Nedeljni horoskop: 25. april - 1. maj 2016.

Pročitano: 651 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 25. aprila do 1. maja 2016. godine!

Spanać, džigerica i cvekla – ove namirnice nemojte preskakati u nedelji koja je pred vama. Manjak gvožđa može uzrokovati probleme u smislu pada imuniteta ili brzog gubljenja energije. U svakom slučaju – potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija.

Posao
Vi idete unazad, vladar polja komunikacije i dogovora ide unazad, u polju poslovnih okolnosti Jupiter ide unazad....ne, ovo definitivno nije neka naročita predispozicija da menjate posao ili da počinjete da pokrećete nešto potpuno novo. Lepo se vi usmerite na sve ono što niste odradili kako treba, na sve ono što ste zanemarili, pogrešili, propustili. Bacite se na obaveze koje već počinju opasno da vas pritiskaju i krenite da ih čistite da ne bi bilo kritike od strane šefova. Oni koji rade sa strancima imaju onaj osećaj „evo, samo što nije počelo“ ali je lako moguće da se konkretan dogovor opet prolongira.

Novac
Kada planete idu unazad, onda je lepo to što se neka stara potraživanja mogu naplatiti. Doduše, nije lepo to što će neki dugovi doći na naplatu, ali toga ste bili svesni – moraćete da platite kad tad....Biće bolje sledeće nedelje, a ove se snalazite i vraćajte ono što morate, da ne bi došlo do nekih tužbi...

Ljubav
Ukoliko je bilo potresa u vašim emotivnim ili bračnim odnosima, sada ste u periodu kada bi trebalo da krenete da popravljate sve ono što ste zabrljali. Vladar vašeg znaka, Mars, vraća se unazad, i vreme je za jedno veliko čišćenje problema u odnosima. Bar bi tako trebalo da bude...jer, moguće je da ste i vi i vaše voljeno biće suviše tvrdoglavi, suviše ubeđeni da ste u pravu, pa će ti „početni koraci“ u pomirenju biti nešto teži. Na svu sreću pa je vikend odličan da se strasti smire u potpunosti i da se vas dvoje vratite jedno drugom na pravi način. Držimo vam palčeve...Ako ste sami, šta da vam kažem kada sem prošlosti ništa konkretno sada ni ne možete da pokrenete...A i oko te prošlosti ćete brljaviti, ni sami ne znajući da li zaista želite da obnovite odnos ili ne. A da vi lepo sačekate neku malo bolju priliku za vas?

Zdravlje
I dalje se osećate prilično „kilavo“ i nije vam jasno gde nestade ona vaša energija. Promenite režim ishrane i obavezno se više odmarajte. Biće to sve u redu.

Pijace su pune svežeg povrća, koga sada morate imati u ishrani što više. Ne smete bazirati svoje obroke samo na mesu. Predlog za vas je nešto što odavno niste spremali, a probudiće sva vaša čula – sarmice od zelja sa kiselim mlekom i pavlakom. Mlečni proizvodi, meso i povrće – sve u jednom obroku.

Posao
Iako ćete vi imati fenomenalne ideje o nekom novom poslu, bilo bi dobro da tu fenomenalnost sačuvate za neki naredni period. Naime, Merkur, koji vlada vašim poljem posla, krenuo je unazad i sada se može pokretati samo ono što je već započeto u prethodnom periodu. Noviteti – ništa. Merkur, Sunce, a od vikenda i Venera biće u vašem znaku. Za sve ono što vam je bitno imaćete više nego dovoljno i snage i energije, a biće tu i nekih srećnih okolnosti da vas malo poguraju. Zato lepo zasučite rukave i spremite se da onako, kao što vi znate, Bikovski, uporno gurate situaciju u onom pravcu koji želite.

Novac
Finansije za divno čudo, prilično dobro stoje. Ima tu i naplata nekih poslića koje ste ranije odradili, redovni prilivi stižu, možda sa malim zakašnjenjem, ali su tu. Ono što je loše, to su dugovanja, mada to vi već i sami znate. Zato jedna dobra organizacija – šta je ono što morate platiti prvo....pa redom...

Ljubav
Ako ste sami, imate pred sobom dve mogućnosti. Naime, vladar vašeg polja ljubavi krenuo je retrogradnim hodom i prva mogućnost je obnova komunikacije sa nekim sa kim ste u prethodnom periodu pokrenuli neku pričicu, ali je sve ostalo da „visi u vazduhu“. Pogotovo ćete se aktivirati za vikend, kada vaša vladarka Venera ulazi u vaše polje ličnosti i znak Bika. Druga mogućnost baš i nije nešto naročita, a bila bi – taman ste mislili da vam super ide u jednom novom poznanstvu, kad eto čuda – komunikacija počinje da klacka, da se proređuje, i vi počinjete da se pitate u čemu ste pogrešili....A zauzeti Bikovi za to vreme pokušavaju da svoje poljuljane odnose privedu nekoj normali. Jedan ustupak partner, jedan ustupak vi (mada mislim da ćete vi biti više voljni za ustupke) i sve će biti u redu...

Zdravlje
Zdravstvena situacija će ići sve bolje kako sedmica bude odmicala. A još kada i vaša vladarka uđe u vaš znak – eto vama nove, pozitivne energije!

Upozorenje za probleme sa varenjem stoji i dalje, zato biste trebali da izbegavate grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Ove sedmice vam najviše odgovara sve ono što se kašikom jede, pa navalite na čorbice, supice, variva. Umesto mesa, mnogo više bi vam odgovarala riba.

Posao
Dragi Blizanci su nam pritisnuti sa svih strana, blago rečeno....Da su situacije bajne na poslu – baš i nisu, ali to ne znači da imate razloga za zabrinutost. Lepo se posvetite svemu onome što ste započeli, radite na obavezama i projektima koje ste pokrenuli i raščišćavajte situaciju, pripremajte se za vreme kada će vredeti da se aktivirate što se noviteta tiče. Preporuka je i da radite na dogovorima sa postojećim saradnicima oko eventualnog proširenja saradnji ili oko ispravki nekih stavki u ugovorima. Još uvek ste u mogućnosti da neke propuste ili greške iz prethodnog perioda ispravite na vreme.

Novac
Početak sedmice može doneti jedan veći odliv novca ili troškove na koje niste računali. Ostatak nedelje biće uglavnom obeležen manjim prilivima. Pokazujete tendenciju da se zadužujete ili uzimate kredite u ovom periodu, za šta vam baš i nisu najpovoljniji uslovi.

Ljubav
Neko, koga ste upoznali preko prijatelja, ostavio je veliki utisak na vas. Trudićete se da na jači način uspostavite komunikaciju sa ovom osobom, ali bojim se da je pred vama još dugačak put do ispunjenja. Ukoliko u ovom periodu ne postoji niko ko bi vas istinski zainteresovao,utehu možete potražiti u pokušajima obnove komunikacije sa nekim od bivših emotivnih partnera. Iskreno, ni tu vam baš neće cvetati ruže, ali se ne može reći da se ne trudite. Blizanci u emotivnim odnosima ili brakovima sada će moraju da pristanu na kompromise koje su toliko izbegavali u prethodnom periodu. Pa nije to baš toliko strašno priznati emotivnom partneru da je bio u pravu po nekim pitanjima, zar ne? Ne kažem da ovo treba da vam se dopada, ali je neophodno da bi vaše veze mogle da nastave sa normalnim funkcionisanjem.

Zdravlje
Zdravlje ni tamo ni ovamo...definitivno niste u svom najboljem izdanju. Imunitet je u daunu, a ni vi ne radite ništa posebno da biste poboljšali situaciju. Mogući problemi i sa stomakom.

Apetit se vratio na velika vrata. I ne samo to – primetićete da više koristite začine, naročito one egzotičnije. Možda će neki od vas i prošetati do restorana indijske, kineske ili neke druge strane kuhinje kod kojih su naglašene mešavine ukusa. Bilo bi dobro da malo smanjite slatkiše.

Posao
Iako je poslovni segment u ovom periodu dosta stabilan, sam početak nedelje će vam doneti prilično velike probleme sa kolegama i poslovnim saradnicima. Verovatno će biti pokrenuta neka problematika iz prošlog perioda i najbolje je rešavati je mirne glave. Takođe, tada očekujte gomilu obaveza odjednom. Ostatak radne sedmice i neće biti toliko loš, jer kada jednom prevaziđete ove napete situacije, ostalo bi trebalo da funkcioniše kako treba. Aktiviranje saradnje sa strancima možda neće doneti željene rezultate. Komunikacija je generalno u blagom zastoju i moraćete više da se potrudite oko dogovora.

Novac
I u novčanom segmentu prva polovina nedelje je komplikovana, jer će vam doneti veće rashode i verovatno obavezu da platite neko dugovanje. Nakon toga sledi redukcija troškova, ali i nešto stabilniji prilivi. Ipak, nećete moći da kažete da ste nešto naročito zadovoljni.

Ljubav
Ako ste usamljeni, nečeg posebno novog ove sedmice neće biti. Verovatno postoje osobe koje vam se dopadaju od ranije, ali iskreno – teško ćete sada pokrenuti bilo šta konkretnije sa njima. Možda su okolnosti krive, možda ne postoji pravo vreme i pravi trenutak...ili jednostavno – vi niste suviše zagrejani, pa ni ne potencirate na bilo kakvoj komunikaciji. Bićete ove sedmice u vrlo promenljivom raspoloženju, a tako ćete se i ponašati prema onima za koje ste „zainteresovani“....čas korak napred, čas korak nazad...Ako još uvek niste preboleli neku osobu iz prošlosti, topao savet je da batalite celu priču i da jednom i konačno stavite tačku. Parovi i dalje funkcionišu u fazonu „zajedno smo a kao da nismo“ – vas dvoje kao provodite vreme zajedno, kao nešto se trudite jedno oko drugog, ali u svemu ovome nema onog vašeg pravog žara. Pokušajte da ga probudite ponovo...

Zdravlje
Da vam je imunitet u padu, to ste do sada i sami shvatili. No, ove nedelje morate biti oprezni, jer postoji i mogućnost povreda na radnom mestu ili prilikom svakodnevnih poslova.

Ove sedmice tamanite sve što se postavi na sto ispred vas. Uopšte nije važno da li je to tradicionalna ili neka od stranih kuhinja – sve vam je ukusno i dobrodošlo na jelovnik. Nećete izbegavati ni pekare ni restorane brze hrane. Ono što zanemarujete je definitivno povrće – ispravite ovaj propust.

Posao
Kašnjenja, prolongiranja, odugovlačenja – naviknite se da će tokom ove sedmice sve u poslovnom segmentu funkcionisati na manje-više sličan način. Doduše, i vi ste sada dosta stabilniji, čak opušteniji jednim delom i svesni toga da do nekih rezultata ne možete doći baš tako brzo. Oni poslovi koje ste pokrenuli napreduju sporo, moguće je da morate i da pribavite neku dodatnu dokumentaiju, ali ste u priličnoj meri zadovoljni celom situacijom. Konkretne rezultate nekog dogovora saznaćete verovatno tek pred sam kraj radne sedmice. Završetak planiranih poslovnih putovanja vezanih za strance.

Novac
Kod vas u novčanom segmentu definitivno upozorenje – ne pozajmljujte novac drugima, ali ga ni vi ne uzimajte na taj način. Više je nego verovatno da će biti problema sa vraćanjem. Smatrate da ne dobijate dovoljno za svoj posao i verovatno ste i u pravu. Na žalost, sada možete samo ovako funkcionisati...

Ljubav
Planete se u vašem polju ljubavi vraćaju unazad, pa će slobodnima verovatno biti primarne obnove nekih odnosa ili kontakata koje su u prethodnom periodu pokrenuli. Sunce u znaku Bika daje vam upornost i istrajnost u ovim pokušajima, ali za rezultate – i nisam sigurna. Ako vam se pak dopada neko koga ste upoznali preko poslovnih okolnosti ili poslovnih saradnika, tu je slika nešto drugačija – ovo je odnos oko koga bi se vredelo potruditi, iako ne očekujte da će se stvari dešavati brzo. Oni u emotivnim vezama ili brakovima sada imaju dosta stabilniju situaciju. Partner je spreman da pređe preko nekih problema iz prošlosti, a vi ste tu da mu date potrebnu podršku. Pošto ste oboje u blagom emotivnom padu, savet za vas bi bio da se više posvetite jedno drugom i da na taj način povratite zajedništvo.

Zdravlje
Zdravlje je u ovom periodu više nego dobro. Možda biste mogli da povedete malo više računa o ishrani, a ako imate neke hronične tegobe – svakako ih kontrolišite.

Nema se vremena, nema se vremena....jedva ćete grabiti trenutke opuštanja – a kada se to dogodi, želećete da ugodite sebi. Ove sedmice ste pomalo probirljivi – samo ono što je kvalitetno, provereno i što znate da vašem stomaku i nepcu prija. Malo više svežeg voća u ishrani – naročito zelenih jabuka.

Posao
Početkom ove sedmice užurbanost, problemi u komunikaciji sa saradnicima i sa kolegama. Potrebno je da zadržite smirenost da biste mogli na najbolji način da isplivate iz ovoga, ali je više nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Generalno – ovo je ipak vreme kada se vi lično osećate dosta stabilno i spremni ste da budete postojani i čekate pravi momenat. Neke stvari ćete možda morati da završavate u hodu, što vam baš i neće prijati, ali znate i sami kako se kaže – sve u rok službe. Moguće su neke ispravke u dogovorima ili papirologiji, koje bi se najviše odrazile kroz saradnju sa strancima.

Novac
I vas će u finansijskom delu „potrefiti“ neke novčane nedoumice u prvom delu sedmice. Ovo regulišite i uživajte u ostatku nedelje koji je dosta miran. Prilivi su stabilni, a verovatno će vam biti isplaćena i neka nadoknada koju duže vreme očekujete.

Ljubav
Drage moje Device, od prošlosti sada ~leba nema. Džabe vaši planovi, džabe pokušaji, i ako uspete da ostvarite nešto i pokrenete ponovo dešavanja sa bivšim partnerom, budite sigurni da će rok ovim vezama biti kratkotrajan. Retki će uspeti zaista i da povrate onu ljubav, bliskost i sigurnost koja je postojala ranije. Zato, ako ste slobodni – bolje vreme koje je pred vama iskoristite konstruktivno, posvetite se sebi, prijateljima – i sačekajte svojih pet minuta. A oni će doći....samo ne sada. Devicama koje su u emotivnim odnosima i brakovima potrebno je da se vrate „korak unazad“ ali samo iz razloga da bi pokušale da zajednički sa partnerom isprave neke probleme i greške i da ponovo pronađu ljubav. Vaše su emotivne relacije u blagom zastoju i zaista je potrebno da im se posvetite.

Zdravlje
Poboljšanje zdravstvenog stanja je evidentno, ali još uvek niste u potpunosti izašli iz krize. Promene vremena mogu uticati na vas.

Često ćete u ovom periodu zaboraviti na hranu, jer je tempo života i vaših obaveza takav da ćete pokušavati da odjednom budete na tri mesta. Uglavnom ćete pojesti nešto „s nogu“ ...za vikend je već drugačija situacija, mnogo ste opušteniji i prijaće vam uživanje u obilnom porodičnom ručku.

Posao
Opterećenost mnogobrojnim sitnim obavezama i situacijama koje nekako same od sebe iskaču u najnezgodnije moguće vreme obeležiće prvi deo ove nedelje. Još uvek vi niste dovoljno stabilni da sve ovo ne bi uticalo na vas, pa ćete povremeno padati u vatru i biti skloni raspravama sa kolegama i saradnicima. Međutim, stvari će se brzo raščistiti a vi skinuti neke nagomilane probleme sa vrata. Ostatak sedmice je dosta miran, pa se možete posvetiti onome što ste isplanirali od obaveza. Pokušavate da obnovite jednu saradnju sa većom stranom firmom. Ovo će ići dosta sporim tempom.

Novac
Troškovi, troškovi, obaveze koje morate platiti....ili se ovo sve nešto nagomilalo....ili vi to niste regulisali na vreme? No, i pored ovih sitnih neugodnosti, trenutno se ne možete požaliti novčanom situacijom. Dosta stabilna nedelja je pred vama.

Ljubav
Napetost u emotivnim odnosima još uvek će se provlačiti kod parova u prvom delu ove sedmice. Međutim, ovo je nešto što je prolazno i što će predstavljati samo odjeke burnih dešavanja koja su se dogodila pre toga. Zato je ostatak nedelje odličan da sredite svoje poljuljane emotivne odnose i da se ponovo vi i partner okrenete jedno prema drugom. Ne zaboravite da za vikend vaša vladarka Venera ulazi u znak Bika i svoje sedište – vrlo brzo ćete se osetiti mnogo stabilnije nego što mislite. Oni koji su slobodni prošli su kroz jedan takođe buran period. Verovatno je tu bilo i nekih lepih flertovanja, avantura, možda čak i po koji neobavezan odnos. Sada je vreme da se stvari iskristališu i da se vidi vredi li bilo šta od toga što je pokrenuto. Ako je odgovor „ne“ – ne brinite – eto ubrzo novih prilika za vas...

Zdravlje
Manjak energije, pad imuniteta – da ne pričamo o tome da se povremeno zaista osećate bezvoljno i premoreno. Vreme je da se više posvetite sebi.

Pao mi je imunitet pa zbog toga moram toliko da jedem – uglavnom će biti opravdanje Škorpija tokom ove sedmice...U suštini stvari se svode na ovo – daj mi nešto „konkretno“ po mogućstvu sa što više mesa...ili baš samo meso. Kakvo povrće, voće i ostale trice i kučine – začinjeno, ljuto – to je za vas..

Posao
Saturn i Mars, vaš vladar, u polju posla se vraćaju retrogradnim hodom. Škorpije pred sobom imaju dosta obaveza i sklopljenih dogovora iz prethodnog perioda kojima će morati da posvete punu pažnju. Za novitete sada definitivno nije trenutak, samo ćete potenciranjem na dobijanju novih poslova, trošiti svoje vreme koje je sada i više nego dragoceno. Ako ste pokrenuli neku saradnju sa inostranstvom, početkom sedmice može doći do razmimoilaženja u mišljenjima i komunikaciji sa partnerima. Dosta toga vam izgleda nedefinisano, ali morate biti strpljivi i sačekati pravi momenat za akciju.

Novac
Iako vam prilivi nisu loši, a imate i mogućnost naplate nekog duga iz prethodnog perioda, vi lično se ne osećate sigurno. Sve ono što zaradite bukvalno vam prođe kroz ruke, jer novac odmah prosleđujete dalje – za troškove i izmirenje obaveza.

Ljubav
Ako ste jedan od slobodnih pripadnika ovog znaka, trenutno baš i nemamo neke naročite vesti za vas – sa osobama koje vam se dopadaju i dalje ne možete da uspostavite ono što biste želeli. Doduše, mnogi se osećaju u potpunosti nedefinisano i nesigurno i preispituju sebe da li uopšte znaju šta i koga žele. Nemojte pasti u iskušenja da popustite pod nečijim udvaranjima, naročito ako je to neko iz vaše prošlosti, jer ćete se vrlo brzo pokajati što ste to uradili. Za vas i dalje važi ono – bolje kvalitetno sam nego sa pogrešnom osobom. Parovi su trenutno ni na nebu ni na zemlji – povezanost između vas dvoje stoji, ali je evidentno da se neke stvari moraju rešiti. Čini mi se da pojedine Škorpije ipak izbegavaju da donesu neku vrstu odluke jer zaziru od toga šta bi ona mogla doneti. Ako ljubav postoji i dalje – sve će doći na svoje mesto.

Zdravlje
Zdravlje vas ni u ovoj sedmici ne služi onako kako biste vi želeli. Očigledno je da je pad imuniteta nešto veći i da će vam trebati vremena da se oporavite.

Rešili ste da se bacite malo na zdravu ishranu? Pa, i bilo je vreme, obzirom da vam ko zna koliko vremena unazad stoji opterećenost probavnog sistema. Možda malo makrobiotike? Ili hrono ishrane? Ili da makar pokušate da jedete raznovrsnu hranu i da ne izbegavate povrće? Sami odaberite....

Posao
Imate osećaj da su se stvari pokrenule, pa ponovo stale. Izgleda da je potrebno da ponovo ulažete sebe u nekim poslovnim relacijama da biste pokrenuli stvari sa mrtve tačke. Pojedini čak u nekom trenutku početkom sedmice mogu biti u iskušenju da prekinu poslovne saradnje u kojima su trenutno. Svakako vam se ne savetuje da žurite, jer vaše odluke su sada obojene impulsivnošću, a ne razumom. Za vas bi najbolje bilo da se posvetite razradi ili promenama u okviru postojećih poslova, da završite sa nekim obavezama koje vučete i da više vremena posvetite konkretnijim razgovorima sa ljudima sa kojim radite.

Novac
I pored naporne poslovne situacije, ipak nekako u finansijskom segmentu gurate...Neku obavezu ili veći trošak morate izmiriti do polovine ove sedmice, što biste, uz podršku prijatelja i uspeli. Koristite zarađeno da prvenstveno vratite dugove.

Ljubav
Retrogradni Saturn i Mars u vašem znaku, kao i tranzitni Mesec početkom ove sedmice samo naglašavaju potrebu Strelaca da duboko preispituju svoje emotivne relacije. Ne zaboravite da su obe ove planete malefici i da je njihov uticaj vrlo veliki – donose vam sumnju i nesigurnost u partnerove motive, ali i u sebe – pa ćete se često pitati – da li je ovo baš ono što ja želim? Na ovaj način ćete samo mučiti i sebe i voljenu osobu. Pokušajte da funkcionišete zajednički, da se prepustite vezi i pustite da vreme da svoj sud. Ukoliko ste usamljeni, kao da ste u potpunosti digli ruke od ljubavi. Imali ste neke kratkotrajne zanose, ali ništa što bi vas zaista vezalo za neku osobu. Sada prilično hladnokrvno posmatrate nekog ko pokušava da vas osvoji. Jednostavno – još uvek se ne osećate spremno da se opustite.

Zdravlje
Premorenost, gubitak energije i stres – sve to sada u velikoj meri utiče na zdravstveni segment. Stariji su zapostavili neke hronične bolesti kojima sada moraju da se posvete.

Odavno niste ugađali sebi i sada je zaista pravi trenutak za tako nešto. Vi sami znate šta najviše volite da vidite na tanjiru, a naša je preporuka – sir, kiselo mleko ili kefir – makar za doručak ili kao neka lagana večerica. Sve ostalo neka bude vaš izbor, ugodite svojim čulima, jer sigurno nećete preterati ni u čemu.

Posao
Radnu nedelju ćete otpočeti prilično bezvoljno, ali će vas brzo razmrdati događaji, koji neće čekati čak ni da se rasanite kako treba. Uletećete u gomilu događaja i napete komunikacije sa saradnicima, kojoj ćete morati da se posvetite u potpunosti. Ostatak sedmice će biti mirniji, ako ne računamo to da ćete morati da se bakćete sa zaostalim obavezama i gomilom papirologije koja se nakupila u prethodnom periodu. Ovome i trebate da posvetite svoje vreme, jer prilika za neke nove poslovne aktivnosti neće biti. Ako očekujete uslugu od strane kolege ili prijatelja, verovatno će sve ostati samo na obećanju.

Novac
Mogućnosti da lakše zatvorite neke obaveze ili dugovanja stoje tokom ove sedmice. Ako ste u prethodnom periodu radili neke dodatne ili honorarne posliće, sada možete očekivati isplatu. Finansijska situacija je solidna, ali nedovoljna za sve ono što ste planirali.

Ljubav
I kod Jarčeva će početak ove nedelje doneti neko kratko razmimoilaženje u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Partner iz svoje preokupiranosti poslom i nervoze, može malo burnije reagovati na neku vašu sitnu provokaciju, što će biti dovoljno da vaša veza za jedan kratak trenutak „zadrhti“. No, pošto ste oboje mnogo naučili u prethodnom periodu, nećete tek tako lako dozvoliti da vaš odnos bude na bilo koji način poljuljan. Vrlo brzo će doći do smirenja i vraćanja stabilnosti u postojećim relacijama. Na dalje, do kraja nedelje, pred vama je mirno more, a sam vikend bi mogao doneti potpunu posvećenost jedno drugom. Slobodni polako grade jedan odnos i proširuju komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Idite polako, ali možda će vas drugi deo sedmice obradovati jednim lepim novim početkom.

Zdravlje
Imate priliku da se tokom ove sedmice velikim delom oporavite u zdravstvenom smislu. Ne forsirajte svoje telo i odmarajte.

Ove sedmice ste za proverene recepte (najbolje ako mama ili baka spremi omiljeni obrok), a prijaće vam i sva jela nacionalne kuhinje. Doduše, neka od njih vam mogu malo teže „pasti“ na stomak, ali zato je tu rekreacija – šetnja ili neke vežbice da poprave stvari. Ukoliko ste suviše lenji za tako nešto, pomoći će i soda bikarbona ili kisela voda.

Posao
Jedna burna sedmica je za vama, ali će njeni „odjeci“ biti prisutni i u prvim danima ove. Potrebno je komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima vratiti u normalu, izgladiti neke odnose koji su bili poljuljani. Vaša nervoza se smirila, a i druga strana je spremna na kompromis, pa biste do polovine ovog perioda trebali da ipak uspostavite jedan normalan poslovni ritam. Neće biti nekih spektakularnih pomaka sada, bar ne u smislu noviteta. Ono na šta ćete se najviše usmeriti su zaostale obaveze, dogovori koji su bili prolongirani i arhiviranje dokumentacije. Sada vam je i potrebno malo „dosade“ na poslu...

Novac
Ni svi prilivi ovog sveta neće vam biti dovoljni, ako nastavite da ovim tempom trošite zarađeno. Ne izgovarajte se troškovima, jer ste svesni da ih itekako možete redukovati. Skloni ste da zanemarujete nešto što morate platiti, a trčite u kupovinu nebitnih sitnica. Dovedite se malo u red.

Ljubav
Odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom sada je krenuo dosta mirnijim putem. Već neko vreme vi i partner istinski pokušavate da dovedete svoj odnos u normalu, i prvi pravi rezultati su već tu. Pošto će ovi dani biti dosta opušteniji, iskoristite ih da se dodatno povežete sa dragim vam bićem. A slobodne Vodolijice još uvek drži podsticajno raspoloženje iz prethodne sedmice. Neka su nova poznanstva sklopljena, pali su neki flertovi....doduše, neke priče su se završile maltene i pre nego što su počele, ali još uvek ima dosta onih koji „obleću“ oko vas. Ako ste istinski zainteresovani, neki od ovih kontakata bi se i mogli pretvoriti u jednu solidnu emotivnu vezu. Pitanje je samo da li ste još uvek spremni za tako nešto. Pojedini će pak povremeno s čežnjom razmišljati o prošlosti...

Zdravlje
Kako dani budu odmicali, vi ćete se osećati poletnije i sa više energije. Ove dane bi bilo dobro iskoristiti za malo više odmora i blagu rekreaciju.

Ove sedmice ćete funkcionisati po principu – gladan sam kao vuk i moram da jedem koliko odmah! Kao da žurite da nadoknadite nešto što ste propustili – neće vam ništa pobeći sa tanjira, ne brzajte, već lagano i natenane uživajte u svakom zalogaju. Ove sedmice neka na meniju bude dosta kuvanih jela.

Posao
I Ribama će početak ove nedelje biti naporan, jer ćete imati osećaj da su neki dogovori suviše nedefinisani i da se odlažu, što će vam samo stvarati nervozu i pritisak. No, brzo ćete izaći iz ovog raspoloženja jer vidite i sami da su neki dogovori koji su vam jako važni sada u fazi završetka i da realizaciju možete očekivati svaki čas. Sunce i retrogradni Merkur u polju poslovnih putovanja i komunikacije doneće vam veliku angažovanost, ali i dobre rezultate po pitanju ovih segmenata. Kod onih koji se bave privatnim poslovima postoji mogućnost obnove saradnje sa bitnim klijentom.

Novac
Neko će vas podsetiti na vaša dugovanja ili neizmirene obaveze u prvom delu nedelje. Na svu sreću, prilivi su sada mnogo stabilniji, pa zatvorite ova poglavlja da vam ne bi u kasnijem periodu dodatno stvarala probleme. Napravite spisak obaveza i pridržavajte ga se.

Ljubav
Reći da odnos sa partnerom funkcioniše dobro prosto ne bi bilo istina. Vi ste nekako izgubili nadu, viziju da će se stvari vratiti u normalu i sada funkcionišete onako kako najbolje znate i umete. Čas se povlačite u ćutanje, čas pokušavate da animirate voljenu osobu. Ona, sa druge strane, brine neke svoje brige i tek povremeno vam pruža potvrdu zajedništva i ljubavi. Istina je da popravljanje situacije između vas dvoje ide jako sporo, ali i sami ste svesni (ako postoji iskrena ljubav) da se sve da popraviti. Iz tog razloga – ne odustajte. Ako ste sami, ni ova nedelja ne daje neke bajne prilike za emotivno zadovoljstvo. Tu se neki ljudi motaju oko vas, ali vaš kontakt sa njima je najviše zarad toga da bi vam vreme brže proticalo. Za vikend ćete se ipak osetiti bolje jer vam stoji dosta dobro raspoloženje, ali sa prijateljima.

Zdravlje
Zdravstveno i niste toliko loše, koliko povremeno imate psihički pritisak. Da se ne lažemo – za jedan deo istog ste i sami krivi. Previše se opterećujete stvarima koje sada ne možete promeniti. Odmarajte, opuštajte se – nađite neki lep trenutak i za svoje zadovoljstvo.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava