Nedeljni horoskop: 28. mart - 3. april 2016.

Pročitano: 1353 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 28. marta do 4. aprila 2016. godine!

Iako volite da jedete na brzinu i ne želite da trošite mnogo vremena za obroke, vreme je da malo ugodite sebi i više pažnje posvetite hrani. Za ukusan i zdrav obrok ne treba mnogo vremena, priprema supe, barenog mesa i dobre salate neće trajati dugo,  a prijaće vašem organizmu.

Posao
Jedna pokretna i užurbana nedelja je pred vama kada možete postići dosta toga, čak i više nego što ste se nadali i očekivali. Dobro će vam ići pregovori sa saradnicima, i starim i ljudima sa kojima tek želite da otpočnete nešto. Nude vam se mogućnosti i za kraća poslovna putovanja, a kod nekih se mogu otvoriti i putevi ka inostranstvu. Generalno – baš saradnje sa strancima su vam odlično postavljene, naročito ako već neko izvesno vreme pokušavate da pokrenete ovaj segment. Za nezaposlene pravi trenutak da se aktiviraju, jer vam stoje pozivi od više potencijalnih poslodavaca.

Novac
I dalje stoji zabrinutost zbog opterećenja dugovima i kreditima. Pojedini su nesigurni po pitanju novca koji očekuju, a koji nikako ne dolazi. Vrlo nezgodno baratate novcem u ovom periodu, pa se nemojte zaduživati, jer ćete to verovatno uraditi pod nepovoljnim uslovima.

Ljubav
Nemojte smetnuti sa uma da je vladar vašeg znaka, Mars, već u ovom periodu počeo da usporava i da se priprema za retrogradno kretanje od polovine narednog meseca. Ovo vam pričam iz razloga što odluke koje sada donosite a tiču se vašeg emotivnog života itekako mogu doći na preispitivanje, ili se zbog njih možete pokajati. Pošto su Sunce i Merkur u vašem znaku, očigledno je da vas je ljubav lupila u glavu, a vi kada ste u takvom stanju, možete da brzinski obećate dosta toga. Zato ne donosite odluke o zajedničkom životu ili braku sa partnerom, već pustite da stvari idu svojim tokom. Ne žurite, oni koji su vam namenjeni neće vam pobeći. Dajte sebi šansu da razmislite još jednom. Generalno – emotivni odnosi su sada u boljoj fazi, ali videćemo koliko će ova lepota i trajati. Ukoliko ste sami, uživajte u dešavanjima, jer ljubav je oko vas i samo čeka da je primetite i posvetite joj se.

Zdravlje
Zdravstveni segment dosta dobro postavljen, mada starijima i dalje stoje neke hronične tegobe.

Vreme je za malo laganije obroke, iako će vaša želja za slatkišima biti i tokom ove sedmice pojačana. Pokušajte da umesto što ćete navaliti na tortu, napravite voćnu salatu. Dosta sezonskog povrća u kombinaciji sa piletinom ili ćuretinom i dobrom salatom. I ukusno i hranljivo i dobro za vas.

Posao
Najveći problem u poslovnom segmentu ćete verovatno predstavljati sami sebi. Niste dobili nešto što ste želeli i sada u velikoj meri samo otaljavate postojeće poslovne obaveze. Ako pogledate malo realnije, shvatićete da situacija i nije toliko loša. Možda niste uspeli da pokrenete nešto novo, ali ono postojeće počinje da funkcioniše baš kako treba. Neke dosta dobre informacije dolaze do vas i oko ovoga se vredi angažovati. Period je odličan da neke zaostale obaveze privedete kraju. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nekih poslovnih propusta i grešaka, sada ovo možete ispraviti bez mnogo truda.

Novac
Zabrinuti ste zbog nekih dugovanja ili kredita, ali nije vreme za statičnost i za padanje u očajanje. Dobre predispozicije ove sedmice da neke od tih obaveza skinete sa vrata, i to najverovatnije kroz reprogramiranje ili drugačiji način otplate. Bolji finansijski prilivi i naplata starih dugova prema vama.

Ljubav
Reći da vaše emotivne veze i brakovi sada funkcionišu dobro definitivno ne bi bilo tačno. Vi smatrate da je partner potpuno na svoju ruku i da nema ni malo razumevanja prema vama i vašim potrebama, a on sa druge strane misli da vi ni sami ne znate šta hoćete. Konstantno tokom ove sedmice klackate, čas ste na istoj talasnoj dužini, čas se u potpunosti razmimoilazite. Prihvatite da sada ne možete promeniti bilo šta brzo, ako želite pokušajte da se prilagodite, a ako ne želite – e, onda razmišljajte i nervirajte se i dalje. Ukoliko ste sami, verovatno je da ste se na neki način povukli u sebe i razmišljate o prethodnom periodu i o nekoj osobi koja nije ispunila vaša očekivanja. Možda nije greška u osobi, već baš u tim vašim nadama i željama koje možda nisu bile u skladu sa realnom situacijom. Blago razočarenje i statičnost.

Zdravlje
Prvi deo sedmice može vam doneti probleme sa hranom, moguće su alergije, ali i nagli pad imuniteta koji bi se odrazio kroz podložnost prehladama i virusima.

Ova nedelja je kao stvorena da potpuno zaboravite sva pravila koja ste u proteklom periodu pokušali da nametnete sebi i okrenete se onome što vam je najjednostavnije i najbrže – fast fudovima, pekarama, obrocima „s nogu“. Ako vas i uhvati nostalgija za kuhinjom i spremanjem, biće to instant obroci.

Posao
Vi lično ste tokom ove sedmice odlično postavljeni kada je poslovni segment u pitanju, tako da je više nego verovatno da ćete se dobro snaći u svim situacijama. Nešto oko čega se angažujete već duže vreme sada konačno donosi rezultat i bićete zadovoljni odvijanjem svojih planova. Takođe, imate mogućnosti i da proširite svoje poslovanje, možda čak i kroz saradnju sa stranim firmama i strancima. Nekima će se ponuditi i mogućnosti dodatnog ili honorarnog angažovanja, a svoje mesto pod suncem bi mogli pronaći i oni koji su nezaposleni. Sve će se odvijati brzo, nervoza je prisutna, ali vrlo uspešno „gurate“.

Novac
Finansijski prilivi su postali redovniji, a pojedinim Blizancima novac dolazi iz više izvora. Malo je nezgodan drugi deo sedmice kada vas neko zaboravljeno dugovanje može „podsetiti“ na sebe i to na prilično neprijatan način. Šta da se radi – platite i makar zatvorite ovu obavezu.

Ljubav
Dvostruka simbolika za one koji su slobodni. Pojedini će pokušati da ponovo uspostave kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, i sada zaista možete uspeti u svojim namerama. Naravno, postavlja se pitanje da li je ova komunikacija iole trajnije prirode i šta ćete na kraju dobiti od cele ove lepote, ali šta sad...uživajte pa dokle god da traje. Oni drugi mogu na brzinu da ulete u jedan emotivni odnos koji je sve, samo ne mogućnost prave veze. Mogu vas povući strasti i prema nekome koga smatrate za prijatelja, samo – očekujte da će ovo biti „na blic“ i da tu neke trajnosti nema. Oni u emotivnim vezama su prilično nespremni za veće kompromise sa partnerom. Ako uspete da se uklopite, u redu...ali ako vam to ne bude polazilo za rukom, može da se dogodi da donesete naprasnu odluku o izlasku iz veze.

Zdravlje
Drugi deo sedmice može doneti tegobe, naročito hroničnim bolesnicima. Takođe, moguće su glavobolje i veća variranja krvnog pritiska.

Sedmicu započinjete sa Mesecom, vladarom vašeg znaka u polju zdravlja i pravilne ishrane, pa je ovo svakako nagoveštaj da je potrebno odreći se nekih loših navika. Na prvo mesto bih stavila slatkiše, koji su nekako u poslednje vreme postali vaša „hrana za tešenje“. Više svežeg ili suvog voća i orašastih plodova.

Posao
Dobra poslovna sedmica je pred vama, ako izuzmemo povremene probleme sa kolegama koji će se najviše javljati u prvom delu ovog perioda. Dobar je trenutak da se posvetite i nekim zaostalim obavezama, a sada možete i „ispeglati“ komunikaciju sa poslovnim partnerom koja je već neko izvesno vreme bila problematična. Polje razgovora i susreta odlično postavljeno, pa je ovo pravo vreme da se angažujete u traženju novih poslovnih saradnika. Rakovi u ovom periodu mogu doći do posla, ukoliko su nezaposleni, a stoje mogućnosti i za dodatne i honorarne poslove. Podrška od strane šefova.

Novac
Bolja novčana situacija i veći prilivi omogućiće vam da zatvorite neke obaveze. Ipak, zaduženja su i dalje dosta velika i morate naći način da budet odgovorniji što se vraćanja tiče. Naplata zaostalih potraživanja na osnovu poslova koje ste odradili u prethodnom periodu.

Ljubav
Možete iz strasti ili iz potrebe da vam se nešto podsticajno konačno desi u emotivnom životu ući u odnos za koji ste svesni da nema neku naročitu perspektivu i trajnost. Možda je ovo samo neobavezno, možda je osoba sa kojom ste u takvom životnom periodu da ne želi da se vezuje, a moguće je i da je odnos tajne prirode, jer je druga strana zauzeta ili pak ima nedefinisanu emotivnu situaciju. Šta god da je, naročito dobro nije. Neki drugi Rakovi će pak preko društvenih mreža ostvarivati kontakte sa osobama koje su daleko od njih i zanositi se da će nekad nešto biti od ovih priča. Neće, verujte mi. No, malo bega od stvarnosti možda vam pomogne da pregurate ovaj period kada prave ljubavi nema na vidiku. Oni koji su zauzeti...pa nisu nešto naročito dobro. Niti vi imate snage da napravite neku promenu, niti možete tek tako da ostavite odnos u koji ste uložili vreme i trud. Čas usponi, čas padovi....i to je to.

Zdravlje
Saturn i Mars u polju zdravlja definitivno pokazuju da je ovo segment na koji se mora obratiti pažnja na dnevnoj bazi. Odradite povremeno analize krvi i kontrole kod lekara.

Definitivno vam je potrebno dosta energije, jer ste tokom ove sedmice u pokretu i ne drži vas mesto. Obroci će biti obilni i česti. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da ne jedete baš previše začinjenu ili premasnu hranu. Slatkiši vas ionako neće nešto naročito privlačiti.

Posao
I sami ćete primetiti da se dosta toga u poslovnom segmentu pokreće i aktivira. Na ove dobre okolnosti i vi ćete odgovoriti većom angažovanošću i na taj način ugrabiti prilike koje vam se otvaraju. Moguće je da još uvek ne možete da ostvarite realizaciju jednog dogovora koji vam je dosta važan, ali vidite da se lagano ide i ka rešavanju ovog segmenta. Mogućnosti za rad sa strancima ili za pokretanje posla sa prijateljima. Dobre ideje za reklamiranje i prodaju, naročito posredstvom društvenih mreža. Privatni segment se pokreće u većoj meri, ali nije vreme za neka veća ulaganja još uvek.

Novac
Priliva ima u većoj meri tokom ove nedelje, tako da ćete moći neke od najvećih zaostalih obaveza da regulišete na vreme. Nije pravi trenutak za uzimanje kredita ili pozajmice, to ostavite za drugu sedmicu aprila.

Ljubav
Ljubavni segment je slobodnim Lavovima prikazan kao vrlo zanimljiv kroz ovu sedmicu. Sigurno je da će dešavanja biti, bukvalno na dnevnoj bazi imate mogućnosti za kontakte sa zanimljivim ljudima koji privlače vašu pažnju. Pitanje je koliko će sve ovo što započinjete biti trajno, ali je definitivno da ćete uživati u svakom trenutku. Pojedini pripadnici ovog znaka ipak neće moći da odole zovu prošlosti i kontaktu sa nekim od bivših emotivnih partnera. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima imaju bolje trenutke pred sobom. Dosta toga što je predstavljalo problem između vas dvoje ste uspeli da rešite, a i naredni dani vam donose dobro raspoloženje i mogućnost veće povezanosti. Neki će poželeti da sa svojom voljenom osobom krenu u malo ozbiljnije teme i počeće da razmatraju mogućnosti zajedničkog života. Dobar je momenat da napravite pravu osnovu za stabilnost.

Zdravlje
Ako bude nekih problema u zdravstvenom segmentu oni će uglavnom biti prolaznog tipa. Dobar momenat da se krene sa nekom rekreacijom.

Buran tempo života ove sedmice, pa će i vama trebati raznovrsna hrana u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije za sve. Vi uglavnom vodite računa o tome šta i kako jedete, a sada bi preporuka bila da konzumirate više tečnosti, naročito čajeva i sokova od sveže ceđenog voća.

Posao
Iako ste vi u ovom periodu puni energije i u velikoj meri angažovani oko poslovnog segmenta, ne možete reći da ste zadovoljni rezultatima i time kako se situacije oko vas odvijaju. Stoji inicijativa, ali stoji i nestrpljivost, koja će naročito biti naglašena u drugom delu ove sedmice, kada bi trebalo voditi računa da neke svoje šanse ne pokvarite izbrzanim ili impulsivnim reakcijama. Shvatite da u nekim dogovorima morate usporiti tempo i prilagoditi se ljudima sa kojima želite da sarađujete. Možete napraviti neke pogrešne procene, ali i  biti opomenuti od strane šefova zbog  grešaka koje ste napravili u brzini.

Novac
U prvom delu sedmice vas očekuju veći troškovi, ali kada ovo podmirite, makar ćete moći ostatak sedmice da budete dosta mirni što se dugova tiče. I dalje vam preko dodatnih i dopunskih poslova idu pristojne, mada povremene sume novca.

Ljubav
Vladar vašeg polja ljubavi, Saturn, u retrogradnom je hodu i nije ni čudo što će pojedine Device početi da razmišljaju o bivšim emotivnim partnerima. Da se u ovom periodu može obnoviti komunikacija između vas dvoje, to je evidentno, ali pošto je naglašena  karmička simbolika, ne računajte na lakoću i stabilnost u ovim novoformiranim „starim“ odnosima. Vaš vladar Merkur u znaku Ovna i vašem polju strasti, ukazuje i na mogućnosti avantura i neobaveznih odnosa, kratkotrajne veze koje naglo počinju, ali se isto tako i završavaju. One Device koje su u emotivnim vezama i brakovima teško se razumeju sa partnerom u ovom periodu. Partner je za vaš ukus suviše spor i neaktivan, suviše razmišlja o nepotrebnim sitnicama, suviše je opterećen ličnim problemima i obavezama. Čini vam se da ništa ne radi da bi poboljšao vašu vezu. Od drugog dela sedmice može dolaziti do češćih rasprava između vas dvoje.

Zdravlje
Odlična nedelja u zdravstvenom segmentu. Neke sitnije tegobe hroničnim bolesnicima.

Vreme je da se bacite na jednu finu prolećnu dijetu, koja će vam pomoći i da skinete neki kilogram, ali i da detoksikujete svoj organizam i pripremite ga za naredni period. Više malih obroka, izbegavanje ponekog slatkiša, i puno puno tečnosti, jer vam je to sada zaista neophodno.

Posao
I dalje ste u periodu kada je segment poslovnih obaveza i svakodnevice najviše naglašen, i Vage će se truditi da neke prošle propuste ili zaostalu papirologiju razreše. Možda vi niste u najaktivnijoj fazi, ali zato vaši poslovni partneri jesu i sa njihove strane vam idu predlozi i mogućnosti da ipak odradite nešto za sebe i svoj napredak u ovom segmentu. Vesti i informacije od stranaca su pozitivne, a i vaši planovi počinju da se pokreću, tako da nema razloga za zabrinutost. Ipak, umor vas sustiže i pitanje je koliko ćete zaista moći da se aktivno uključite u sve ovo. Privatni segment počinje da se stabilizuje.

Novac
Jedan deo obaveza i dugovanja ste uspeli da „zatvorite“ ali vam još dosta toga visi nad glavom. Novac koji vam je potreban ne pozajmljujte i ne zadužujte se dodatno. Neke kratkoročne pozajmice možete uzeti, ali od prijatelja ili na rodbinskoj osnovi.

Ljubav
Slobodni pripadnici ovog znaka su tokom ove sedmice ni na nebu ni na zemlji. Ili ne postoji niko ko vam privlači pažnju i ko vam se dopada, ili ste se pomalo umorili od pokušaja da osvojite nekog za koga ste zainteresovani. Prijatelji će pokušati da vam podignu raspoloženje kroz pojačane susrete i izlaske sa njima, ali ni to neće biti dovoljno da vas uzdigne. Šta da se radi, trenutno nekih pravih prilika za vas nema. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima još uvek osećaju posledice prethodnog lošeg perioda. Situacije se nisu smirile u potpunosti i samo povremeno izbijaju kroz ćutanje ili pak kroz rasprave sa voljenom osobom. Naročito je drugi deo nedelje problematičan, kada neke tajne mogu biti otkrivene, što bi dodatno destabiliovalo one odnose koji su i inače krhki. Stoje mogućnosti impulsivnih prekida, pa bi bilo dobro sačuvati hladnu glavu i ipak razmisliti pre nego što stavite tačku na neku vezu.

Zdravlje
Još uvek vam je imunitet u padu iako je zdravstveni segment ipak krenuo ka oporavku. Starijima problemi sa venama i krvnim sudovima.

Iako vi uvek imate i više nego dovoljno energije za sve, ova nedelja vam donosi jednu užurbanost koja će čak i vas povremeno iscrpljivati. Ne jedite s nogu, ne hranite se na kioscima brze hrane, potrebno vam je da odvojite vreme za svoj obrok, da uživate u svakom zalogaju i da se u isto vreme opustite.

Posao
Velika angažovanost oko poslovnih obaveza i rada na dnevnoj bazi. Ovaj segment funkcioniše više nego dobro, imate odličnu saradnju sa kolegama i nadređenima i mogućnost da samo dodatno unapredite ove odnose. Međutim, planove, koji su vam prioritetni nikako ne uspevate da pokrenete u onoj meri u kojoj biste želeli. Sve se nekako odlaže, prolongira, a vi povremeno imate osećaj da postoji blokada koju trenutno ne možete preskočiti. Nekim stvarima ipak niste pristupali na pravi način i sada ste došli u fazu kada to morate promeniti. Pokrećete ponovnu komunikaciju sa nekim od bivših poslovnih saradnika.

Novac
Na mišiće ćete vratiti jedno dugovanje i to će vam dosta teško pasti, jer će vas ostaviti sa prilično ispražnjenim novčanikom. Ne padajte u bedak, jer se i tokom ove sedmice otvaraju mogućnosti da uzmete neki novac na brzinu kroz honorarne poslove.

Ljubav
Ne znam da li bih mogla da kažem da je nezadovoljstvo ono što trenutno preovladava u vašim emotivnim vezama i brakovima, ali je sigurno da ste vi i partner kao zajedno, a u stvari odvojeno. Nema povezanosti, nema prave, suštinske emocije i zajedništva. Vas dvoje komunicirate, funkcionišete, ali to izgleda kao da je naučen šablon, kao da ste u krugu navike i ništa drugo. Trenutno ne postoji neki specijalan način da se ova situacija prevaziđe, osim da pokušate da provodite više kvalitetnog vremena zajedno i promenite neke svoje ustaljene rutine. Ako ste sami, osećate tihu patnju za nekim, ali ništa ne radite da biste ovu situaciju i promenili. Moguće je da ćete čak izbegavati kontakte sa osobom koja vam se dopada. Postoje i druge varijante – da neko pokušava da vas osvoji, ali vi ne reagujete, kao da ni ne primećujete zainteresovanost ove osobe. Ljubav vas zove, ali vi ne čujete.

Zdravlje
Lako gubite energiju i umarate se, pa je potrebno više opuštanja, odmora, vremena samo za sebe. Preporučuje vam se lagana šetnja i blaga rekreacija.

Premalo vremena imate za sebe tokom ovog perioda, pa se najčešće dešava da jedete u kasnim popodnevnim ili čak i večernjim satima. Naravno, ovi obroci su obilni, da biste nadoknadili sve ono što ste tokom dana propustili. I sami ste svesni da ovo nije dobro po vas ni malo.

Posao
Evidentno je da je sav vaš trud koji ste u prethodnom periodu ulagali konačno počeo da donosi svoje rezultate. Pred vama je nedelja kada će se dosta toga okrenuti u vašu korist, između ostalog i sve ono što je vezano za inostrane firme i saradnju sa strancima. Sada možete ostvariti neke konkretne dogovore sa potencijalnim poslovnim saradnicima, samo obratite pažnju u drugom delu nedelje, jer je tada potrebno više strpljenja i promišljenosti u kontaktima. Stoje mogućnosti kašnjenja ili nesporazuma u komunikaciji. Komercijalne aktivnosti u velikom porastu. Privatni segment ide ka jačanju.

Novac
Početak nedelje donosi mogućnost gubitka ili neplaniranog, većeg troška. Ostatak sedmice je već mnogo bolji, a Strelčeve će naročito obradovati mogućnost naplate jednog potraživanja koje očekujete već izvesno vreme. Poboljšanje u finansijskom segmentu je evidentno.

Ljubav
Ne mogu da kažem da je u vašim emotivnim relacijama sada toliko loša situacija kao što je bila u prethodnom periodu. Vidi se da ste se i vi i partner smirili i donekle spustili loptu. Međutim, vaša komunikacija i susreti su nekako površni, izbegavate ozbiljne teme, a poenta je ni da prave emotivne povezanosti nema. Dobro, ovo su prvi koraci ka sređivanju, u narednom periodu ćete funkcionisati malo bolje. Ne odustajte, samo polako i strpljivo. Partner se trudi koliko je u njegovoj moći, potrudite se i vi. Pojedini će se vratiti korak unazad i ostvariti komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Puno polje ljubavi definitivno daje mogućnost slobodnim Strelčevima da u ovom periodu budu aktivni u kontaktu sa suprotnim polom. Međutim, priroda ovih aspekata je takva da više ukazuje na slobodno zabavljanje i neobavezne veze i vezice kratkotrajnog tipa. Ipak, možete uživati u pažnji koju privlačite.

Zdravlje
Zdravstveni sagment je i dalje nepovoljan, pa morate obratiti pažnju na svoj imunitet, naročito ako ste u nekim ozbiljnijim godinama.

Najviše ćete se tokom ove sedmice opuštati u porodičnoj atmosferi ili okruženi prijateljima. To vam je sada toliko potrebno, jer je iza vas dosta stresan period, pa su trenuci mira nešto što vas ispunjava. Tokom ovog perioda samo vam se preporučuje da uzimate više mlečnih proizvoda.

Posao
Imate osećaj da se neke situacije na poslu odvijaju dosta stihijski i bez vaše mogućnosti da ih kontrolišete. Istina je da je tempo dešavanja nešto brži i da se vi malo teže snalazite u ovim okolnostima, ali ne sumnjam da ćete se prilagoditi brzo. Imate dobru saradnju i veliku podršku od ljudi sa kojima funkcionišete na dnevnoj bazi, tako da vam sa njihove strane ide pomoć koja vam je neophodna. Drugi deo sedmice je naročito bitan za vas jer se tada može pokrenuti jedna značajna saradnja ili ćete dobiti potpuno neočekivano poslovnu ponudu ili čak mogućnost da pređete na drugo radno mesto.

Novac
Finansijama sada zaista možete biti zadovoljni, obzirom da je iza vas period neizvesnosti i kuburenja sa dugovanjima. Moguće je da će neke isplate kasniti ili biti nešto manje od onoga što ste očekivali, ali još uvek je to više nego dovoljno da pokrijete svoje troškove.

Ljubav
Oni koji su u dužim emotivnim vezama u ovom periodu počinju da razmišljaju o budućnosti i mogu sa emotivnim partnerom krenuti u neke ozbiljnije teme. Dosta toga ste pregurali preko glave zajednički i smatrate da je došlo vreme za naredni korak. Generalno vaši emotivni odnosi funkcionišu mnogo bolje, a pojedine Jarčeve bi čak mogle obradovati vesti o prinovama. U suštini, više je nego dobra situacija, kada će sva problematika iz prošlog perioda moći da dođe na dnevni red i bude razrešena na mnogo jednostavniji način nego do sada.  Usamljeni Jarčevi su se dosta angažovali u komunikaciji sa osobom koja ih interesuje već duže vreme. Za sada su ovi vaši pokušaji pomalo stidljivi, oprezni, ali kada budete videli pozitivnu reakciju druge strane, i vi ćete nastupiti odlučnije. U periodu ste kada možete ući u priču koja ima sve šanse da traje u vremenu i bude stabilna, zato ne odustajte.

Zdravlje
Bolja zdravstvena situacija, osim starijoj populaciji, koja je još uvek u padu imuniteta, a može imati problema i sa hroničnim tegobama.

Tokom ove sedmice vrlo često ćete se naći u društvu prijatelja ili poslovnih saradnika na ručku ili večeri. Vodolije će uživati u raznovrsnoj ishrani i želeti da probaju najbolja jela i nekih malo egzotičnijih kuhinja. U svakom slučaju, privlačiće vas mešavine ukusa i nešto začinjenija hrana.

Posao
Ljubav je krenula uzlaznom putanjom, a i poslovni segment je prati u korak. Malo su vam još nedefinisani poslovi sa inostranstvom i privatni sektor, ali i sami uviđate da se i tu neke kockice slažu i da ćete vrlo brzo stići do onoga što želite. U suštini, sve ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu i oko čega ste se u velikoj meri angažovali, sada počinje da se pokreće i da daje rezultate. I novi saradnici dolaze u vašu blizinu, naglašena je komunikacija i dogovori, ali i mogućnosti za kraća poslovna putovanja. Što se nezaposlenih tiče, upravo se otvorio period za vaše angažovanje i mogućnost brzog dobijanja posla.

Novac
U ovoj sedmici imate mogućnost reprogramiranja nekog dugovanja ili dogovor o otplati na rate. Prijatelj vam može zatražiti pozajmicu, ali razmislite da li ste sada u mogućnosti za tako nešto. Jako su naglašeni dodatni poslovi i novac preko njih.

Ljubav
Slobodne će neko osvojiti potpuno „brzinski“. Prvi deo nedelje neće ukazivati da vam ljubav kuca na vrata, ali će onda splet okolnosti dovesti jednu osobu u vašu blizinu. Mogli bi ovo nazvati fatalnim susretom, jer će varnice vrcati na sve strane a vi ostati bukvalno opčinjeni. Obzirom na aspekte koji su validni u ovom trenutku, ovo najviše liči na neki karmički spoj, pa se nadam da ćete uživati u ovoj priči...što je duže moguće. Lepe vesti idu i Vodolijama koje su u emotivnim vezama i brakovima. Vas dvoje ste prošli kroz jedan malo teži period gde je vladalo dosta nerazumevanja i nejasnoća, i sada kao da izlazite na svetlost dana posle lutanja po mračnom tunelu.  Onima koji su u dužim vezama počeće da se provlače i razmišljanja o dodatnom uozbiljavanju odnosa, ali nemate razloga a žurite. Uživajte malo jedno u drugom i u zajedništvu koje je ponovo aktuelno. Biće vremena za ozbiljnost.

Zdravlje
Zdravlje je odlično postavljeno svim Vodolijama. Odmarajte, uživajte, relaksirajte se.

Verovatno bi vaše majke ili bake rekle da u ovom periodu imate baš „zdrav“ apetit, ali suština je da jedete preko svake mere. Nervoza i nesređenost u emotivnom životu često vas tera da pribegavate „drastičnim“ merama – da se zatrpavate slatkišima ili da pak jedete svaki čas. Jadan vaš frižider...

Posao
U potpunosti ste se usmerili na posao jer se tu sada osećate najviše podsticajno, najviše živo. Ne samo to, ovaj segment je krenuo u drastično poboljšanje, pa vam to samo dodatno daje elan da se  angažujete još više. Zato preporučujem nezaposlenima da se aktiviraju tokom ove sedmice, jer postoje izuzetne šanse da pronađu posao pre nego što su mislili. Sada Ribama idu mogućnosti  sklapanja bitnih poslova i dogovora sa saradnicima sa kojima su pokušavali da pokrenu priču i ranije. Saradnja sa kolegama je izvrsna, od njih vam ide velika podrška i pomoć u svemu čega se prihvatite.

Novac
Ono što će vas dodatno obradovati je bolja finansijska situacija.  Em su prihodi redovni, em i od dodatnih angažovanja imate prilično solidne novce. I kod privatnika stabilizacija. U drugom delu sedmice moguć je veći, neočekivani trošak za kuću.

Ljubav
Slobodne Ribe su se uvukle u neku svoju učmalu svakodnevicu i ne pokazuju ni najmanju nameru da „izvire“ iz kuće. Još ako vam se u prvoj polovini nedelje dogodi neko neprijatno iskustvo, tipa da budete odbijeni za susret od osobe koja vam je zanimljiva....e tek onda ćete se zatvoriti u potpunosti. Evidentno je da ovo nije vaše vreme za ljubav, pa ne potencirajte. Pojaviće se onda kada joj bude vreme, ne mari što se vama žuri i što čeznete za njom. Ribe koje su u emotivnim vezama i brakovima dobro funkcionišu sa partnerom jedino ako imaju zajednički posao. U suprotnom, vi ste okrenuti svojim ličnim prioritetima, partner svojim...a vremena za vas dvoje nikako da se nađe. Čak ni u bračnim zajednicama neće biti mnogo drugačije. Koliko god da mislite da ništa ne može promeniti ovakvo stanje, ipak imate dovoljno mogućnosti da se povežete na jači način. Potrebno vam je samo više zajednički provedenog vremena...

Zdravlje
Ni ove nedelje niste u nekom raspoloženju, a energija je i dalje u padu. Ipak, ovo je u velikoj meri bolje nego u prethodnom periodu.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava