Nedeljni horoskop: 16. - 22. novembar 2015.

Pročitano: 1426 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(3 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 16. do 22. novembra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Nedelja uživanja u hrani. Nekako vam baš sve prija mnogo više nego inače, rado ćete posezati za finim pecivima, za slasnim slanim i slatkim zalogajčićima. S jedne strane hedonističko raspoloženje, s druge – dosta poziva od drugih na ručkove, večere, izlaske. A kilogramčići se neosetno slažu....

Posao
Tražite način da ostvarite kontakt sa nekim za koga smatrate da bi vam mogao pomoći u vašim poslovnim zamislima. Ovde vam može priskočiti u pomoć kolega ili mlađa osoba koju  poznajete preko prijatelja. Pred vama je sedmica kada shvatate da samo zajedničkim radom i uklapanjem sa drugima možete ostvariti svoje ciljeve. Ne možete se prilagoditi svima, ali morate prepoznati svoje interese, neke stvari prećutati, na neke uslove pristati, a sve zarad svoje poslovne budućnosti. Dosta mirna sedmica.

Novac
Prvi deo sedmice vam može doneti donekle zabrinutost za svoje finansijsko stanje. Ne potežite za nekim nelegalnim ili sumnjivim načinima zarade. Situacija ne ide onako kako vi želite, ali nećete imati većih finansijskih padova niti troškova.

Ljubav
Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Vage, znak partnerskih odnosa, stavio vas je pod vlast Venere, planete ljubavi i sklada. Tokom ove sedmice i Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima biće mnogo spremniji da nađu kompromis sa svojom voljenom osobom. Trudićete se da jedno drugom izađete u susret po svim pitanjima i u vašu vezu će se ponovo vratiti sklad i ljubav. Mnogo više vremena ćete provoditi sa partnerom, a sigurno je da ćete imati i više zajedničkih aktivnosti, izlazaka, druženja, proslava. Jedini problem u svoj ovoj lepoti jeste što i vi i druga strana upadate u oči suprotnom polu, pa će povremeno biti sitnih bljeskova ljubomore, naročito od strane voljene osobe. Trudite se da u drugom delu nedelje ne dajete svom voljenom biću previše razloga za sumnju, jer mogu izbiti čak i jače svađe. Slobodni privlače zadivljene poglede, ali za sada samo uživaju u igri zavođenja, ne okrećući se konkretnije ni prema kome. Uživajte u pažnji koju dobijate, a ljubav će doći kada joj bude vreme.

Zdravlje
Problemi sa kičmom mogu početi jače da se manifestuju. Mogući i bolovi u nogama.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Kakvu preporuku dati vama tokom perioda kretanja Venere, vaše vladarke, kroz znak Vage? Jedino što bi moglo eventualno upaliti jeste – budite umereni i iskoristite prednosti ovog znaka – izbalansirajte. Ne dozvolite da vam oči budu gladne i da iz tog razloga pretrpavate svoj tanjir. Naročito slatkiše smanjite.

Posao
Znate onaj osećaj kada se ništa posebno ne dešava, sve ide nekim svojim ustaljenim tokom, ali vi ne možete da se otrgnete utisku da se svaki čas može dogoditi nešto što bi moglo da vas poremeti i izbaci iz ravnoteže? Verovatno je da baš takav osećaj imate u ovom periodu. Čini vam se da neke stvari ne znate, do vas dolaze oprečne informacije a moguće je i da primećujete da vam neki ljudi rade iza leđa. Nastavite sa svojim ustaljenim dnevnim aktivnostima. Mogućnost bitnog dogovora u prvom delu sedmice.

Novac
Budite mudri u baratanju novcem tokom ovog perioda. Možda mislite da na lak način možete doći do neke zarade, ali treba dobro preispitati koliko je zaista utemeljeno to što vam se nudi. Pokušajte da potražite još nečiji savet pre nego što se upustite u ovo.

Ljubav
U emotivnim odnosima i brakovima ovo može biti period uživanja u povezanosti sa partnerom. I vi i druga strana želite da se usaglasite, da napravite kompromis, spremni ste da pređete lako preko nekih nesavršenosti u vašem odnosu. Da male probleme izgladite, da one nešto veće zajedničkim snagama rešite. Ma idila...Ja jedino moram da vas upozorim na drugi deo nedelje, kada će neko zanimljiv početi da se „vrti“ oko vas, a vi ćete, baš u vašem maniru, početi da se slatko poigravate i pomalo, ma samo pomalkice flertujete. Nemojte samo mnogo da se zanesete u ovoj igrici, jer se sami možete upetljati u svoju mrežu. S druge strane, i sami ćete videti da vam ni malo ne prija kada primetite da partner „baca farove“ ka nekoj drugoj osobi. Zbog toga ste besni, jel da? A to što vi čačkate koješta sa strane, to nikom ništa....Budite dobri i ne pravite od gotovog veresiju. Slobodni polako produbljuju jedan odnos. Ne ide ovo brzo, ali je zanimljivo i podsticajno po vas. Osećate kako se sve više zagrevate i vam ovo jako prija.

Zdravlje
Nerviranje nosite u sebi, a to u ovom periodu može najviše izbijati kroz probleme sa alergijama ili kožom.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Trebali biste u ovom periodu da vodite računa i unosite i više tečnosti, ali i da ne preskačete kuvanu hranu. Iako baš i niste u apetitu za supice, čorbice, variva – radije biste nešto „konkretno“, savet za vas bi bio da se ipak okrenete nekoj malo lakšoj hrani, jer možete imati problema sa opstipacijom.

Posao
Morate biti jako pažljivi u poslovnim dogovorima tokom ove sedmice. Postoji mogućnost i poslovnih ponuda i novih ugovora sa saradnicima, klijentima, ali se vidi i da je dosta toga od onog što vam se nudi na vrlo klimavim nogama. Jedini savet koji bih mogla da vam dam jeste da vrlo oprezno nastupate i da ne povlačite nikakve konkretnije poteze pre nego što se dobro raspitate ili potražite savet. U postojećim saradnjama može čak doći do nekih manipulativnih poteza ili neispunjenih obećanja. Idite polako.

Novac
Možete ostvariti neke prihode od dodatnih poslova ali samo ako budete pravilno procenili i ono što vam se nudi i svoje mogućnosti kroz to. Ne bi ovo bili neki ogromantni novci, ali bi vam došli taman da popunite neke rupe u kućnom budžetu.

Ljubav
U emotivnim vezama i brakovima komunikacija i razumevanje su tokom ove sedmice ključ za uspeh. A baš ta komunikacija će vam povremeno predstavljati problem. Dok ćete u nekim danima vi i voljena osoba bukvalno čitati misli jedno drugom, sporazumevati se bez mnogo reči i intuitivno osećati jedno drugo....dolaziće i oni drugi dani, u kojima će biti velikih problema. Neće to biti neke konkretne stvari, da se razumemo, već će pre biti nesporazumi, a zbog njih – lako izbijanje ljutnje. Upadaćete u faze durenja i tvrdoglavosti i kontrirati jedno drugom, umesto da pokušate da raščistite problem. Još ako se u sve ovo umeša neko kao posrednik, ili ako budete slušali ljude sa strane koji vam pune glavu – slede dodatne komplikacije. Jedino što mogu da vam savetujem jeste da u ovakvim trenucima pokušate da razjasnite i dođete do korena problema. Slobodnim Blizancima sledi red izlazaka, red simpatične i slatke komunikacije sa nekim, ali je malo verovatno da ćete u nekoj priči moći i da se ustalite.

Zdravlje
Ne samo da morate unositi više tečnosti, čajeva, već morate i malo više povesti računa o svom urinarnom traktu. Mogućnosti infekcija stoje i dalje, ali i potencijal za probleme sa debelim crevom.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Vaša želja za hranom varira tokom ove sedmice, a u velikoj meri će zavisiti od vašeg raspoloženja. Imaćete trenutke kada ćete jesti na nervnoj bazi i zatrpavati svoj želudac svime što vam dođe pod ruku. S druge strane, biće momenata kada ćete se izgladnjivati i preskakati obroke. Sredite se malo.

Posao
Dragi moji Rakovi, džaba nerviranje, džaba tenzija i pritisak koji tako uspešno sami sebi nabijate. Neke stvari ne mogu da se požure niti da idu preko reda. A vama će se činiti baš to – da se vreme razvuklo do u beskonačnost a vi nikako da ostvarite neki dogovor ili da pribavite potrebnu dokumentaciju za početak posla. Ne brinite se, tokom ove nedelje uspešno završavate ovo, samo vodite računa baš o papirima. Moguće je da tu bude nekih grešaka koje ćete kasnije opet morati da ispravljate. Samo mirno i polako.

Novac
Dobro, nije toliko ni strašna situacija sa novcem, koliko se vi povremeno neodgovorno ponašate. Ni ove nedelje nećete moći da se uzdržite od nekih nepotrebnih troškova i kupovine stvari koje vam, realno gledano, ni malo nisu bitne.

Ljubav
Slobodni Rakovi mogu tokom ove sedmice više raditi na odnosu sa osobom koju su upoznali u prethodnom periodu. Imaćete više vremena za druženja, izlaske, ali i za priču kojom ćete otvoriti neka vrata do boljeg razumevanja sa njim/njom. Ovaj lagani tempo vam sada prija, opustite se i uživajte u lepim trenucima. U vaše polje doma ušla je planeta Mars i ubuduće ćete morati da malo više povedete računa u odnosu sa ukućanima. Lakše će izbijati varnice, lakše će se dolaziti do nekih napetih trenutaka. Ipak, najveće probleme Rakovima u emotivnim vezama i brakovima tokom ove sedmice predstavljaće manjak vremena koje možete posvetiti jedno drugom. Ovo će biti jedan od osnovnih razloga za povremena zahlađenja, distanciranja ili manjak komunikacije koji će i vama i drugoj strani smetati. Svoje lične obaveze ni vi ni partner ne možete u ovom periodu da postisnete, i jedino što možete uraditi za svoju vezu jeste da koristite svaki slobodan momenat da se vratite jedno drugom i jače povežete.

Zdravlje
Respiratorni organi i grlo su vam dosta osetljivi tokom ovog perioda. Ako dođe do neke prehlade, odležite makar par dana da se ovo ne proširi dalje.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Tranzit vašeg vladara, Sunca, kroz polje doma i kroz znak Škorpije, koji je čuven po svom apetitu, vrlo se nezgodno odražava na vašu savršenu liniju. Malo ste se usedeli, malo više isprobavate razne kulinarske specijalitete i samo razmišljate o tome šta ćete da pojedete. Makar pokušajte da se više krećete.

Posao
Pored privatnih poslova, koji su i dalje jako aktuelni i oko kojih ćete se dosta angažovati ili truditi da ih tek pokrenete, ni rad za nekog nije loše postavljen pripadnicima vašeg znaka. Može baš u prvoj polovini sedmice doći jedna fina poslovna ponuda ili predlog do vas, a ovo bi, bogami, trebalo dobro razmotriti i uzeti u obzir. Vi lično mislite da biste se jako dobro snašli u ovome, ali još uvek se preispitujete. To je i dobro – razmotrite sve uslove ovog dogovora, vidite da li se pronalazite i donesite odluku.

Novac
Red dobitaka, red troškova. Neće ti dobici biti loši ni malo, ali iskreno – ni troškovi vam baš nisu sićušni. Sve u svemu, kada saberete i oduzmete na kraju ove nedelje, shvatićete da ste više ili manje na nuli. Pa dobro, makar niste produbili minus na računu....

Ljubav
Pojedini Lavovi su se opasuljili i shvatili koliko im je stalo do partnera, a isto tako postali svesni da u poslednje vreme dragoj osobi nisu posvećivali dovoljno pažnje. Možda na vašu promenu ponašanja ima uticaj i to što ste počeli da primećujete da je voljeno biće povremeno odsutno i u nekim svojim mislima, pa ste se zabrinuli da vam ne odleprša ili da vam je neko ne ukrade. Da, obično to tako bude – ne shvatimo nečiju vrednost dok ne dođemo u opasnost da tu osobu izgubimo. No, dobro, motivi i nisu toliko važni – bitno je da vas dvoje počinjete zaista da jedno drugom posvećujete mnogo više vremena i pažnje. Imaćete vi i dalje neka svoja razmišljanja i budno pratiti kako se partner ponaša, ali za sada je sve u redu, ljubav cveta, sve je divno, sve je krasno....a dokle će tako, to ćemo tek videti. Što se slobodnih tiče, toliko slatko razgovarate sa nekim ko vam dolazi ili kroz poslovne okolnosti ili preko prijatelja, društvenih mreža, da vas je prosto milina gledati.

Zdravlje
Stomak, varenje, creva....ništa od ovoga ne funkcioniše baš kako bi trebalo. Još ako se pojave i problemi sa bešikom i prostatom....slika je kompletna.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Device vrlo uspešno „truju“ svoj organizam u ovoj nedelji. Brza hrana, nekvalitetne prerađevine od mesa, mnogo praznih kalorija...na sve ovo, mnogo kafe (pojedini i alkoholna pića) i još ako ste i pušač – kompletirali ste sve. Ne znam da li vredi onaj predlog da malo povučete ručnu i sredite se?

Posao
I za vas će tokom ovog perioda važiti savet – tri puta meri, jednom seci. U prenesenom značenju, dobro razmislite o svakoj ponudi, o svakoj informaciji ili predlogu koji stignu do vas. Ne zalećite se i ne trčite pred rudu – ništa vam neće pobeći. Obratite pažnju na papire i trudite se da budete koncentrisani ako radite sa važnim dokumentima. U postojećim saradnjama i odnosima može doći do preispitivanja ili pokušaja da se neki uslovi dogovora promene. Neko vas može u bukvalnom smislu ucenjivati.

Novac
Iako novčana situacija izgleda kao dosta stabilna, u vama ipak čuči jedna forma nesigurnosti i neizvesnosti po pitanju dalje budućnosti. Nemojte se opterećivati stvarima unapred, sa postojećim prilivima rešavajte obaveze jednu po jednu.

Ljubav
Ako ste slobodni, nije da nećete imati prilika za neke konkretnije susrete, ali prosto nisam sigurna šta da vam kažem na konto toga. Realno gledano, ovo baš i nije neka posebna nedelja da se zaista „zakačite“ za nešto što vredi, malo je šansi za prave ljubavne početke i mnogo više sve liči na nešto neobavezno, povremeno, samo seksualno....U svakom slučaju, dosadno vam biti neće, a vi odlučite da li ćete da se upuštate u nešto od ovoga ili ne. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, situacija na prvi pogled deluje dosta fino. Sve se kao odvija nekim svojim uobičajenim tokovima, vi i partner ste u fazonu – mnogo ljubavi, malo svađica i tako to...ništa ne ukazuje da postoji bilo kakav problem. E, baš to i jeste problem. Naime, kod pojedinih Devica postoji jako, jako, jako velika verovatnoća da iza leđa partneru imaju neku komunikaciju, možda i susrete, sa drugom osobom. Ovo se još uvek nije u potpunosti razmahalo, ali ima itekakvih šansi da se i to dogodi. Razmislite – upetljati se ili ne...odluka je vaša...

Zdravlje
Moguće su alergije na hranu. Takođe, malo više računa povedite u saobraćaju.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ne vredi. Sve vam se namešta da vas mami, da vas privlači, da ne možete da odolite. Kakve dijete, kakvi bakrači kada se pre vašim očima pojavljuju zamamne poslastice kojima je nemoguće odoleti. Pa dobro, čak i sa nekim kilogramom viška i dalje stoji – ma slatki ste kao bombonica!

Posao
Svesni ste da ste uspeli da rešite neke problematične poslovne situacije i da polako izlazite na „zelenu granu“ ali i dalje nemate osećaj da ste uspeli da prevaziđete sve prepreke. Primećujete da se pojedinci iz vaše poslovne okoline ponašaju čudno i ne na baš kolegijalan način. Nećete reagovati ali ćete biti obazriviji u kontaktima sa njima. Ove nedelje vam sledi potpisivanje jednog značajnog ugovora ili početak novog poslovnog projekta. Dobro proučite sve stavke i uložite primedbe na vreme.

Novac
Novac koji vam je potreban i koji očekujete već neko vreme dolazi tokom ove sedmice. Taman u pravom trenutku da podmirite jednu obavezu oko koje vas već više puta opominju. Nije vreme za neka finansijska ulaganja niti za rasipanja. Budite umereni.

Ljubav
Vage koje su nam u emotivnim vezama i brakovima stvarno nemaju razloga da se žale na partnerovo ponašanje u ovom periodu. Koliko god vi bili skeptični i oprezni, morate priznati da se druga strana polomi oko vas da vam ugodi. Sad, ne možete vi da poreknete da vam ovo ne prija – prija itekako, samo da nije te vaše podsvesne sumnje da tu nisu baš čista posla sto posto. Da li ima istine u vašim sumnjama ili ne, teško je zaista odrediti u ovom trenutku, ali mislim da ćete samo kvariti idilu u kojoj ste trenutno, ako budete pokušavali da iskopate neke stvari o partneru i njegovom ponašanju. Nemojte zaboraviti da informacije u ovoj nedelji uopšte ne moraju biti tačne, naprotiv – sve može izgledati mnogo gore nego što zaista jeste. S druge strane – i neke istine će se kroz sve ovo provlačiti. Savet bi bio da sačekate i da ne reagujete, neki put je mnogo bolje biti strpljiv da bi potvrdili ili opovrgnuli svoje sumnje. Slobodnima uživancija u komunikaciji i izlascima sa suprotnim polom. Odlično se osećate.

Zdravlje
Od kako je Mars ušao u vaš znak otvoreniji ste za infekcije i prehlade sa temperaturom. Malo poradite na imunitetu.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Možda biste vi i želeli da se malo više pokrenete, da vežbate i tako to – ali jednostavno nemate vremena. Eto, nađete po koji trenutak da se okrepite nekim finim zalogajem....pa još jednim, pa još jednim...i tako u nedogled. Šta reći – zbogom, vitka linijo – dobrodošli problemi sa uvlačenjem u odeću koja steže na sve strane....

Posao
Vaše će ponašanje i odgovornost prema obavezama biti promenljivi tokom ovog perioda. U jednom trenutku ste baš na visini zadatka, u drugom brljate na sve strane. Budite skoncentrisani i trudite se da baš ne pravite neke velike greške, jer nemojte zaboraviti da ste u periodu kada oni koji su vam konkurenti budno prate svaki vaš potez i čekaju da se aktiviraju protiv vas. Kako nedelja bude odmicala bićete sve stabilnji i mirniji, svesni da morate da se stabilizujete i u potpunosti posvetite poslu.

Novac
Ah, te puste pare. Taman se malo sredite i pomislite da će od ovog trenutka sve ići kako treba – kad eto neprijatnog iznenađenja u vidu nekog gubitka, troška ili opomene za neplaćen račun. Baš nikako da sastavite nedelju dana bez ikakvog opterećenja....

Ljubav
Ja lepo još prošle nedelje upozoravala na tajne veze i vezice...i niko me naravno nije poslušao. Čule su me Škorpije, ali im očigledno nije palo na pamet da se to može desiti baš njima. I šta sada? Lepo priznajte da vas je žestoko prodrmalo sve ono što se događalo i da ste itekako voljni i spremni na još. A to „još“ će vas samo sve više uvlačiti u duboki vir strasti i tajni i zabranjenog uživanja. Ne znam šta bih vam rekla na sve ovo osim da uživate, pa koliko traje nek traje. Jedini problem je naravno, ukoliko imate već emotivnog ili bračnog partnera. Tada dobro povedite računa. Već ove nedelje će biti par situacija gde će voljena osoba početi malo pažljivije da vas posmatra ili da „kao neosetno“ kreće da vas ispituje o vašem kretanju. Ne zaboravite da vam je uplitanje u laži sada naglašeno i da se jako slatko možete upetljati u laži i izgovore. Ne bih rekla da će tokom ovog perioda doći do nekih konkretnijih optužbi, ali kraj sedmice je pomalo nezgodan...zato, drage Škorpije – pamet u glavu i pazite šta pričate i kako se ponašate....

Zdravlje
Kičma sve više postaje problem. Trebalo bi nešto uraditi po ovom pitanju. Pokušajte makar sa nekim vežbicama.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

I dalje ste u fazonu da vodite računa makar o količinama hrane koju unosite u organizam. Doduše, možda su za to zaslužne i povremene tegobe koje imate sa stomakom, naročito sa varenjem i nadimanjem, ali bitno je da se trudite da se ne pretovarujete i da jedete ono što je dobro po vas.

Posao
Previše očekujete od drugih, a zaista je malo verovatno da će neka konkretnija pomoć sa njihove strane i doći. Ne verujte mnogo u obećanja, lako ih je dati, a mnogo teško ispuniti. Ili nekako ispada da samo vama obećanja ne mogu da se ispoštuju. Ne razmišljajte mnogo o tome i ne padajte u dubiozu, nastavite da funkcionišete onim tempom kojim ste navikli i budite svesni da se samo na sebe možete osloniti. Ipak, nagoveštaj nekih pravih pomaka i dogovora ide od drugog dela ove sedmice.

Novac
Taman ste nešto rešili po pitanju novca i zakrpili jednu rupu, kad evo sledeće na dnevnom redu. Bar da možete da se oslonite na prilive, nego i tu ima odlaganja, prolongiranja..živci su vam razvučeni maksimalno i povremeno se možete dosta nervirati.

Ljubav
Definitivno ne razumete neka partnerova ponašanja ili postupke. Doduše, imate toliko malo vremena da biste posvetili punu pažnju razmišljanjima zbog čega se stvari sa njegove strane odvijaju tako, ali ne može se osporiti da će vam to ipak povremeno opsedati misli. Za Strelčeve u emotivnim vezama i brakovima je bitno da u ovoj nedelji nastave da funkcionišu na neki normalan i korektan način prema voljenoj osobi, a da sačekate da vidite šta se kod njega dešava. On će vam to, pre ili kasnije i reći. Generalno gledano, mislim da voljena osoba ima neke svoje primedbe što se vašeg odnosa tiče, ali da definitivno čeka pravo vreme i mesto pa i da ih izrazi. Velika verovatnoća je da će se to dogoditi u drugom delu ove sedmice, moguće i za vikend kada vama dvoma svakako ide jedan otvoreniji razgovor. Šta će biti posle tog razgovora i kako ćete vas dvoje reagovati na celu priču – to ćemo tek videti. Slobodni još jedno vreme imaju samo komunikaciju sa simpatijom, nije pravi trenutak za nešto konkretnije.

Zdravlje
Niste loše, ali niste ni baš najbolje. Kičma može povremeno da vam pravi probleme.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Moguće je da ćete tokom ove nedelje shvatiti da imate blagu anemiju i da vam je jako potrebna hrana bogata gvožđem. Jedite više junetine, džigerice, od povrća pasulj i mahunarke, spanać, orašaste plodove – orahe, kikiriki, lešnike, badem. Čak je i crna čokolada dobar izvor gvožđa, kao i napici od kakaa.

Posao
Pomislićete da vam se ukazuje jedna izvanredna prilika da napravite neki preokret u poslovnim okolnostima. Ipak, budite malo obazrivi, jer je moguće da nije sve baš tako dobro kao što izgleda i da vas čekaju neke nepredviđene teškoće i okolnosti koje sada ne možete da sagledate na pravi način. Nemojte se mnogo pouzdati u druge, vrlo brzo ćete shvatiti da ste sami sebi najbolji savetnik. Povremeno će dolaziti do problema u kolegijalnim odnosima, povucite se iz bilo kakvog vida rasprave.

Novac
Kakvih problema i nerviranja imate u poslovnom okruženju, još i solidno prolazite po pitanju finansija. Doduše, za ovo je jednim delom zaslužna i vaša štedljivost i sposobnost da prepoznate prave prilike za zaradu. Niste nezadovoljni iako smatrate da uvek može bolje.

Ljubav
Kako god okrenuli, vi i emotivni ili bračni partner ne uspevate da na duže održite neki miran tok vašeg odnosa. Na kratko se podignete i kao fora stabilizujete, da bi već u sledećem trenutku pali. Oboma vam ovo izgleda kao korak napred, dva koraka nazad. I tako u krug. Glupo je tražiti ko je tačno kriv za celu ovu situaciju, jer i vi i voljena osoba u ovom periodu stavljate lične prioritete na prvo mesto, a za vaše zajedništvo – šta ostane. Da li je nešto moguće uraditi po ovom pitanju pre nego što sve ode u mnogo veću dubiozu nego sada? Pa, moguće je – ali i vi i voljena osoba morate naći prostora za vas, morate naći načina da razgovarate otvoreno o onome što vas oboje muči. Možda ovo nije savršena nedelja za tako nešto, ali ipak od nekle se mora krenuti. Pokušajte, vredi truditi se...nemojte da vam posle bude žao...Slobodni i bi i ne bi da se pokrenu malo više prema nekome ko im se dopada. Suviše kalkulišete, suviše se ustručavate i odmeravate situaciju – krajnje je vreme da povučete neki konkretniji potez.

Zdravlje
Blagi pad imuniteta je više nego izvestan. Naglašene mogućnosti prehlada, infekcija, sve praćeno temperaturom.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Zaista je vreme da povučete malo ručnu kočnicu što se nekih namirnica tiče. Pojedine Vodolije su navalile na teška testa, sosove i neumereno konzumiraju slatkiše, što nikako ne prija vašem organizmu. Jeste da se približavamo zimi, ali nećete upasti u zimski san, pa da iz tog razloga slažete salo na sebi.

Posao
Vrlo podsticajnu energiju koju osećate tokom ovog perioda uložite u prave stvari – u neke dogovore, u konkretizaciju jednog ugovora, u komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Malo ste ipak kratki sa živcima, pa mi se čini da će jedan deo vaše energije pre otići na neke besmislene rasprave i ubeđivanja sa ljudima od kojih previše očekujete. Nisu svi sposobni da prate vaš tempo ili da podrže vaše ideje, pa na vreme odustanite od onih sa kojima ne uspevate da se uklopite. Radite sami za sebe, to je najbolje.

Novac
Ima nekih šansica da vam novac uleti dosta neočekivano, i to preko saradnje sa prijateljima ili nekog dodatnog posla. Pokušajte da se malo više angažujete na poslovima sa strane, ali vodite računa o legalnosti i da ne muljate ništa.

Ljubav
To što vi i vaš emotivni ili bračni partner imate povremeno svoje trenutke raspravljanja, dokazivanja, tvrdoglavosti – to je potpuno normalno. Već nije normalno da takve izlive osećanja manifestujete pred drugima ili na javnom mestu. Stvarno niko ne želi da sluša o vašim problemima, a još manje želi da vidi vaše rasprave. Ne uvlačite druge ljude u svoja sukobljavanja, i ne tražite savete sa strane. Lepo sednite zajedno i recite sve šta imate, pa kom opanci, kom obojci. Što je najinteresantnije – onom brzinom kojom se posvađate, istom brzinom se i pomirite. Pa ko bi vas dvoje razumeo u potpunosti....Kada pričamo o slobodnim Vodolijama, rekla bih da ćete tokom ove nedelje imati jedan zaista zanimljiv susret. Ovo je lepo, i svakako ćete uživati u kontaktu sa ovom osobom, ali bih vam preporučila da ipak imate jednu dozu obazrivosti i opreza. Moguće je da nisu baš sve stvari onakve kakve izgledaju, a nikako ne želimo da se razočaravate i patite, zar ne? Idite polako, korak po korak, i sve bi trebalo da bude u redu.

Zdravlje
Možda malo nervoze početkom nedelje, ali generalno se osećate dosta dobro.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Najbolje ćete učiniti i sebi i svom organizmu ako ovaj period iskoristite da dovedete sebe u red po nekim navikama u ishrani. Pridržavajte se nekih osnovnih načela – ne pravite velike razmake između obroka, koji moraju biti umereni i takođe – ne preskačite povrće koliko god ne bili ljubitelj istog.

Posao
Sporost drugih vas izluđuje, ali vas još više izluđuje kada pokušaju da se ubrzaju pa krenu da prave greške. Koliko god vi tokom ove nedelje bili spremni da se prilagodite i okolnostima i drugima sa kojima sarađujete, sušta je istina da će to ići jako teško. Savetujem vam da pripremite sve živce i da unapred shvatite da ništa ne možete postići raspravama i dokazivanjima da ste u pravu. Najbolje je da se okrenete svojim ličnim obavezama i da njih ispoštujete u dogovorenom roku. Ide polako, ali ide...

Novac
Donekle ste se smirili jer novčani prilivi ipak pristižu nekim solidnim tempom. Možete malo da odahnete, ali već unapred razmišljate o tome šta sve morate platiti i koliko rupa morate zakrpiti. Šta da vam kažem, ono što ste se zadužili – morate da vratite i otplatite.

Ljubav
Ne možete da poreknete da vam se u ovom periodu mogu provlačiti određene sumnje vezane za emotivnog ili bračnog partnera. Nema realnih osnova za tako nešto, jer je situacija u manjoj ili većoj meri između vas dvoje ista, ali ne možete da se oduprete unutrašnjem glasu i zvonu na uzbunu. Verovatno je da ćete dosta pažljivo posmatrati šta se dešava sa drugom stranom i pratiti pa i najmanje promene u ponašanju ili intonaciji dok razgovarate. Moguće je da u ovom periodu nećete imati ništa konkretno za šta biste se uhvatili i potvrdili svoje sumnje, ali će osećaj ostati. Doduše, ne mogu da poreknem da će pojedine Ribe zaista i primetiti „izdajničke“ znake kod voljene osobe. E, ovo već može biti problem i moglo bi doći do izvesne konfrontacije u poslednjim danima ove sedmice. Što se onih usamljenih tiče, vama se neko približava, ili makar pokušava da ostvari jaču komunikaciju sa vama. Ne možete da poreknete da ste zainteresovani, ali sve ovo ima suviše spor tok i moguće je da se za sada ništa ni neće konkretnije dogoditi.

Zdravlje
Dosta slaba energija tokom ove sedmice, pa će se nekako sve lepiti za vas. Mogući su i padovi imuniteta, ali i problemi sa kičmom. Neophodan vam je odmor.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava