Nedeljni horoskop: 2. - 8. novembar 2015.

Pročitano: 979 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 2. do 8. novembra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Još neki dan pa ulazite u vreme kada će nedostatak vitamina i mineral u ishrani moći da se odrazi na vaše zdravstveno stanje. Zato pravac na pijacu i napunite korpu svežim voćem i povrćem, ali i crvenim mesom, koje vam je u ovom periodu zaista potrebno. Preporuka za vas je junetina.

Posao
Nalazite se u završnoj fazi pojedinih poslova ili projekata, pojačavate tempo rada, a postoji i velika mogućnost da uključite još neke ljude da biste stigli da ispoštujete zadate rokove. Dosta ćete vremena gubiti na detalje i sitne stavke oko ovoga, ali ne želite da dozvolite sebi da neko kaže da ste olako shvatili ono što vam je dato da uradite. Pojedini spremaju predlog za saradnju za jednog većeg potencijalnog klijenta (ovo može biti vezano za državne i javne institucije, ali i za stranog ulagača) i ne žele sebi da dozvole niti jednu grešku niti pogrešan potez. Napravićete dobar poslovni dil sredinom sedmice.

Novac
Primetićete i sami da vas “hoće” novac tokom ovog perioda. Doduše, nisu ovo neke velike sume, ali sve ono što stigne preko redovnih priliva je više nego dobrodošlo. Za sada redovno izmirujete svoja dugovanja i obaveze. Trošak za kuću moguć u prvoj polovini nedelje.

Ljubav
Posle bura, oluja i “ratnih igara” koje su pratile Ovnove u emotivnim vezama i brakovima, nastupila je nedelja koja donosi smirenje i dobre odnose među partnerima. Promenili ste način komunikacije jedno prema drugom, počeli da obraćate pažnju na to šta smeta voljenoj osobi i sve bi, u manjoj ili većoj meri, trebalo da ide stabilno i glatko. E, sad….sve bi ovo bilo savršeno, da nije nekog sa strane sa kim vi imate tako zanimljivu i slatku komunikaciju…nije to ništa posebno (za sada) ali postoji tendencija da se produbljuje. Smatrajte se upozorenim, jer je partner na oprezu i sve ovo bi moglo lako da vam se obije u glavu u nekom najnezgodnijem mogućem trenutku. Slobodni Ovnovi su zainteresovani za dve osobe u svojoj blizini. Obe vam prijaju i privlače vas na različite načine i samo će neki detalji odlučiti kojoj ćete se privoleti. U svakom slučaju, ova nedelja je vreme kada se posvećujete nekome i puštate ga u svoj život. Da li će ovo ostati na kratkotrajnoj bazi ili na duže, pokazaće naredni period.

Zdravlje
To kako ćete se osećati u velikoj meri zavisi od načina na koji se borite sa stresom, ali i od toga kako se hranite. Nervoza, gastritis, problemi sa spavanjem.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Dragi moji Bikovi, što ste vodili računa o zdravlju i pravilnoj ishrani, vodili ste. I vi ste na korak od perioda kada će uživanje u hrani postati jedna od vaših najslađih preokupacija. Koristite ovu nedelju da skinete još neko kilce pre nego što se bacite na gurmanluke. Od posnih mesa preporučujemo za vas ribu.

Posao
Iako su vam misli dosta zaokupljene nekim ličnim razmišljanjima i problemima, pokušavate da se posvetite poslu na pravi način, svesni da ste u takvoj fazi kada nemate mnogo prostora za odugovlačenje i greške. Potrebno je da jednoj novoj poslovnoj saradnji pristupite oprezno i vrlo sistematično i organizovano, jer je druga strana jako zahtevna i neće imati razumevanja za propuste. Mnogi Bikovi su svesni da su zaglavljeni u nekim poslovima koji im uopšte ne odgovaraju, i mogu se nositi mišlju o promenama. Počinjete intenzivno da istražujete da li bi na nekom drugom mestu bilo bolje za vas.

Novac
Novac od ugovora ili poslova koje ste sklopili u prethodnom periodu počinje da pristiže. Još uvek je sve to, za vaš ukus, na kašičicu…ali ste svesni da u trenutnoj situaciji i ne možete očekivati nešto mnogo bolje.

Ljubav
Ukoliko ste u poslednje vreme pokušavali da osvojite nekog ko vam je beskrajno interesantan i privlačan, a niste uspevali da na pravi način pokrenete ovu priču, ne odustajte tek tako lako. Itekako imate šanse da uspete u svojim namerama, pokrenite se odmah u prvim danima ove sedmice i pronađite pravu “caku” osobi koja vam se dopada. Stvar je u tome što je i druga strana zainteresovana u jednakoj meri, ali malo kalkuliše sa svojim ponašanjima i potezima, pokušavajući da vas proceni. No, nebitno – jedina stvar koja je ovde važna jeste da kraj sedmice možete dočekati zadovoljni. Vikend je posebno bitan, jer tada sve vrca od varnica između vas dvoje.  U emotivnim vezama i brakovima vidi se da stvari idu ka normalizaciji odnosa. Voljena osoba i vi uspevate da pronađete zajednički interes i razumevanje, i na taj način se potrudite da održite svoju vezu stabilnom. Pravićete lako ustupke jedno drugom da biste se prilagodili, a dokle će ova lepota da vas drži, to će pokazati naredni period.

Zdravlje
I dalje ste otvoreni za problematiku sa sezonskim virusima i respiratornim problemima. Vodite računa da se ne povredite.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Vaš vladar Merkur je ušao u znak Škorpije, znak koji itekako dobro zna šta je to prava klopa. U velikim količinama. Vaše navike u ishrani će se promeniti, a nemojte da se iznenadite ako budete jeli mnogo više mesa nego do sada. Sve varijante i varijacije dolaze u obzir, mada će vam nekako roštilj najslađe “pasti”.

Posao
Nesigurnost koju osećate početkom ove sedmice nije dugotrajnog tipa. Nemojte odmah pomisliti da to što poslovni partner traži da ispravite neke stvari, automatski znači da nije zadovoljan vama ili da je vaša saradnja u problemu, zastoju. Videćete vrlo brzo da sve funkcioniše na najbolji mogući način. Tranzit vašeg vladara Merkura kroz polje poslovnih obaveza i svakodnevice, doneće veliku angažovanost, ali u isto vreme i vašu sposobnost da na intenzivniji način pokrenete projekte koji su vam bitni. Pred vama se otvara nova poslovna priča, što će naročito biti od važnosti privatnicima. Zadovoljni ste.

Novac
Posle velikih troškova i turbulencije na finansijskom polju, trzate se na svaki pomen troškova. Opustite se, ova sedmica je dosta blagonaklona prema vama u ovom segmentu, prilivi su stabilni od redovnih poslova, a u isto vreme imate i mogućnost neke zarade sa strane.

Ljubav
Ako budete primetili tokom ove sedmice da odnosi između vas i partnera funkcionišu bolje nego inače, zapitajte se zašto je to tako. Koliko vidim, vi ste ovde neke stvari shvatili i prihvatili i pokušavate da primenite u komunikaciji i načinu ponašanja sa voljenom osobom. Lakše prepoznajete partnerove potrebe i spremni ste da mu se prilagodite, jer ste svesni da je veliki deo problema iz prethodnog perioda nastajao iz međusobnog nerazumevanja. U bračnim odnosima sem povremenih napetosti zbog svakodnevne problematike oko kuće ili oko dece, neće biti većih razmimoilaženja. Sve u svemu – jedna solidna nedelja je pred vama. Slobodni sada mogu da priču sa osobom koja im se dopada vode u onom smeru koji oni žele. Vidite i sami da je neko itekako zainteresovan za vas, prija vam pažnja koju dobijate, pa mi nije jasno iz kog razloga oklevate. Moguće je da se ovde meša i neka komunikacija preko društvenih mreža, koja vam je takođe podsticajna i zanimljiva. Ne dozvolite da prava prilika nestane.

Zdravlje
Odlična nedelja da počnete da rešavate bilo koju zdravstvenu problematiku i da steknete neke pozitivne navike.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Čim ste vi psihički u stabilnijem periodu to se odmah odrazi i na vaše navike u ishrani. Tokom ove nedelje jedete taman onoliko koliko vam je potrebno i vodite računa da konzumirate namirnice koje su dobre po vas. Najčešće će na vašem stolu biti variva, kuvana jela, jer vam to trenutno najviše prija.

Posao
Odlična nedelja pred Rakovima u poslovnom segmentu. Doduše, u prvim danima ćete izgubiti solidnu količinu živaca pokušavajući da nekim nedokazanim ljudima objasnite svoja gledišta i ubedite ih da neke stvari rade na pogrešan način, ali do sada vam je jasno da to mora funkcionisati baš tako. Vodite vi više računa o sebi i o onome što radite, a druge pustite nek prave greške. Bitno je da se pred vas postavljaju neki bitni dogovori i poslovne saradnje kojima ćete morati u potpunosti da se posvetite. Drugi deo sedmice vam donosi priznanje od autoriteta i kolega i pokretanje jednog posla oko kojeg ste se u prethodnom periodu maksimalno potrudili.

Novac
Finansijska situacija se popravlja u jačoj meri nego što ste to očekivali. I vama su naglašeni  prilivi od privatnih i dodatnih poslova. Iako još uvek izlazite na kraj sa nekim troškovima, uspeli ste da veliki deo svakodnevnih obaveza dovedete pod kontrolu.

Ljubav
Bili slobodni ili usamljeni, početkom sedmice postoji mogućnost da bukvalno “naletite” na nekoga iz svoje emotivne prošlosti.  Iako ovaj susret može pokrenuti trenutno jaka osećanja i ubaciti vas u vaše “emotivne tripove”, topla preporuka za vas bi bila da se manete ćorava posla. Zaista vam nije potrebno da još jednom prolazite kroz slične situacije kao ranije, nadajući se da se nešto bitnije promenilo. Nije. Ako zanemare ovaj detaljčić, slobodni Rakovi bi mogli početi da obraćaju pažnju na nekoga iz svoje najbliže okoline. Ova osoba vam već neko vreme daje jasne naznake da ste joj vrlo interesantni, pa je dobar trenutak da joj date priliku i vidite šta ima da vam ponudi. Iskreno, smatram da se nećete pokajati. U dužim emotivnim vezama i brakovima, ako samo malo sklonite neke stvarčice koje vam kod partnera smetaju, u stranu – shvatićete da je jako lako popraviti komunikaciju. Jedino što je potrebno da bi sve funkcionisalo kako treba jeste da više radite na bliskosti i uzdizanju emotivnog dela veze.

Zdravlje
Dobra zdravstvena situacija. Ženskom delu populacije manji problemi sa hormonima ili jače predmenstrualne tegobe.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Trend toga da uživate u svakom obroku se nastavlja i dalje i primetićete da se osećate mnogo bolje sada kada ne jedete s nogu i češće uživate u opuštenoj atmosferi porodičnog ručka. Nema posebnih preporuka za vas, osim da se ne pretovarujete. Obavezno više povrća, kuvanog ili kroz salate.

Posao
Sa zadovoljstvom konstatujete koliko ste u poslednje vreme napredovali u poslovnom segmentu i u kojoj meri ste uspeli da ostvarite planirano. Ovo nije vreme za opuštanje i spavanje na lovorikama, jer su pred vama bitni dani kada možete dodatno doprineti svom poslovnom napretku. I u radu za nekog i u privatnom segmentu uspevate da napravite preliminarni dogovor koji vas vodi ka jednoj jakoj saradnji. Posebno će privatnici biti zadovoljni ovim, jer obezbeđuju sebi konstantne prilive na duži rok. Nadređeni imaju razumevanja za vaše ambicije i podržavaće vas u angažovanju oko novih klijenata.

Novac
I pored vašeg velikog angažovanja, finansijski segment nije dobar u onoj meri u kojoj ste to očekivali. Malo vam je sve ono što zaradite, ali niko vam nije kriv što vam gro priliva odlazi na ono što ste se ispozaduživali.

Ljubav
Jedan od okidača za promenu odnosa u partnerskim vezama može biti situacija u prvim danima ove sedmice. Po ko zna koji put voljena osoba i vi nećete moći da se usaglasite oko nekih bitnih segmenata vaše veze, što će i vas i nju naterati da se zamislite. Počećete da radite na onome što vas kao par najviše “boli” i ovo zajedničko angažovanje vrlo brzo će dati rezultate. Drugi deo nedelje Lavovima i njihovim emotivnim partnerima donosi sklad, porast emocija, a i strast će se na velika vrata vratiti u vašu vezu. U bračnim relacijama povo ćete supružnik i vi moći da se posvetite tekućim porodičnim problemima, vezanim za troškove za kuću i vaspitanje dece. Slobodnim Lavovima polje posla predstavlja teren za emotivna događanja. Jednu osobu ste od ranije primetili, ali se tu niste nešto posebno pokretali, nesigurni koliko je ona zaista zainteresovana, a i imali ste preče stvari na umu. Ona sada sve češće počinje da  se angažuje oko vas i vrlo brzo se ovde mogu pojaviti varnice i konkretnija dešavanja.

Zdravlje
U ovoj nedelji dosta dobro, imate dovoljno energije i brzo se oporavljate od nekih sitnih problema.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Ove sedmice zaista je neophodno povesti više računa o tome i šta i koliko jedete, jer će vam sve vezano za stomačnu regiju, varenje, želudac, creva, predstavljati veći problem nego inače. Konzumirajte čajeve za varenje i protiv nadimanja, jedite laku hranu, više vlakana, izbegavajte meso i mesne prerađevine.

Posao
Izgleda mi da ćete tokom ove nedelje imati više šansi i lako je moguće da nećete sve od njih uspeti da iskoristite. Koliko god u ovom periodu bili sposobni i angažovani, ne možete se razvući na sto strana, pa ćete morati dobro da odmerite i izdvojite ono za šta ste sigurni da će biti uspešno po vas. Nije potrebno da tražite posao, posao traži vas, pa se nemojte iznenaditi što će vas kontaktirati ljudi koji bi hteli da sarađuju sa vama i pokrenu neku poslovnu priču ili projekat. Sa kolegama imate dobru međusobnu saradnju i lako priskačete jedni drugima u pomoć. Pojedinima angažovanje sa stranim firmama.

Novac
Finansijske prilike su sve bolje, što vam dodatno daje vetar u leđa kada je posao u pitanju. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste neka forma rasipništva koja je aktuelna kod vas tokom ove sedmice. Ne razbacujte teško stečeni novac.

Ljubav
Prvo razmislite o svakoj primedbi koju imate želju da uputite partneru. Jasno je da vam neke stvari kod voljene osobe smetaju ili smatrate da može da ih popravi, ali sve se ovo može reći na mnogo lepši i lakši način. Jeste da vi u ovom periodu niste baš raspoloženi za diplomatiju, već biste najradije da odmah dođete do suštine problema, ali ako poslušate moj savet, jako brzo ćete videti da ovo daje mnogo bolje rezultate. Ova sedmica je dobra da se vi i partner vratite jedno drugom na pravi način. Ono što će dodatno popraviti odnose jeste strast koja se probudila i kod vas i kod druge strane. Sve može biti mnogo lakše i lepše, sa jako malo uloženog truda. Slobodni trebaju da budu u pokretu i da ne odbijaju pozive na izlazak, druženje. Suprotnom polu lako upadate u oči i sve je otvoreno da sa nekim pokrenete komunikaciju baš onog tipa koja vas izuzetno privlači. Mešavina intelekta, magnetizma i strasti koja izbija iz ove osobe samo vam daje dodatni podstrek i sve više vas privlači njoj. Priča može da krene…

Zdravlje
Zanemarujete neku zdravstvenu problematiku. Ukoliko imate tegoba bilo koje vrste, ne gurajte to u stranu i za neko drugo vreme, već idite kod lekara i proverite.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

I vi ste jedan od znakova koji je svoju liniju u prethodnom periodu doveo maltene do savršenstva. Koristite ovu sedmicu koja je pred vama da dodatno steknete neke dobre navike u ishrani, jer već od sledeće nedelje ulazimo u vreme otvaranja svih apetita….

Posao
Nezadovoljni ste brzinom kojom se odvija sve ono vezano za posao i uložićete intenzivne napore da dodatno pokrenete dešavanja. Jedna osoba od koje to niste očekivali, staje na vašu stranu i pokušava da vam pomogne svojim uticajem, ali zato oni na koje računate ne mrdaju ni prstom već vas puštaju da se sami snalazite kako znate i umete. Biće vremena da vratite svakom prema zaslugama, ne brinite se. u drugom delu nedelje aktivira se jedna važna saradnja ili poslovni projekat, što vam dodatno daje vetar u leđa. Svesni ste da je sa nekim teškoćama završeno i sa zadovoljstvom iščekujete prve rezultate.

Novac
Da ste u potpunosti zadovoljni finansijama – i niste. No, svesni ste da uspevate nekako da izvučete maksimum iz trenutnih okolnosti. Ove nedelje se više posvećujete jednoj obavezi ili dugovanju i pokušavate da to rešite.

Ljubav
U emotivnim relacijama Vage konačno mogu da odahnu, jer se u velikoj meri sve između vas i voljene osobe sredilo i dovelo u normalu. Jedan komplikovan period je iza vas, ali ga nemojte zaboraviti tek tako lako. Sve teškoće nas uvek uče u kom pravcu trebamo da delamo i na koji način da rešavamo ono što se postavi ispred nas. Ovo vam posebno napominjem iz razloga što ste u ovoj nedelji skloni da brzo potisnete ono što je bilo i upadnete u nove probleme i nevolje, koji bi svoj pravi intenzitet pokazali tek u vremenu koje dolazi. Naime, preko poslovnih okolnosti, vama se otvara itekakva prilika da počnete da se “čačkate” sa nekim. Možda ovo izgleda bezazleno na samom početku, ali postoji tendencija da se situacija brzo razvija. Nemojte posle da kažete da niste upozoreni na vreme..Drage slobodne Vage, nemojte samo razmišljati o nekome, pokrenite se jer možete jako lako učiniti da konkretnije stvari počnu da se dešavaju između vas i onoga koga simpatišete. Izlazite što više, krećite se i družite.

Zdravlje
U ovom periodu se dobro osećate.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Pa kakva se to halabuka digla protiv vaših omiljenih suhomesnatih proizvoda, a naročito protiv slaninice??? U inat preporukama i propisima (inat je inače vaša omiljena zanimacija) ove ćete sedmice uglavnom tamaniti meso i mesne prerađevine. Možda čisto rekreativno uzmete i poneku salatu…

Posao
Sve što Škorpije u ovom periodu uzmu u svoje ruke, pretvara se u zlato…dobro, ne baš u zlato, ali poenta je u tome da vas posao hoće i da postižete izuzetno dobre rezultate. Em vaši poslodavci zadovoljni, em vi procvetali i postali još ambiciozniji. Da posla ima mnogo – ima…a da se neki novi poslovni projekti otvaraju pred vama – i to stoji. Ne znam na koji način ćete uspeti da postignete sve što ste preuzeli na sebe, ali očigledno je da ovakve prilike ne treba ispuštati iz ruku. Pojedinim Škorpijama može biti ponuđeno da promene radno mesto i pređu kod drugog poslodavca. Vredi razmisliti o ovome.

Novac
Velika usmerenost na finansijski segment. Zadovoljni ste prilivima, jer su oni došli kao rezultat napornog rada. Smatrate da itekako zaslužujete više, ali ste svesni da je u ovom trenutku to nemoguće. Spremni ste da nastavite da budete strpljivi.

Ljubav
Ukoliko ste u emotivnim odnosima ili braku, jako vam je potrebno da partner pokaže da mu je više stalo do vas, bilo kroz izjave ljubavi, bilo kroz postupke koji vas stavljaju na prvo mesto kod njega. Niste nesigurni da je voljena osoba vaša u potpunosti, ali kod vas počinju da se bude oni najprimalniji škorpionski instikti, prvenstveno posesivnost. Suptilno ćete zahtevati više pažnje, a ako ta suptilnost ne bude urodila plodom, počećete da manipulišete partnerom. Šta da vam kažem – oni koji vas vole shvataju koliko je teško sa vama izaći na kraj kada nešto želite. Voljenoj osobi je najbolje da vas zatrpa ljubavlju jer ćete na taj način da se opustite i uzvratite jednakom merom. Strast vam je sada takođe neizmerno bitna i ako ne budete dobijali dovoljno ahm….fizičkog kontakta, durićete se i inatiti kao uvređeno dete. Pojedini će čak biti skloni da potraže zadovoljstvo na drugoj strani….Slobodni će pasti pred čarima jedne osobe koju od skora poznaju. Prepustićete se bez razmišljanja i bez zadrške.

Zdravlje
Tranzit Sunca kroz vaš znak daje vam veću količinu energije i bolje sposobnosti oporavka i regeneracije.  Zdravstvene prilike su dosta dobre.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Ove sedmice će vam se činiti da ste gladni bukvalno pola sata posle jela. Koju god količinu da pojedete, čak i omiljene hrane, to ne uspeva da vas “podmiri” na duži rok. Ovo je posledica velikog energetskog trošenja, jedite raznovrsno i pokušajte da unosite više gvožđa. Ako volite, konzumirajte sok od paradajza.

Posao
Obično se tako postavi u životu – kada vam zatreba pomoć ili podrška, oni ne koje računate nestanu glavom bez obzira. Kolege mnogo obećavaju a malo ispunjavaju, ali vas zato jedna osoba može iznenaditi svojim angažovanjem baš onda kada vam je to najneophodnije. A rokovi su kratki i vi morate da žurite. Naročito će drugi deo nedelje doneti nervozu i bojazan da će vam se neka poslovna prilika izmaknuti iz ruku. Ako pametno odigrate (čitaj – ako budete malo manipulisali svojim obavezama) ovo se može završiti pozitivno po vas. Privatnici mogu biti zabrinuti zbog poslovne saradnje koju su prihvatili, a koja se pokazuje kao dosta obavezujuća i naporna.

Novac
Morate nešto renovirati ili urediti oko porodičnog doma jer određene situacije više ne mogu da čekaju. Ne dopada vam se što u ovom trenutku ulažete teško zarađeni novac. Dobro je što su vaši prilivi konstantni, i idu i od redovnih i od privatnih poslova.

Ljubav
Bolje razumevanje u partnerskim odnosima i brakovima rezultovaće smislenijom komunikacijom, bez rasprava i tenzije, koje su toliko obeležile period koji je iza vas. I vi i voljena osoba ste spremniji da se prilagođavate jedno drugom, a jako će vam prijati što je partner uspeo da “pročita” neka vaša razmišljanja i ponaša se baš u skladu sa vašim željama. I vi ste strpljiviji nego inače i imate više razumevanja za povremene emotivne ispade voljene osobe. Sve ovo bi bilo i više nego savršeno, da vi unutar sebe nemate još uvek neka preispitivanja vašeg odnosa i u kom smeru on zaista ide. Ovo se neće primetiti na vama, a u kom pravcu će vaše misli ići na dalje, to ćemo tek otkriti. Slobodni – očigledno je da vam se neko dopada. Još očiglednije je da vi ništa konkretno ne preduzimate po ovom pitanju. Postoji izvesna forma zadrške ili straha kod vas, moguće zbog nekih prošlih emotivnih poraza. Opustite se i ne razmišljajte previše, ova sedmica je odlična da se sve vezano za ovu simpatiju pokrene u pravom smeru.

Zdravlje
Dobra zdravstvena situacija. Ukoliko se brinete oko nekih tegoba kojima ne možete da odredite pravi uzrok, prvi korak bi bio odraditi detaljniju analizu krvi.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Vaš smanjen ili varijabilan apetit posledica je svega što vam se događa na dnevnom nivou. Neki put uopšte niste raspoloženi za jelo, pa ćete mrljaviti po tanjiru čak i ono što inače najviše volite. Potrebne su vam supe od kombinacije mesa i povrća da biste dobijali potrebne vitamine i minerale.

Posao
Od vas se u poslovnom smislu zahtevaju stvari koje vi niste sigurni da možete da ispunite. Neko se oslanja na vas u velikoj meri, a vi ste obuzeti svojom ličnom poslovnom problematikom i pitate se kako li ćete uspeti da se sa svim situacijama izborite. Pokušavate da pokrenete jedan poslovni projekat, moguće sa strancima, ili na neki način vezan za državne i javne institucije. Koliko god da ovo izgleda obećavajuće, prava realizacija i konkretizacija dogovora nekako vam izmiče iz ruku. Moguće je da poslovni partneri koče sa nekim informacijama ili papirima koje željno očekujete. Polako, sve dolazi na svoje mesto.

Novac
Sem nekih redovnih obaveza i troškova na dnevnoj bazi, nećete imati većih finansijskih opterećenja. Privatnicima veći novčani prilivi od ranije ugovorenih i odrađenih poslova. Generalno – ne možete se baš puno žaliti kada je novac u pitanju.

Ljubav
Dosta toga će nagoveštavati da emotivne veze i brakovi idu ka periodu stabilizacije. No, obzirom da ste i vi i partner promenljivi kao vremenske prilike što se raspoloženja tiče, sigurna sam da ćete se tokom ove sedmice suočiti sa mnogo uspona i padova. Generalno, emotivni segment između vas i voljene osobe funkcioniše, ljubav je tu, strast je tu….šta je onda to “ali” što Jarčevima sreću kvari? Prosto – i vi i druga strana imate svoje lične nedoumice i strahove koji se vezuju za posao Ili neke druge bitne životne segmente. Pošto ste oboje u nestabilnom trenutku, lako prenosite svoja (ne)raspoloženja u međusobni odnos. Eto, savet u ovakvim slučajevima bi za vas bio samo da ne dozvolite da spoljne okolnosti utiču na vašu vezu i ljubav. Slobodnim Jarčevima je jako bitno da u ovom periodu pronađu osobu na koju se mogu osloniti, na koju mogu računati. Čini vam se da je neko takav u vašoj blizini i pokušavaćete da mu se približite više. Sve se odvija polako, ali je možda u ovom trenutku to baš i najbolji način.

Zdravlje
Mogući problemi sa cirkulacijom, venama. Proverite nivo holesterola u krvi.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Jedete neredovno, jedete na brzinu, jedete šta vam padne pod ruku…lako posežete za hranom u fast fudovima i pekarama, a opet – osećate se odlično. Istina je – vaš želudac radi savršeno. Ipak, pomozite mu povremeno – pojedite nešto toplo, kuvano. I više citrusa, zarad održavanja imuniteta.

Posao
Jedini problem u ovom periodu može biti to što lako gubite koncentraciju i pažnju vam je moguće odvući. Trebali bi malo da poradite na ovome, jer za neke poslovne projekte ili ispunjenje obaveza možete zakasniti. I to ne iz razloga što ste loše uradili svoj posao, već što ste dozvolili da vam drugi skrenu misli. Dokle god se maksimalno fokusirate na svoje prioritete, a zahteve drugih ostavite “na čekanju” sve će funkcionisati i više nego dobro. Želite da proširite saradnju sa strancima i jako se angažujete oko nekog dogovora. Naznake o pokretanju ovog segmenta dobijate pred kraj nedelje.

Novac
Eh…sad je kasno kajati se zašto ste  se zadužili za nešto u prethodnom periodu, pa sada morate da platite kada vam je novac potrebniji za druge stvari….Nema ovde mnogo kukanja, to vam neće pomoći ni malo, stisnite zube i ispoštujte ono na šta ste se obavezali. Biće para, ne brinite se.

Ljubav
Vi i emotivni ili bračni partner ste u većoj ili manjoj meri tokom ove sedmice na istim talasnim dužinama. Neke stvari ćete vi njemu progledati kroz prste, neke će on progledati vama – sve u svemu, vlada jedno prilično pomirljivo raspoloženje i teško je da će nešto uspeti da ga pokvari. Možete se čak zajednički okrenuti nekim planovima ili dogovorima o vašoj budućnosti. Za one u vezama je ovo dobro vreme da vide gde su trenutno, da na bolji način definišu svoj odnos i dogovore se u kom pravcu njihova veza ide dalje. Budućnost očigledno donosi neka zanimljiva i podsticajna dešavanja. Slobodne Vodolije su se u potpunosti probudile, živnule. Kao da osećate da je vreme promena pred vama i unapred mu se radujete. Oko vas se trenutno vrti par “obožavalaca” iz različitih životnih segmenata, ali je malo verovatno da ćete vi nekome u potpunosti dati prednost. Ako se to i dogodi, vodićete se prvenstveno elementom strasti i fizičke privlačnosti. Čini mi se da još uvek čekate na pravu ljubav.

Zdravlje
Sa zdravljem ste ni tamo ni ovamo. Nema tu neke konkretnije problematike, ali svaki čas vas nešto boli, probada, smeta, steže…

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Varenje je olakšano tokom ove nedelje i primetićete da imate manje problema sa stomakom. Doduše i vi ste počeli da se više bavite sobom i svojom ishranom, a pomaže vam i što se nervirate manje nego u prethodnom periodu. Ipak, još uvek nije vreme da jedete previše začinjenu, naročito ljutu hranu.

Posao
Ribama poslovi i nove ponude polako pristižu sa svih strana. Dosta vam se novih klijenata javlja na osnovu preporuka, i zaista ćete moći da kažete da ste zadovoljni kako ovo za sada funkcioniše. U periodu ste kada morate preuzimati na sebe mnogo obaveza i sigurno je da ćete sebe iscrpljivati poslom, ali sada morate raditi na ovaj način. Imate veliku podršku nekih ljudi za svoje planove, nemojte  da  zaboravite neke prijateljske usluge i uzvratite na isti način kada dođe vreme za to.  Neka papirologija vam može praviti probleme u prvom delu sedmice, potrudite se da ovo rešite što je pre moguće.

Novac
Mnogo maih priliva, mnogo dobitaka preko privatnih poslova, dogovora. Kada se sve ovo skupi na jednu gomilu, shvatićete da ste tokom ove nedelje jako dobro prošli. Jedno upozorenje za vas – odlažete nešto što morate platiti, a to će vas tek sačekati u nedeljama koje dolaze.

Ljubav
Ako nešto u prvim danima ove nedelje ne preduzmete konkretnije, vrlo lako se može dogoditi da voljena osoba počne da vas proziva. Druga strana zaista više ne može da trpi da se uglavnom čuje sa vama telefonom ili dopisuje, a da su trenuci susreta jako retki. Angažujte se jer drago vam biće već ozbiljno razmišlja da počne da švrlja. Upotrebite onaj vaš čuveni šarm, romantiku koju ste u stanju da izlijete u ogromnim količinama i vratite situaciju pod svoju kontrolu. Ako budete pametni, drugi deo nedelje će biti više nego savršen. Ljubav cveta, voljena osoba cvrkuće – svi srećni i zadovoljni. Kod zauzetih Riba imamo i još jednu mogućnost, a to je da vaš partner vidi da ste se malo raspustili i da više obraćate pažnju na druge osobe nego na njega. Čeka se pogodan trenutak da vam se ovo nabije na nos, i to onda kada najmanje budete očekivali.  Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila. Slobodnima ima nekih zanimljivih dešavanja, ali mora da prođe još vremena da bi mogli da kažemo da će se nešto od ovoga pretvoriti u stabilniji odnos.

Zdravlje
Osećate se neuporedivo bolje nego inače. Neke zdravstvene tegobe idu ka smirivanju.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava