Nedeljni horoskop: 18. - 24. januar 2016.

Pročitano: 913 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. januara 2016. godine!

U ovu sedmicu ulazite sa Mesecom u znaku Bika i polju hrane. Nema šta – apetiti će se probuditi do „daske“.  Istinski ćete uživati u svakom obroku i od njega praviti pravi mali gastronomski doživljaj. Ahm, da – ako ovo prevedemo – ješćete dok vam ne bude loše. Naučite da stanete onda kada je najslađe.

Posao
Džabe dragi moji Ovnovi – volju imate, želju imate, inicijativu imate...ali sve to u ovom periodu nije dovoljno da pokrene poslovni segment onako kako biste želeli. Od svog vašeg truda i zalaganja dobijate rezultate na kašičicu. Prihvatite situaciju ovakva kakva jeste i ne besnite. Svoju nervozu kontrolišite i nemojte dolaziti u sukob sa saradnicima, kolegama, ponajmanje šefovima. Shvatite da morate prihvatiti ovaj sporiji tempo i prilagoditi mu se. Doći će sve na svoje, samo treba vremena.

Novac
Što se priliva tiče, nije da ih neće biti, ali ne mogu da kažem da ćete baš plivati u parama. Ono što je izvesno (a nije dobro) jeste da su vam troškovi veliki, a čak ni ne pokušavate da ih koliko toliko kontrolišete. Takođe, neke obaveze će doći na naplatu. Vadite se kako znate i umete.

Ljubav
Vi slobodni a prilika pred vama koliko god hoćete. Sa jednom osobom vam odgovara komunikacija, druga deli sa vama iste životne stavove, a treća vam je prosto rečeno – vrlo fizički privlačna. Niko se u ovom periodu posebno ne izdvaja kao onaj pravi kandidat, pa će Ovnovi malo „šetati“ ne radeći ama baš ništa konkretnije da bi zaista i otpočeli neki čvršći odnos. Strast ne računam u to. U suštini, čini mi se da vi samo želite da uživate i da se ne opterećujete time šta će biti. Možda je tako u ovom periodu i najbolje. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku partner vam onako blago rečeno povremeno baš ide na živce. Druga strana baš preteruje u nekim stvarima, što vas uglavnom smara, ali će postojati trenuci kada nećete moći da se uzdržite (a nećete ni hteti) pa ćete morati malo da se posvađate. Samo malo, čisto da razbijete trenutno stanje. Posle ćete se opet vratiti u kolotečinu i funkcionisanje. Samo mala drama.

Zdravlje
Najslabija tačka je grlo, i to odmah početkom nedelje. Vodite računa, virusi vladaju.

Mesec je početkom sedmice u vašem znaku i to je garancija ne samo za dobar apetit već i za povremeno „pretrpavanje“. A šta da radite kad vam je sve slatko – nema veze da li je predjelo, supa, glavno jelo, slatkiš – sa uživanjem tamanite sve ono što je ispred vas. Neko će imati problema sa kilogramima....

Posao
Taj vladar polja posla koji ide unazad nikako da se uklopi sa vašom velikom potrebom da idete – napred. Imate osećaj da ste stalno u fazonu dva koraka napred, jedan korak natrag. Neke neprijatne ili iznenadne situacije sredinom nedelje mogu vas baš iznervirati, ali shvatite da je ovo trenutak koji ćete uspeti da prevaziđete. Konkurencija je dosta aktivna. Samo nastavite dalje kao da se ništa nije dogodilo i ne odustajte od svojih planova i ciljeva. Raščistiće se sve mnogo brže nego što mislite.

Novac
Iako neki poslovi mogu izgledati kao da vam na brzinu mogu doneti novac, razmislite malo. Ulaganja su sada pod jednim velom neizvesnosti, pa budite oprezniji. Što se priliva tiče, biće dovoljni da podmire neke osnovne troškove i obaveze koje imate. Ne zadužujte se dodatno, loši su uslovi za to.

Ljubav
Ni slobodni pripadnici vašeg znaka se neće baš tokom ove sedmice ovajditi kada je ljubav u pitanju. Prvenstveno mislim da nećete dobiti ništa konkretnije, jer nema predispozicija za neki pravi početak. Sada se može provlačiti emotivna prošlost, da li kroz misli, da li kroz neka sitnija dešavanja i komunikaciju. Možete malo flertovati, malo se zanimljivo i podsticajno „igrati“ sa nekom osobom, ali ništa se tu neće dogoditi što bi pokrenulo priču u ozbiljnijem pravcu. Ne mogu da kažem da ćete biti nezadovoljni, vreme će prolaziti brzo i biće ispunjeno dešavanjima, ali ono pravo – drage i dragi moji – morate sačekati. Ukoliko imate emotivnu vezu ili ste pak u braku, tu situacija nije loša. Tu ste vas dvoje jedno za drugo (povremeno), pravite neke zajedničke planove (povremeno), i volite se i svađate se (povremeno). Sve u svemu – ništa naročito bitno neće poremetiti, ali ni unaprediti vaš odnos.

Zdravlje
Em vi ne vodite mnogo računa o svom zdravlju, em lako kačite svaki virus. Odležite, ne junačite se.

Vaš vladar Merkur i dalje ide retro u Jarcu. Spor metabolizam, slaba cirkulacija – vama definitivno treba nešto da vas ugreje, pokrene, razmrda. Ne tovarite se nekom teškom hranom jer ćete se samo još više usporiti i samo dremkati. Bacite se vi najviše na neko povrće i voće, to je najbolji predlog.

Posao
Ove sedmice vam sve nekako ide navrat nanos. Dogovori ne idu u pravcu koji pokušavate da ostvarite, ili se pak razvlače. Papiri koje čekate nikako da stignu. Sa kolegama ste svaki čas na ratnoj nozi. Na sve ovo, ako vas kompjuter ili telefon izdaju u presudnom trenutku – slika će biti kompletna. Prosto – potrudite se da ne pogubite i ono malo živaca što vam je ostalo i spremite se na borbu sa okolnostima. Proći će i ovo, nemojte se brinuti. Ako ništa drugo – ova nedelja će proleteti očas posla.

Novac
Nije vreme za trošenje, pa ako ste planirali neku veću kupovinu – ovo odložite. Novac lako izlazi iz džepa, a ne dolazi istim tempom, pa je potrebno biti racionalan i praktičan. Moguće je i da bude nekih nepredviđenih troškova sredinom nedelje.

Ljubav
Slobodni Blizanci su se „razgalamili“ na više strana. Nije mi jasno šta vam je, kao da će vam prilike pobeći, pa jurite kao muve bez glave. Trudite se na jednoj strani, trudite se na drugoj, muvate jednu osobu, udvarate se drugoj, šaljete poruke trećoj, a nikome se suštinski i zaista ne posvećujete. Neću ni da pričam da je itekako moguće da pošaljete poruku pogrešnoj osobi ili da zabrljate u potpunosti. Ako već ne možete da vodite više „frontova“ odjednom, onda ni ne počinjite. Bolje sedite tu gde jeste i čekajte da neko ko zaista vredi dođe. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, vas dvoje malo hladnokrvno, a malo kao da sedite na buretu baruta. Možda je bolje da kada naleti neka situacija koja može da vas posvađa (a čini mi se da će baš naletati ove nedelje) da se povučete i ne dozvolite da dođe do konflikta. Ćutite i održavajte privid da je sve u redu. Bolje i to nego beskorisna rasprava.

Zdravlje
Imunitet vam baš i nije najjači, pa oprez. Verovatno ćete šmrckati cele nedelje. Pazite i grlo.

Vladar vašeg znaka, Mesec, tokom ove nedelje ide ka svom punjenju, tako da slobodno možete očekivati porast apetita iz dana u dan. Pogotovo za vikend će potreba da pronađete utehu u hrani biti jako naglašena. Više tečnosti i više kretanja, da se sve ovo ne bi „zalepilo“ za vas.

Posao
Poslovni segment je i dalje u nekoj vrsti zastoja, mada se situacija može značajnije pokrenuti od sredine nedelje. Najviše vam donose dogovori i neki poslovi koje je moguće završiti za kratko vreme. Pravi je momenat da se aktivirate oko svih saradnji vezanih za inostranstvo. Možda ćete uložiti dosta truda, ali će i rezultati biti zadovoljavajući. Moguće je da će se i vaša konkurencija dodatno angažovati, pa nemojte da vas iznenade neka sitnija podmetanja ili problemi  i iz ovog sektora.

Novac
Trend boljih finansijskih priliva se nastavlja, ali se proporcionalno povećavaju i troškovi. Ne samo to, i vi ste više raspoloženi za „bacanje“ novca na sitnice koje su vam samo u ovom trenutku neophodne. Povedite više računa o svojim obavezama.

Ljubav
Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, prepustili ste se dešavanjima i svom voljenom biću ili partneru ipak dali vodeću ulogu u svemu. Vi u ovom trenutku samo pratite i uklapate se u obaveze druge strane. Odnos je u ovom periodu stabilan, nema nekih većih iskakanja iz koloseka, a povremene čarkice koje se budu dešavale, uglavnom će samo pozitivno prodrmati vašu vezu. Znate onu varijantu – najslađa su mirenja. Sredina nedelje je malo nezgodnija, pa tada budite spremni na više kompromisa sa voljenom osobom. Ako ste usamljeni pripadnik ovog znaka, potreba za nekim pored vas postaje sve jača i jača. Nije da nema prilika oko vas, ali i vi ste postali malo oprezniji....pre ćete u ovom periodu održavati komunikaciju sa nekim iz prošlosti nego što ćete se tek tako prepustiti odnosu za koji niste sigurni da je pravi za vas. Vikend može doneti zanimljiva dešavanja i novo poznanstvo koje može da se razvija.

Zdravlje
U drugom delu sedmice su nepovoljnije zdravstvene prilike po vas. Mogu se aktivirati problemi sa stomakom i varenjem.

U ovom periodu baš i nemate sredinu i izbalansiranost po pitanju hrane. Ili jedete onako s nogu, po zalogaj ili dva, ili sednete pa ne samo da nadoknadite, nego kao da jedete za dan unapred. Apetit je potpuno promenljiv, a kako dani budu odmicali, sve više će vam se jesti slatkiši.

Posao
Mislim da će vam, kako ova nedelja bude odmicala, postajati sve jasnije – koliko god vi pokušavali da na „mišiće“ pokrenete neku poslovnu priču ili projekat, toliko se prepreka otvara i usporava vaše napredovanje. Možda je bolje da batalite sada pokušaje noviteta i okrenete se zaostacima, a takođe i da se posvetite velikoj količini obaveza koja čeka na vas. Biće vremena da se pokrene ono što želite, ovaj period shvatite kao pripremu, kao postavljanje temelja za neke buduće događaje.

Novac
Novac preko sudskih procesa, a takođe u ovoj nedelji uspevate da naplatite i neka zaostala potraživanja. No, ovo ne znači da ne vodite računa o onome što ste vi dužni. Naprotiv, pod obavezno izmirite neka dugovanja jer vam mogu predstavljati problem u narednom periodu.

Ljubav
Ukoliko ste usamljeni, neko je počeo da se uvlači u vaše misli. Verovatno se sa ovom osobom često susrećete ili imate komunikaciju i primetićete da malo malo pa razmišljate o njoj. Moguće je da se za sada ustručavate da nastupite otvorenije i svoju naklonost ćete uglavnom pokazivati kroz čestu komunikaciju, porukice, dopisivanja. U drugom delu nedelje se otvara jedan dobar momenat da malo konkretnije aktivirate ovu priču. Ako se ne usudite, nastavićete i dalje u tom pomalo prijateljskom, pomalo flertujućem fazonu. Druga strana vas pušta da vi vodite igru i ne pokazuje svoja osećanja. Lavovi u emotivnim vezama i brakovima će imati par momenata tokom ove nedelje kada može doći do sitnijih prepirki oko nekih svakodnevnih sitnica ili ponašanja vas ili partnera. Ipak, ovo neće u nekoj većoj meri ugroziti vaš odnos koji ipak funkcioniše dosta dobro u ovom periodu.

Zdravlje
Prvenstveno naučite da nađete vremena za sebe i da se odmorite.  Morate da nadoknađujete energiju.

Imunitet i dalje nešto lošiji, tako da je neophodno da vodite računa o tome šta i koliko jedete. Potrudite se da vam ishrana bude raznovrsna i da unosite dovoljne količine vitamina i minerala. Beli luk je prirodni antibiotik i čuvar organizma, potrudite se da što češće bude zastupljen u vašim obrocima.

Posao
Ovo je dobra poslovna nedelja, ali ne smete da reagujete na brzinu i da dozvolite sebi neke nepromišljene odluke. Potreba da dobijete nešto konkretno, neku vrstu potvrde za svoj rad, da li kroz finansije, ili kroz unapređenje, postaje sve jača, ali budite svesni da sada ne možete dobiti sve ono što zaslužujete. Moraćete da se zadovoljite sitnicama. No, ne shvatajte ovo tragično – ovo je pripremni period za bolje stvari i dešavanja koji vas očekuju. I to vrlo brzo. Sada pravite podlogu za napredak.

Novac
Možete naplatiti dugovanja, možete naplatiti zaostala potraživanja, možete profitirati preko sudskih postupaka. Redovni prilivi dolaze, ali oni sami po sebi nisu dovoljni za sve ono što ste planirali. Uklopite se sa novcem koji imate i ne tražite hleba preko pogače.

Ljubav
Mislim da ni vi sami, ako ste slobodni, ne znate u ovom periodu šta hoćete. Ni koga hoćete. Pojedine Device će čačkati po prošlosti, kontaktirati bivše partnere, a zašto to rade verovatno ne znaju ni same. Sigurna sam da vas neka velika emocija ne vuče prema prošlim ljubavima, već da samo pokušavate da otkrijete šta hoćete. Ako ne budete radili ovo, onda ćete vreme provoditi sa prijateljima u nekoj zabavi i provodu, gde ćete opet kontaktirati više osoba. Ali ni ovo se neće pokazati kao dovoljno podsticajno po vas. U suštini – shvatite da ono što vam treba sada neće doći. Ili sačekajte ono pravo ili se razočaravajte ako pokrenete neku priču, pa vrlo brzo uvidite da „to nije to“. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, pokušavate da održite svoj odnos u statusu kvo. Povremeno će to biti teško tokom ove sedmice, jer vam ide par situacija koje mogu „razbucati“ vaše nazovi jedinstvo. Okolnosti vas guraju u raspravu.

Zdravlje
Slab imunitet, a mogući su i problemi sa kičmom i cirkulacijom. Malo više vodite računa o sebi.

Vladarka vašeg znaka, Venera, tokom ove nedelje je u kvadratu sa Jupiterom. Prosta simbolika ovog aspekta je – preterivanje. To vas neće zaobići ni kada je ishrana u pitanju, biće vam slatko sve što se iznese na sto, a sa zadovoljstvom ćete grickati i između obroka. Slabost ka svemu što je slatko.

Posao
Vage baš priželjkuju mnogo od poslovnog segmenta u ovom periodu. Međutim, nisam sigurna da će vaše želje biti ispunjene, obzirom na to da se sve vezano za posao odugovlači preko svake mere. Imate osećaj da vam drugi samo obećavaju i obećavaju, a da se konkretno ne dešava ništa. I jedan poslovni projekat od kojeg ste mnogo očekivali, verovatno će sredinom nedelje morati da bude prolongiran. Nervirali se ili ne isto vam se hvata – sada samo polako i strpljivo i korak po korak. Drugačije nije moguće.

Novac
Kukate vi u poslovnom segmentu kako vam ništa ne ide od ruke, a finansijski deo je u potpunom neskladu sa tim. Pare vas jednostavno hoće. Sigurna sam da ćete i neko dugovanje ili zaostalo potraživanje uspeti da naplatite. Samo još kada ne biste toliko trošili, sve bi bilo cakum pakum...

Ljubav
Pa ne znam šta bih vam rekla drage moje Vage....ali vi kao da ne možete da se oduprete porivu da baš sve oko sebe zavedete....U mnoštvu pripadnika suprotnog pola koji se vrti oko vas, ima itekako par dobrih prilika, samo što nisam sigurna da vi u ovom trenutku imate baš posebnu želju da se skrasite. Da uživate i da se malo igrate, to da. Čini mi se da se neko ko zaista vredi nije izdvojio još uvek, ili da tek treba da dođe u vašu blizinu. Ako za vikend idete na neko okupljanje sa društvom ili izlazite u provod, obratite pažnju. Moguće je da na tu osobu natrčite baš tada. A to je već priča oko koje se vredi potruditi. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku, sigurno je da imate sto zamerki na partnerovo ponašanje. Te suviše vam malo pažnje posvećuje...te davi vas svojim prisustvom i brigom...te ne priča o svojim ličnim stvarima sa vama....te davi vas pričama koje vas ne interesuju...shvatili ste – šta god da uradi, vi ćete naći manu....

Zdravlje
Trošite se energetski, ne vodite računa o sebi, hranite se nezdravo, ne oblačite se adekvatno. U suštini – zanemarujete svoje zdravlje dibidus.....

Ni vi baš ne možete pobeći od potrebe da svaki čas ubacujete po neki zalogaj u usta. Kao pokušavate da se kontrolišete, kao započinjete neke dijete ili uvodite restrikciju na omiljenu hranu...ali od tog posla male vajde. Uzdržavate se, pa onda sednete i nadoknadite sve što ste propustili....

Posao
Ako realno pogledate – uopšte vam nije loše. Nećemo sada da pričamo da radite od jutra do sutra i da ne zarađujete onoliko koliko biste realno trebali, ali – sve funkcioniše. Na mišiće, ali radi. Malo se nervirate (na to ste već navikli), malo se povremeno raspravljate sa drugima (i to je uobičajeno za vas), malo vas svakodnevica uzdrmava do kostiju (potpuno normalno) – ali gurate i ne stajete. Šta da vam kažem – ako očekujete bilo šta lako, toga sada nema. Samo hrabro napred i ne odustajte.

Novac
U odnosu na neke druge, vaše su finansije sasvim solidne. Druga je stvar to što su vam troškovi veliki (a i ne pokušavate da ih skrešete) i što morate deo novca da dajete na dugovanja koja ste nagomilali. Pamet u glavu i zapamtite za sva vremena.

Ljubav
Usamljene Škorpije svakako imaju veliki problem da definišu jedan odnos. Niti ste vi sigurni šta osećate prema toj osobi niti znate da li u njoj ima bilo kakvih osećanja prema vama. Vrtite se non stop jedno oko drugog, provodite vreme zajedno, ali se ne dešava ama baš ništa. Jedino što vam je jasno jeste da ne želite da se maknete. Ne vidim ja ovde nikakvih konkretnijih dešavanja ni u narednom periodu. Ista meta, isto odstojanje. Neki drugi pripadnici znaka se sada samo bakću seksualnim, neobaveznim odnosima. Ne interesuju vas emocije niti imate bilo koga za koga ste istinski zainteresovani. Ukoliko ste u dužem emotivnom odnosu ili braku, spremni ste da prelazite preko nekih partnerovih postupaka. Stalo vam je do toga da se vaša veza odvija kako treba i ne želite da kvarite primedbama ili raspravama. Možda ćete u jednom trenutku malo burnije odreagovati, ali ovo će vas proći brzo.

Zdravlje
Krvna slika vam nije najbolja. Povremeno osećate i vrtoglavicu. Uradite potrebne analize.

Na kojoj li bazi vi jedete? Nervnoj? Ili zato što vam je dosadno? Ili zato što u toku dana ne stignete da pojedete bilo šta konkretno, nego samo neke grickalice? Nije ni važno – poenta je u tome da kada sednete za sto, čistite sve pred sobom. Uglavnom u večernjim satima. Bravo za vas.

Posao
Nestrpljivost, pokušaji da brzo pokrenete neke poslove, mnoštvo dogovora sa promenljivim ishodom. Jedna pomalo nestabilna nedelja je pred vama i naročito bi sredinom nedelje trebalo voditi računa u kontaktu i dogovoru sa saradnicima. Neke stvari vas mogu debelo iznervirati, ali svađom i raspravom nećete postići ništa. Samo se vratiti korak unazad. Da, radite previše i drugi ne cene u potpunosti vaš trud. Ali sada je jednostavno period kada stvari samo ovako funkcionišu. Biće bolje, ne dajte se.

Novac
Da ćete zaraditi, hoćete. I naplatićete neke obaveze od ranije. Možda vam i prijatelj vrati novac koji vam duguje. Sve u svemu – para ima. Da li ste zadovoljni? Pa niste, nikako. Obzirom na to da znate koliko ste uložili sebe u sve ovo, jasno vam je da je sav novac ovog sveta nedovoljan....

Ljubav
Oni Strelčevi koji su sami, verovatno će to i ostati po završetku ove nedelje. No, to ne znači da se nećete provesti fenomenalno i uživati. Mnogo se osoba vrti oko vas, a vi se sa svakom od njih malo poigravate, malo flertujete, malo čačkate, pa se povučete. I super vam je zanimljivo. Doduše, ne osećate neku naročitu potrebu da se nekome iole obavežete, tako da sam sigurna da će pojedini imati par avanturica i ništa više od toga. Bitno je da je vama dobro, a kada dođe vreme za pravu ljubav – lako ćemo. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, e tu je već vreme za sređivanje. Ako je bilo nekih nesuglasica između vas i voljene osobe, taman je pravi trenutak da vratite stvari na staro. Da, vi. Bojim se da od voljene osobe malo toga sada zavisi, vi morate biti pokretač pozitivnih promena. Pokažite više nežnosti, više pažnje, više ljubavi, debelo kasnite sa nekim stvarima. Nadoknadite svoje greške iz prethodnog perioda.

Zdravlje
Uglavnom stabilna zdravstvena slika. Možda biste mogli malo zdravije da se hranite. I možda da se malo više odmarate...

Nešto se malo vaš apetit poboljšao, ali i dalje jedete kao ptičica. Osim kada je bilo šta slatko u pitanju. To tamanite kao da nikad slatkiš u životu videli niste. To što se ne može živeti samo na šećeru, o tome ni ne razmišljate. Krvna slika vam baš i nije neka, treba ovo sređivati što pre.

Posao
Kontakti koje ste u prethodnom periodu ostvarili, ljudi sa kojima ste se poslovno „pronašli“ sada mogu da vam donesu neke korisne informacije ili bržu realizaciju projekta koji ste pokrenuli. Ovo će biti najaktivnije sredinom nedelje. Generalno – svesni ste da postoji neka vrsta zastoja u dešavanjima oko vas. Sada ne možete jače aktivirati nove saradnje, već se pre angažovati oko planova, analiziranja tržišta i vođenja statistike. Pravi trenutak za boljitak će nastupiti, ali to neće biti u ovoj nedelji.

Novac
Uspeli ste nekako da pronađete zlatnu sredinu što se priliva i troškova tiče. Možda ne dobijate basnoslovne sume, ali ono što imate vam je dovoljno za troškove i obaveze koje morate izmiriti. Prilično ste stabilni u ovom segmentu.

Ljubav
Za usamljene taj emotivni segment i neće biti toliko loš, ako budu spremni da se zadovolje sitnicama. Istina je da je jedna osoba zainteresovana za vas, kao i vi za nju, ali ste i sami svesni da od toga u ovom trenutku ne može biti neke konkretnije priče. Moguće je da ste oboje zauzeti nekim ličnim prioritetima i obavezama i da jedino što uspevate jeste da na kratko posvetite vreme jedno drugom. Poneka porukica u toku dana ili kratak razgovor telefonom....i to je to. Trebala bi situacija da ide na bolje, kako nedelja bude odmicala. Vikend bi već mogao doneti i toliko željeni susret i malo više zajedničkog vremena. A možda tada i blokada pukne....Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima posvećuju partneru onoliko vremena koliko imaju. Ne mnogo. I druga strana se baš nešto ne lomi oko vas. Ali, tu ste jedno za drugo. Nije baš neki fenomenalni odnos koji puca od ljubavi i strasti, ali ste ipak zajedno.

Zdravlje
Nije baš bajno, ali vi se ne date. Povremeno mogući problemi sa prehladama, virusima.

Pa je li moguće da ste se vi to prizvali pameti i da se trudite da imate pravilno raspoređene obroke u kojima ne preovlađuje samo ono što vi volite, već i ono za šta znate da je dobro za vaš organizam? Izgleda da jeste...Uspevate da pronađete ravnotežu u svemu tokom ove sedmice.

Posao
Ako ste planirali poslovno putovanje, može se dogoditi da ono bude prolongirano ili u potpunosti otkazano. Ili da odete, a ne postignete ni deo onoga što ste planirali. Veliki deo vremena će vam otići na posvećenost obavezama koje više ne mogu čekati. Turbulencija sredinom nedelje može biti prouzrokovana kvarom na kompjuteru ili gubljenjem bitnih podataka. Ne nervirajte se, samo polako....i sve ispočetka. Uspećete vi i sa ovim da se izborite, dodatna energija za sve stiže vrlo brzo.

Novac
I dalje vam stoji mogućnost dobrih zarada, ali za razliku od prethodne nedelje, sada je potrebno biti dosta obazriviji. Postoji mogućnost i iznenadnog gubitka, pa malo opreza nije na odmet. Neke troškove i dugovanja ćete morati da platite, koliko god se pravili da ste na njih zaboravili.

Ljubav
Zauzete Vodolije ne funkcionišu loše u svojim emotivnim ili bračnim odnosima. Generalno je komunikacija između vas dvoje dosta dobra, a i trudite se da posvetite vreme jedno drugom. Ono što bi moglo napraviti kratkotrajnu turbulenciju jeste neka primedba partnera oko vaše posvećenosti odnosu ili vernosti. Druga strana može na kratko posumnjati u vas a vi biste veoma burno odreagovali. Taman posla da neko vašu vernost preispituje! Taman posla da ste vi flertovali ili se tajno dopisivali sa nekim! Bolje da ne proveravamo da li je to istina ili ne....suština je da se ovo može lako rešiti, a vi za svaki slučaj držite telefon dalje od dragog vam bića. Ili makar stavite šifru koju ne može provaliti. Ako ste sami, odlično vam je i nemate ni neku naročitu želju da taj status menjate. Jeste, sa jednom osobom ste u ljubavno-prijateljskoj „kombinaciji“ i niko više ne zna šta ste zaista jedno drugom. Ako to i vama i drugoj strani odgovara, nema razloga da se mi mešamo....

Zdravlje
Zdravstvena slika je dobra, a dodatno će se poboljšati ulaskom Sunca u vaš znak. Eto vama snage i energije, pa čak iako neki viruščić stegne....

Neko će nam se ove nedelje malo ubuckiti, vidim ja....možda ste do sada i uspeli da ubedite sebe da vi u stvari ne jedete mnogo, već da samo nadoknađujete energiju....Ali, kada budete shvatili da te „energije“ sada ima pet kila više nego u prethodnom periodu, možda malo i povučete ručnu kočnicu....

Posao
Stvarno je mnogo obaveza pred vama. Ako ste do sada mislili da radite i da ne vidite belog dana, sada ćete tek shvatiti šta znači kada posao pritisne. I redovni poslovi i neka dodatna angažovanja – sve vam ovo oduzima dosta vremena i često se osećate isceđeno kao limun. I pored ovoga, povremeno imate osećaj da se ne pomerate sa mrtve tačke. Neki veliki, grandiozni pomaci se za sada ne naziru. Čini vam se kao da se vrtite u krug. Ne brinite, sve ide polako, ali ide.  Pravite dobar temelj za budućnost.

Novac
Očigledno je da novca ima daleko više nego što ga je bilo. Doduše, sve ste vi to itekako s teškim trudom zaradili. No, kako rastu finansijski prilivi, tako i neki troškovi i obaveze prate u stopu. Kako god okrenuli, vi ste na pozitivnoj nuli. Bolje pozitivnoj nego negativnoj, zar ne?

Ljubav
Slobodnim Ribama se neko jako dopada, ali koliko god se trudili da nešto više urade po pitanju ove osobe, bojim se da ćete tokom ove sedmice sve dobijati samo na kašičicu. Želje i mogućnosti je sada teško pomiriti. Ovo ne znači da ne postoji zainteresovanost druge strane, već pre da vas situacija primorava da sve ide polako. Možda i ima razloga za to? Možda je potrebno da se sa drugom stranom više povežete, više zaželite baš iz razloga što je ovo nešto što je namenjeno da traje? No, da se ne brinete mnogo – evo u drugom delu nedelje prilike za susret koji bi mogao da bude jako lep. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku sigurno je da vam fali više prisustva voljene osobe. I vi falite njoj, ali nikako da se „nađete“ i da posvetite više vremena jedno drugom. Ljubav postoji i ona je neosporna, a lepe stvari i situacije „lovite“ kada vam se ukažu prilike. Neka je i kratko, ali će barem biti vrlo slatko....

Zdravlje
Problemi sa stomakom i varenjem se mogu pojačati. Ako se simptomi učestalo ponavljaju – pravac kod lekara.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava