zaista uživate u hrani. Život će vam se pretvoriti u obroke s nogu, a verovatno će vam najlakša varijanta biti da nešto pojedete u prolazu, naručuite hranu ili zauzmete busiju u fast fudovima.

Posao
Koliko god vi bili spremni na prilagođavanje i kompromis u postojećim poslovnim saradnjama, budite sigurni da je pred vama jedna dosta napeta sedmica i da možda nećete uspeti da ostvarite nešto što ste planirali. Odnosi sa drugim ljudima su pod velikom tenzijom, pa je moguće da budete uvučeni u neka kancelarijska ogovaranja, spletke, a definitivno ne biste trebali da se mešate u probleme drugih ili da birate stranu. Šta više, slede vam preispitivanja nečega što ste već dogovorili, što će vas iznervirati, ali se potrudite da ne reagujete. Jedan dobra posao vam se može izmaknuti iz ruku u poslednjem trenutku.

Novac
Iako su napetosti velike u poslovnom segmentu, prilivi će ipak biti dosta stabilni. Savet je da se ne upuštate u neke veće kupovine ili ulaganja, jer je malo verovatno da ćete profitirati. Budite zadovoljni onim što trenutno imate i pod obavezno – plaćajte račune na vreme!

Ljubav
Slobodne Device trenutno imaju na pameti samo ono što je vezano za poslovnu tematiku. Za ljubav tu sada ima jako malo mesta, pa ako se nešto i dogodi tokom ove sedmice, najviše će „mirisati“ na prolazne seksualne avanture. Doduše, vrlo intenzivne i strasne, a kod pojedinih i sa osobama koje su zauzete ili sa kojima ste već imali ovakav tip susreta. Oni u emotivnim vezama i brakovima moraju da smanje svoju nervozu prilikom komunikacije sa voljenom osobom. Naime, vi ste dosta napeti i svaku reč ili postupak od strane partnera možete doživljavati kao ubod u srce i reagovati više nego burno. I sami ste svesni da ovo može dovesti do ozbiljnijih problema, a kod nekih čak i do prekida odnosa. Prema tome – pamet u glavu, udahnite duboko i pokušajte da pristupate voljenoj osobi sa više ljubavi i tolerancije.

Zdravlje
Jaka nervoza, pa će mnogima prijati jača fizička aktivnost, kao mogućnost da se „izduvate“. Vodite računa da se ne preforsirate ili ne povredite.

Nedovoljno vremena za opuštenost i pravo uživanje u hrani. Čini vam se da vam se život pretvorio u trčanje i opštu užurbanost. U ovom periodu se ne hranite zdravo ni malo, pa jedino što vam možemo preporučiti jeste da makar izbacite grickalice, i da malo smanjite unos slatkiša i prerađevina od mesa.

Posao
Lakše prevazilazite neke situacije u poslovnom segmentu, ali ne možemo reći da je pred vama mirna nedelja. Naime, sigurni ste da neko iz poslovnog okruženja radi protiv vas, da vas ogovara ili pokušava da vam podmetne nešto, i budite uvereni da ste u pravu. Oprez nije na odmet, a potrudite se da vi lično ne dajete neke neodmerene izjave. Umesto toga, uključite svoju provereno uspešnu šarmantnost, ljubaznost i diplomatiju, jer će vam pomoći da lakše prođete kroz neke problematične momente u komunikaciji sa saradnicima. Neko vas podržava i ovu situaciju biste trebali da iskoristite.

Novac
Iako ste dobili obećanje po pitanju jednog finansijskog priliva, lako je moguće da će isplata biti prolongirana. No, generalno gledano – ne stojite loše, ali bi bilo dobro da smanjite troškove i usmerite se na redovno plaćanje obaveza i računa.

Ljubav
Posle prošlonedeljnog „pada“ u nesigurnost i okupiranost prošlošću, slobodne Vage počinju polako da se oporavljaju i primećuju ljude oko sebe. Kako dani budu odmicali, vi ćete biti u sve boljem raspoloženju, u onom vašem starom izdanju, veseli, nasmejani i spremni za flertovanje. Ove vas sedmice čekaju i nova poznanstva sa zanimljivim ljudima, ali je moguće da će se neki od vas odlučiti za već „proverene varijante“ i biti samo u seksualnom kontaktu sa nekim koga povremeno „izvlačite iz šteka“. U emotivnim vezama i brakovima polako počinju da se spuštaju tenzije i vaša komunikacija se popravlja u većoj meri. Doduše, još uvek niste završili sa problemima i nekim međusobnim preispitivanjima (možda i sumnjama i ljubomorom) pa vam se savetuje da se trudite da poboljšate kvalitet vašeg odnosa. Ljubav leči sve rane.

Zdravlje
Moguće su alergijske reakcije na hranu ili na ubode insekata, čak i alergija na sunce. Ovo će vam pre donositi neugodnosti nego neki veći problem. Generalno – dosta dobro se osećate.

Apetit će vam varirati u sedmici u koju ulazimo. U pojedinim trenucima će vam „zastajati zalogaji“ u grlu, dok ćete u drugim momentima u dobrom raspoloženju i društvu dragih osoba – tamaniti sve pred sobom. Poenta je dakle u tome kako se osećate, a sada će to biti vrlo, vrlo promenljivo.

Posao
Problemi sa papirima, problemi u postojećim dogovorima, kašnjenja. Sve ovo će vas jako iritirati i činiti nervoznim, pa je moguće da u brzini još napravite dodatne propuste. Udahnite duboko i spremite živce – trebaće vam. U bilo kojoj vrsti rasprava, sada argumentima „sečete“ drugu stranu, ali koliko vam ovo može doneti trenutno zadovoljstvo, toliko može pokvariti vaše postojeće poslovne saradnje. Imajte mere u onome što govorite, naročito u odnosu sa pretpostavljenima ili bitnim partnerima. Trudite se da vi ispoštujete vremenske rokove, ali vam skaču po živcima ljudi koji samo otaljavaju svoje obaveze.

Novac
Prilivi su u ovoj sedmici dobri, ali očigledno je da ne umete da povučete ručnu kočnicu kada su lični troškovi u pitanju. Sigurna sam da vam nije potrebno baš sve ono što u ovom trenutku kupujete, i to prilično impulsivno. Umesto da bacate pare – vratite po koje dugovanje.

Ljubav
Dosta je komplikovan zadatak pred usamljenim Škorpijama tokom ove sedmice. Ili vi trenutno ne znate šta želite po pitanju ljubavi ili ste u velikoj nedoumici po pitanju jedne osobe koja je u vašem okruženju. Lomite se po nekim pitanjima, i koliko god pokušavali da pronađete odgovore koji su vam potrebni, malo je verovatno da ćete u tome i uspeti. Možda je najbolja varijanta da pustite da vreme razreši ove nedoumice, a vi se posvetite nekim drugim prioritetima. U emotivnim vezama i brakovima sada je dosta napeto. Vi ste nervozni, a ispada da voljena osoba nekako uvek uspe da kaže baš ono što vam u tom trenutku najviše smeta i „podbode“ vas. Ako se ne budete kontrolisali, moguće su veće rasprave. Ne prenosite nervozu jedno na drugo i pokušajte da više uživate u zajedničkim momentima.

Zdravlje
Vaš tempo života je povremeno iscrpljujuć, pa postoji određena forma energetskog disbalansa. Stariji neka čuvaju grlo, bubrege i urogenitalni trakt.

Donekle ste se uveli u red kada je ishrana u pitanju, ali i dalje ne možete da odolite kada se pred vas iznese teška, visoko kalorična hrana i – meso. Vaš povećan apetit ne bi bio problem, kada biste se kretali dovoljno, ali to u ovom periodu ne radite. Biće vas uskoro lakše preskočiti nego zaobići...

Posao
Sigurni ste da vas neko ogovara ili da vam radi iza leđa, i potpuno ste u pravu po tom pitanju. No, ovo ne bi trebalo da vas odvlači od vaših svakodnevnih obaveza. Ne pokušavajte da izigravate detektiva i da otkrivate malverzacije ili propuste drugih, jer se može dogoditi da kasnite sa onim što vi lično trebate uraditi. Dosta toga što vas je opterećivalo ste uspeli da završite, ali i na dalje vas očekuju jači problemi sa papirologijom ili nekim važnim dokumentima potrebnim za otpočinjanje nekog poslovnog projekta. Prema kolegama ćete se postaviti autoritativno i nećete dozvoliti da se ponašaju opušteno u poslu.

Novac
Evidentno je da je finansijska situacija krenula na bolje, ali nikako nije vreme da se opustite. Strelčevima su sada mogući i veći izdaci za kuću, ali i plaćanje nagomilanih obaveza i računa. Ako očekujete da vam neko vrati dug, verovatno ćete dobiti samo deo novca...

Ljubav
Slobodni Strelčevi sada niti žele niti imaju vremena za ljubav. Imate vi preče stvari na pameti, a ako se nešto i bude dešavalo tokom ovog perioda, to će biti samo po koja neobavezna avantura ili usputni seks sa osobama sa kojima imate ovakvu vrstu „dogovora“. Ljubav vas očigledno zaobilazi, ali i vi nju. Tajni i nedefinisani odnosi su sada pod velikim pritiskom, vi teško funkcionišete i lako je moguće da neku od ovih veza u potpunosti okončate, i to na dosta neprijatan način. Više se ne pronalazite ovde i to je jednostavno tako. Oni u vezama i brakovima sumnjaju u partnerovu vernost ili u opstanak odnosa, ali ovo sada ne biste trebali da uzimate za ozbiljno. Vi ste u jednom lošem trenutku, kada na mnoge stvari gledate prilično mračno i potrebno je da ne povlačite nikakve poteze zbog kojih biste se kasnije kajali.

Zdravlje
Grlo, bubrezi, problemi sa žlezdama sa unutrašnjim lučenjem ili sa debelim crevom – ovo je uglavnom naglašeno starijoj populaciji, dok će mlađi pripadnici znaka solidno proći tokom ove sedmice.

Verovatno ćete tokom ove nedelje imati veliki broj poziva na neka druženja, proslave, okupljanja i to na mestima gde se dobro jede i uživa u specijalitetima. Opustite se i ne razmišljajte preterano – vaš organizam će sam umeti da prepozna kada vam je dosta.

Posao
Velika količina obaveza je pred vama, ali obzirom na vašu istrajnost – ne sumnjam da ćete uspeti sve da obavite na vreme. Jedino vas može kočiti i usporavati to što ćete ponuditi svoju pomoć i kolegama, koji će to iskoristiti i „natovariti“ vam i svoje breme na vrat. No, vaše veliko angažovanje i trud je itekako primećeno od strane autoriteta, pa možete u narednom periodu očekivati i neke konkretnije pohvale za sve ono što ste uradili. A možda i unapređenje...Sada Jarčevima dolaze i nove poslovne ponude, dobro razmislite da li možete da ih uklopite u ono što već radite, i ako je odgovor „da“ – prihvatite!

Novac
Dobra isplativost poslova koje trenutno obavljate, a sigurna sam da će vam i dodatna angažovanja doneti solidne sume novca i popuniti vam novčanik. Doduše, sada su troškovi nešto povećani, ali bar ćete uspeti da ih sa lakoćom rešavate.

Ljubav
Uspeli ste da prevaziđete neke sumnje koje ste imali prema voljenoj osobi i sada se mir i stabilnost polako vraćaju u vaš odnos. Povremeno vas može „žignuti“ žaoka ljubomore, ali ovo ćete uspeti lako da prevaziđete. Ukoliko ste u nekom nedefinisanom ili tajnom odnosu, čini mi se da ste doneli odluku o tome šta i kako dalje. Ako ste rešili da ostanete – sledi vam porast susreta, ali ako ste odlučili da odete – niko vas neće moći zaustaviti! Slobodni su se malo opustili po pitanju jedne osobe koja im se već duže vreme dopada. Vrlo stidljivo pokazujete inicijativu, ali i to je veliki korak za vas. Druga strana će odgovoriti na vaše pokušaje komunikacije i sada se već neke stvari mogu i dogoditi, samo treba izabrati pravi momenat. A možda će se baš i sve samo od sebe „namestiti“ i odvesti vas put ljubavi....

Zdravlje
Mlađa populacija – odlično. Oni koji su nešto stariji, sada mogu imati hronične probleme, no ništa toliko strašno da se ne bi moglo rešiti jednom posetom kod nadležnog lekara.

Velika količina obaveza će vas sprečavati da tokom ove sedmice nađete dovoljno vremena da se češće opuštate u porodičnom okruženju. Vodolije će se uglavnom hraniti ili po restoranima, ili s nogu, i to prilično neredovno. Možete zbog toga imati probleme sa probavom.

Posao
Neke zastoje i blokade ste uspeli da prevaziđete i dosta ste opušteniji i rasterećeniji u ovoj sedmici po pitanju zaostalih obaveza. No, sada biste da pokrećete i nešto novo i pokušavate da napravite dogovore sa potencijalnim saradnicima. Tu već ne smete da brzate, već da budete strpljivi i da istrajno gradite osnove za saradnju. Brzina vas samo može dovesti u problem, u neke preuranjene ili impulsivne poteze koji bi mogli da vam pokvare posao. Ublažite nešto stavove kada ste u komunikaciji sa nadređenima ili poslovnim partnerima, sada vam zaista ne trebaju neke besmislene prepirke i rasprave.

Novac
Finansijski prilivi su krenuli na bolje, ali još uvek nije vreme da novac ulažete. Ovo je naročito naglašeno kod privatnih preduzetnika, koji bi pre trebali da se pozabave plaćanjem troškova i poreza. Nemojte da se upuštate u neke impulsivne kupovine, jer ćete potrošiti mnogo više od planiranog.

Ljubav
Emotivne veze su prošle jedan nešto napetiji period i sada stvari počinju da se vraćaju u normalu. Ako ste napravili po koji propust prema voljenoj osobi, sada je odlično vreme da to i ispravite, popravite komunikaciju i osvežite vašu vezu. Iznenadite partnera, izbedite ga na vaše omiljeno mesto ili idite negde van grada za vikend. U bračnim relacijama još uvek postoje problemi koje vi i partner pokušavate da prevaziđete. Neke stvari se očigledno moraju isterati „na čistac“ i pred vama dvoma su dani kada će biti lako posvađati se ili prepucavati. Oboje ste tvrdoglavi, pa sada pomirenja teže idu....Oni koji su slobodni, osećaju se odlično. Veliki deo svog slobodnog vremena provodite u društvu, okruženi prijateljima, a pojavljuje se i po koji udvarač. Za sada ćete samo uživati u dešavanjima i flertovanju.

Zdravlje
Starija populacija će i dalje imati povremene tegobe hroničnog tipa, naročito ako se oni vezuju za žlezde sa unutrašnjim lučenjem ili grlom. Mlađi neka se čuvaju povreda.

I dalje ne uspevate da pronađete meru kada je hrana u pitanju. U nekim danima se bukvalno izgladnjujete (ako sada pokušavate da držite dijetu, nemate dovoljno discipline za tako nešto) a onda upadate u trenutke kada tamanite sve pred sobom. I dalje su vam slatkiši slaba tačka...

Posao
Iako odnos sa kolegama i nadređenima neće biti blistav ni tokom ove sedmice, ipak je poslovni segment nešto stabilniji i mirniji nego inače. Vama se ne savetuje da žurite u bilo kakvim novim saradnjama i dogovorima, jer možete u hitrini napraviti nepovoljan dogovor, naročito što se finansijskog dela tiče. Nezaposleni sada mogu dobiti ponudu, moguće je da je ovo honoraran ili posao na ugovor, ali je dobrodošla promena u odnosu na zastoj koji je iza vas. Privatnicima se polje posla jače otvara, mada ćete još uvek imati problema sa naplatom potraživanja. Sve u svemu – bolja situacija je pred vama.

Novac
Na žalost, finansijskim segmentom nećete biti zadovoljni. Nije toliko problem u vašim prilivima, jer su oni prisutni, već u troškovima koji su izrazito povećani tokom ove sedmice. Pokušajte da prolongirate ono što ne morate platiti baš odmah...

Ljubav
U emotivnim vezama ovo nisu najbolji momenti. Komunikacija sa partnerom je i dalje pod tenzijom, postoji nerazumevanje sa njegove strane, koje vi teško uspevate da prevaziđete. U „mozak vas bodu“ neka pitanja koja želite da pokrenete, ali možda bi bilo bolje sačekati neki drugi momenat za to. Sada bi potenciranje na određenim stvarima samo dodatno unelo pometnju u vašoj vezi. Uradite ono što je do vas – pokušajte da budete smireni i da na taj način prevaziđete ovih par napetih dana. Usamljenima se možda neće desiti ništa spektakularno, ali evidentno je da se vi nešto bolje osećate. Moguće je da je ovo zaslugom jedne osobe koju ste skoro upoznali i na koju povremeno mislite. Tu je komunikacija dosta slaba, ali pokazuje tendencije da se poboljšava vremenom. Samo budite strpljivi, nećete čekati još dugo..

Zdravlje
Bolja situacija u zdravstvenom segmentu, izlazite iz perioda tegoba. Budite oprezni u saobraćaju, a ako se bavite fizičkom aktivnošću, sportom – vodite računa da se ne povredite.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava