Nedeljni horoskop: 28. septembar - 4. oktobar 2015.

Pročitano: 1041 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 28. septembra do 4. oktobra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Tokom ove nedelje sami ćete sebi uvesti restrikciju što se ishrane tiče jer ćete primetiti da vam neke vrste hrane ne odgovaraju. U ovom periodu najbolje je okrenuti se ishrani sa malo mesa i sa dosta većom količinom naročito lisnatog povrća koje će potpomoći vašem varenju. Od voća će vam prijati šljive i pomorandže.

Posao
Tranzit vašeg vladara Marsa kroz polje poslovnih obaveza s jedne je strane dobar, jer se vidi da ćete tu ulagati veliku energiju i težiti da razrešite stvari sa kojima ste u zaostatku, ali sa druge strane – ovaj period donosi jednu napetu energiju u međuljudskim odnosima sa kolegama. Poslovna atmosfera tokom ove sedmice vrlo često može biti uzavrela, a više je nego verovatno da će biti međusobnog optuživanja i prebacivanja grešaka i odgovornosti. Osećate se stegnuto u okolnostima sa kojima ne možete da izađete na kraj i čini mi se da će vam ovaj period biti dosta naporan za ishendlovati. U svakom slučaju, shvatite da je neophodno da sačuvate potreban mir i prisebnost da bi ste lakše prošli kroz sve ovo.

Novac
Vladarka polja novca, Venera, u ulaznom je kvadratu sa Saturnom, koji se smestio u vaše polje obaveza prema drugim ljudima, tako da vam je jasno da o materijalnom segmentu morate jako povesti računa. Nema više razbacivanja novca, prioritet je podmiriti obaveze i vratiti dugove.

Ljubav
Bojim se da ova sedmica ne nagoveštava lake odnose, bilo da ste u dužim emotivnim vezama ili u braku. Poenta je u tome da ćete biti ophrvani sumnjama u dalji tok vaše veze, da ćete izgubiti jedan jasan fokus i da će vam mnoge stvari izgledati mnogo gore nego što zaista jesu. S druge strane, suočićete se sa ograničenjima od strane partnera za koje ne znate čime ste ih zaslužili i zbog čega uopšte postoje. I sami ste shvatili do sada da je ovo jedna odlična podloga za sukobe, rasprave, besciljne svađe koje generalno gledano, neće ni malo popraviti stvari. Možda bi bilo najbolje u ovom se period povući i malo distancirati, više se posvetiti nekim svojim obavezama i čekati da turbulencija prođe. Što se slobodnih tiče, vi imate veliku mogućnost da vas, potpuno neopravdano, neko zanese svojim čarima. Mislite da je osoba koju ste upoznali bolja nego što zaista jeste i možete se kasnije razočarati u nju.

Zdravlje
Dosta naporna nedelja i u psihičkom i u fizičkom smislu. Biće vam potrebno mnogo više odmaranja.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

E pa došlo je vreme da i vi povučete ručnu kočnicu što se klopanja tiče. Malo ste se i ubuckili u prethodnom periodu i sada polako počinjete da osećate da vam sve to smeta. Neki od pripadnika vašeg znaka će shvatiti da je vreme da se bace na dijetu. Ne volite ih (a ko ih voli doduše) ali ćete se ipak uvesti neke restrikcije i odreći se omiljene hrane.

Posao
Prvi deo nedelje iskoristite da završite nešto što ste započeli u poslovnom segmentu jer je više nego verovatno da ćete u drugom delu sedmice imati veću problematiku kojoj ćete morati da se posvetite. Ne dozvolite da zaostale obaveze trpe zbog tereta novih. Oni koji se bave privatnim poslovima imaju dobre šanse da obnove jednu saradnju koja je već duže vreme bila u blokadi ili sa smanjenim kapacitetom. Za nezaposlene ova nedelja može biti dobra, jer postoji mogućnost kontakta od strane poslodavca kod kojeg su aplicirali u prethodnih mesec dana. Generalno, zbog teških aspekata koje ova sedmica nosi sobom Bikovi će se često suočavati sa promenama planova pod teretom okolnosti kojima moraju da se prilagode.

Novac
Stoji mogućnost dobijanja zaostalih isplata, ali će to verovatno biti ili u smanjenom obimu ili iscepkano, na rate. Generalno je finansijski momenat problematičan, pogotovo što i vas čekaju obaveze koje ne smete propustiti da platite. Stoje mogućnosti isplate od povremenih ili honorarnih poslova.

Ljubav
Vladar polja ljubavi, Merkur, ide unazad….vaša vladarka Venera ulazi u kvadrat sa Saturnom….sve lepše od lepšeg…Prva simbolika svega ovoga bi naravno bila, vraćanje u prošlost što pojedini Bikovi neće moći nikako da izbegnu. Doduše, možda ni ne želite to. Očigledno je da se sada mogu uspostaviti ponovni kontakti i susreti sa bivšim emotivnim partnerom, ali je zaista pitanje u kom pravcu bi sve to moglo da ide. Ne može se osporiti da u ovom trenutku možda previše očekujete od ovoga, a to je uvek teren za razočarenja i problem. Što se tiče odnosa onih koji su u dužim emotivnim vezama i brakovima, shvatićete da se između vas dvoje dižu zidovi koje u ovom momentu ne možete da savladate. Moguće je da okolnosti nisu na vašoj strani, moguće je da se neke druge osobe umešaju u vašu vezu, a moguće je i da dobijate pogrešne savete od drugih. Najbolja bi varijanta bila ne povlačiti nikakve konkretnije poteze jer se lako možete pokajati zbog njih. Slobodnima nije dobro vreme za emotivne početke, pa gledajte da to izbegnete. Ako je ikako moguće.

Zdravlje
Slabe tačke ove sedmice su grlo, bubrezi. Stoji mogućnost peska i urinarnih infekcija.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Nema druge, izgleda mi da vam je u toku ove sedmice zagarantovano da ćete samo jesti “s nogu”, sve u brzini, sve u žurbi, pa pričati o tome da ćete se hraniti iole zdravo nema veze sa vezom. Osnovna hrana će vam verovatno biti na kiscima brze hrane ili u pekarama, gde ćete gledati da ono što ste uzeli progutate na brzinu i nastavite dalje….šta da se radi….

Posao
Upravo smo izašli iz faze kada je Mesec bio pomračen, a ova planeta vlada baš vašim poslovima i zaradama. Ne može se osporiti da vam je ova sedmica mnogo komplikovanija nego što biste vi to želeli. Ako kažem da ništa neće ići kako treba, verovatno ću preterati, ali sigurno je da ćete dosta toga morati bukvalno na mišiće da pogurate da biste i ostvarili. Saturn u vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava i “ljudi preko puta vas” počinje da pokazuje svoju ružnu, ograničavajuću stranu, pa ćete brzo shvatiti da je potrebno mnogo prilagođavanja da biste se uklopili sa saradnicima i poslovnim partnerima. Neki će Blizanci spas potražiti u privatnim poslovima, nadajući se da će na taj način uspeti da izađu iz krize koja ih je zadesila.

Novac
Iako tokom ove sedmice postoji par prilika za jače finansijske prilive, očigledno je da vi u ovom period ne baratate novcem na pravi način. Ne zanosite se nekim finansijskim ulaganjima mnogo, jer ćete više nego verovatno izgubiti, naročito ako su to poslovi sa prijateljima.

Ljubav
Prvo bih se osvrnula na one Blizance u bračnim odnosima, zbog tranzita Marsa kroz vaše polje doma. Iako je ovo jedna dosta podsticajna energija u smislu da vi i bračni partner možete rešavati neku tekuću problematiku dosta brže nego inače, a dobro je i za preseljenja i renoviranja stana…ipak je taj isti Mars tokom ove sedmice u dosta lošem aspektu sa Neptunom i u izlazećem kvadratu sa Saturnom. Nemojte da vas iznenadi ako u ovom period bude komplikovanih i zbunjujućih situacija sa bračnim partnerom. Bogami, i neke teške optužbe što se vernosti tiče mogu pasti. Jedino što bih vam savetovala je da shvatite da mnogo toga sada izgleda kao laž, dok u suštini to nije. I zato je bolje pokušati da održite svoj brak u stabilnosti i miru. Oni u emotivnim vezama su u nešto boljoj poziciji mada je sigurno da ćete prorediti vaše susrete i viđanja, najviše zbog obaveza i kod vas i kod partnera. Slobodni Blizanci će se jako truditi da animiraju osobu koja im se dopada, ali je malo verovatno da nešto zaista mogu i pokrenuti.

Zdravlje
Virusne infekcije, trovanja hranom (naročito je važno da vodite računa o ispravnosti namirnica).

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ili ručkovi po restoranima ili pripremanje hrane za svoju porodicu i okupljanje svih članova oko stola. Naglašena je sklonost da sednete i pojedete nešto kvalitetno i odabrano. Malo jača mesa – naročito govedina, a sve ako je moguće preliveno kvalitetnim sosom sa dosta povrća. I trebaće vam više snage nego inače, tako da je ovo skroz ok.

Posao
Dragi moji Rakovi, do polovine sedmice iskoristite još neke prilike koje vam se ukažu, pokupite neke bitne kontakte i uspostavite prijateljske odnose sa ljudima od kojih očekujete pomoć, jer od drugog dela sedmice ulazite u nešto teži poslovni period. Venera u vašem polju posla polako ulazi u kvadrat sa Saturnom iz polja poslovnih obaveza i odgovornosti, pa ćete vi ovaj aspekt osetiti kroz pritisak od strane nadređenih, poslovnih saradnika, kroz kratke rokove i kroz napetije odnose sa kolegama. Pokušaćete da se pokrenete i ugovorite nešto novo, ali mislim da sem obećanja (koja se mogu pokazati kao prazna) nećete dobiti baš mnogo toga. Shvatite ovo kao jedan period kada treba malo više zapeti da bi se stvari odvijale kako treba.

Novac
Kako sve ostalo funkcioniše, čovek bi pomisliio da će i na polju finansija biti katastrofa. No, za divno čudo – nije. Prihodi su vam dosta stabilni i tu nećete imati nekih većih problema. Ono što je bitno je preraspodela novca o kojoj ćete morati da vodite računa od sada pa na dalje…

Ljubav
Oni u dužim emotivnim vezama imaju pred sobom prilično stabilnu nedelju. Partner i vi uspevate da se nekako uskladite i pored svih obaveza koje imate i uglavnom ćete jedno u drugom povremeno tražiti oslonac i podršku. Dosta skladni aspekti koje ne treba kvariti sumnjičenjima i nervozom. Što se onih Rakova u brakovima tiče, tu već može doći do problematike a čini mi se da vi često nećete moći da se “ugrizete za jezik” i da ćete lako upadati u rasprave. Mislim da je jedan od osnovnih problema koji se mogu pojavljivati između vas dvoje posao i materijalna situacija, pa će sve ovo često izazivati da se sukobljavate bez ikakvog smisla, a zbog sitnica. Obzirom da su Merkur i Sunce u vašem polju doma, morate shvatiti da jedino otvorenom komunikacijom , na ravnopravnim osnovama možete lakše pregurati ovaj period. Slobodni Rakovi su dobili osobu u svojoj blizini koja se interesuje za njih, ali mislim da još uvek niste prevazišli neku emotivnu otuđenost ili žal za prošlošću. Idite polako, dajte priliku sebi.

Zdravlje
Polje saobraćaja je postavljeno prilično komplikovano pa oprez za sve učesnike u saobraćaju.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Obzirom da vladar vašeg znaka tranzitira kroz Vagu, čuvenu po svojoj pomami za slatkišima i za dobrim, kvalitetnim obrokom – očekujte da i vi morate malo “pokupiti” ovih navika. Svi estetski kvaliteti će morati da budu zadovoljeni – da je ukusno, da dobro miriše i da fenomenalno izgleda. Ma, prijatno…šta da vam kažem….

Posao
Sunce i Merkur u polju komunikacije, dogovora susreta….Mars i Jupiter u polju posla…na prvi pogled – ništa ovde nije loše. Na drugi….pa i niste se baš usrećili u poslovnom smislu ove sedmice. U prevodu – žurite i jurite da nešto postignete, pokušavate da ugovorite neke nove poslove ili da malo prodrmate stare saradnje (I to sve pod pritiskom šefova ili autoriteta) ali jedino što dobijate su naznake, obećanja, neodređenost…varijanta – možda će biti, a možda i neće. Osim toga, i vi kao da ste izgubili na poletu i žaru, pa malo malo padate u depresiju i skloni ste razmišljanjima da se ništa neće promeniti na bolje.

Novac
Dobro je što neke pare svaki čas dolaze do vas. Doduše nisu to neke spektakularne sume, ali obzirom na trenutnu situaciju – dobro je. Ono što ovde ne valja je vaša zaduženost koja će nekako baš da vas nezgodno podbode polovinom ovog perioda. Što se mora platiti, mora se…

Ljubav
Dragi Lavovi, ja ne znam da li vas je neko obavestio da vam je od skora Saturn u tranzitu kroz polje ljubavi….kako god okrenuli ova divotna planeta mora da napravi neku blokadicu i ograničenje (ali i da uozbilji) gde god se nađe, tako da se spremite da se malo upoznate sa čarima karmičke planete. A ona će baš od drugog dela sedmice pa na dalje krenuti da koči planet ljubavi koja je u vašem znaku. Pa sad…kako li bi ovo moglo da se odrazi na vas? Neki će se Lavovi opasno zaljubiti u osobu koja je druge verske pripadnosti ili ima znatniju razliku u godinama, u nekoga ko je daleko i koga mogu samo jako retko da viđaju, u nekoga ko ne želi da se veže (oni koji prolaze najgore verovatno će sve ovo spojiti u jednu osobu). E ta ljubav mora malo da boli. Doduše ne kaže se bez razloga da su sve velike ljubavi tužne, pa se ovim tešite – možda se neki put napiše roman ili speva pesma i o vašoj ljubavi….Šalu na stranu – suština je da počinje period koji će trajati sigurno nekih mesec dana kada će ljubav ići teško…

Zdravlje
U nekoj divnoj fizičkoj formi niste, a pošto ste ove sedmice skloni i padu u malodušnost – možda je najbolje da se malo razmrdate da biste se povratili i bili ponovo svoji.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Dok Mars tranzitira vašim znakom i priliv i trošenje energije su dosta naglašeni, pa će Devicama trebati više hrane nego inače da bi očuvali kvalitet svog zdravlja i psiho fizičkog stanja. Ipak, ne smete jesti bilo šta jer će se vaš osetljiv stomak odmah pobuniti na ovo – kvalitetne namirnice, dosta svežeg povrća i voća i nešto posnijeg mesa.

Posao
Znate li kako to izgleda kada imate volju, imate želju, imate sposobnosti – ali vam se jednostavno ništa ne da da ostvarite ili pokrenete? Ako ne znate, saznaćete tokom ove sedmice. Em morate non stop da se angažujete oko nekih poslova i papirologije za koju ste mislili da ste je odavno regulisali, em vaši pokušaji da se više aktivirate u nekim novim saradnjama nikako da urode plodom. Ne može se poreći da će poslovni saradnici biti isuviše komplikovani za vaš ukus i da ćete teško izlaziti na kraj sa njihovim zahtevima, a moguće je i da nikako nećete uspevati da se usaglasite što se dogovora i sastanaka tiče. Naoružajte se strpljenjem i potrudite se da prođete što bolje kroz ovu sedmicu.

Novac
Na žalost, svidelo vam se to ili ne, ulazite u jedan period kada će biti neophodno da se dobro organizujete što se finansijskih obaveza tiče. Neke situacije će polako krenuti da stiskaju i biće neophodno na vreme napraviti plan otplate zaduženja, kredita, obaveza.

Ljubav
Venera je dosta dugo u vašem polju podsvesti i tajni tako da su Device prošle kroz jedan period kada je bilo nešto teže oformiti prave i jake emotivne spone. Drugi su, doduše, ovo vreme iskoristili za malo šaranja i varanja, za malo avanture i tajnih veza. No, dobro, šta je bilo bilo je – bitno je šta će biti na dalje. Venera se približava ulasku u vaš znak, ali će pre toga napraviti kvadrat sa Saturnom koji kreće od drugog dela ove sedmice. Zašto je to za vas bitno? Ovo je važno najviše onima koji su u bračnim odnosima zato što kreće period kada bi vaša tajna domunđavanja sa strane itekako mogla biti primećena i osujećena. Smatrajte da ste upozoreni na vreme i čuvajte odnose u kojima ste. Slobodni će tokom ovog perioda ostati slobodni i dalje jer je malo verovatno da ćete uspeti da stupite u pravu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Najbolje će proći oni u dužim emotivnim vezama, gde sem povremenih trzavica (koje ćete uglavnom vi izazivati) neće biti neke vće problematike…

Zdravlje
Sa Marsom u svom znaku dobićete na impulsivnosti i neobazrivosti, a “proradiće” i problematika vezana za kičmu i stomak.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Aktuelni kvadrat vladarke vašeg znaka Venere sa Saturnom tokom ove sedmice kao da viče – restrikcija! Smanjite obroke, jedite više puta u toku dana po malo, i obavezno za užinu konzumirajte voće ili voćne šejkove. I dalje je na snazi savet da je potrebno što više unositi vode, čajeva, tečnosti generalno.

Posao
Nezgodne pozicije planeta u polju podsvesti, tajnih neprijatelja, pa mi se čini da bi pojedini pripadnici znaka trebali da pripaze na krađu svoje intelektualne svojine, da svoje ideje i kreacije ne dele sa onim ljudima koji to ne zaslužujui da ne odaju nikako poslovne tajne. Nemojte se iznenaditi ako se u ovom periodu suočite i sa internim kontrolama ili inspekcijama. Drugi deo sedmice je posebno opterećujuć po vas jer ćete tada shvatiti da željene promene ne možete da pokrenete ili da im je potrebno mnogo više vremena da zažive. Što se kolegijalnih odnosa tiče – biće potrebno mnogo usklađivanja i diplomatije da bi sve funkcionisalo kako treba. A verovatno neće, pogotovo ako budete čuli kolege da vas ogovaraju.

Novac
Navikli ste u prethodnom periodu da su novci dolazili taman onda kada je potrebno. Pošto to u narednom period neće biti baš slučaj, naučite da povremeno ostavite nešto na stranu za crne dane. Ne manipulišite finansijama, jer nećete uspeti da zaradite ništa.

Ljubav
E drage moje Vage, lepo sam vas upozoravala prošle sedmice na to da vodite računa o impulsivnosti i o tome kako ćete se ponašati prema emotivnom partneru. i sada smo u situaciji u kakvoj jesmo. Neke male šanse da promenite stvari na bolje imate u prvom delu sedmice, već posle toga upadate u duboku dubiozu zbog onoga što je učinjeno. Savet – iako vaša vladarka tranzitira kroz znak Lava pa su vam ponos i arogancija na prvom mestu i ne biste priznali da ste pogrešili nikako – za vas je najbolje da prestanete da nosom parate oblake i da date parteru ono što mu je potrebno – izvinjenje. Samo…nemojte računati da će baš odmah posle jednog izvinjenja situacija da se sredi – čini mi se da će pojedini biti stavljeni malo “na led” dok se ne opamete….Generalno – mislim da vam je jasno – partnerski odnosi u jednoj dosta lošoj fazi sa tendencijom da se to dodatno produbljuje. Slobodni – bolje izbegnite ljubavne zamke, jer osoba u koju se u ovom period zaljubite, može postati vas mučitelj….

Zdravlje
Stres može biti glavni okidač za zdravstvene problem, kao i vaš potpuni nemar prema svom organizmu. Nađite više vremena za sebe.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Koliko god vam to bilo naporno, a jeste sigurno jer ste vi pripadnik znaka koji zaista voli da pojede i količnski mnogo, a i voli maltene svu hranu – ušli ste u vreme kada je neophodno da vodite računa o tome šta jedete. Više se preorijentišite na biljnu hranu, na povrće i voće, na energetske šejkove, na žitarice….

Posao
A taman ste pomislili da ste se rešili uticaja tog zločestog Saturna i da će od sada pa na dalje sve funkcionisati kao po loju? Zar ste zaboravili da je ovo planeta koja vlada vremenom i da njeno delovanje može biti i odloženo i prolongirano? E, pa vreme je da se podsetite kako je to igrati u Saturnovom tempu, pogotovo kada kvadratom pritiska vladara vašeg znaka, Marsa. Ovoj igranci se pridružila i opozicija sa Neptunom, pa Škorpije ne znaju na koju stranu da se denu da bi nešto konkretnije postigle. Kako se iz svega ovoga izlazi? Jedino pobedama u malim stvarima i onom vašom čuvenom, suštom upornošću koja ne dozvoljava da bude slomljena okolnostima i neprilikama. Da vas oraspoložim, ovo će trajati još ove sedmice i onda možete da kažete da ste slobodni kao ptičica na grani….lepo, zar ne?

Novac
Ne može da se porekne zaista – vama novac dolazi sa svih strana. Nisu to neke sume od kojih se vrti u glavi, već malo tamo, malo ovamo…pa se nakupi. Nekako vas zaobilaze one prave prilike za zaradu i tako će biti još neko vreme. Ćutite, dobro je , prolazite mnogo bolje nego neki drugi….

Ljubav
I vi ste jedan od znakova koji je tokom prethodne nedelje napravio gomilu grešaka u partnerskim odnosima i sada će se to odraziti najviše na vaše raspoloženje. Naime, neke stvari koje ste učinili ili prebacili partneru sada je jako teško ispraviti i ako se nešto može učiniti da se promeni na bolje, to će biti u prvim danima ove sedmice. Zato se angažujte i na lep način, kroz sitne pažnje dajte naznaku partneru da želite da ispravite ono što ste zabrljali. Ne sporim, sigurno je da niste samo vi krivi, imao je i partner svojih promašaja tokom prethodnog perioda, ali poenta je u ovome – ako se nešto ne uradi po ovom pitanju, neke emotivne veze će prestati da postoje. Mislite malo o tome. Oni u brakovima lagano izlaze iz krize i sada će se vrlo obazrivo ponašati jedno prema drugom. To je i najbolje – bolje sprečiti nego lečiti. A kada pričamo o slobodnim Škorpijama, tu stvarno ne možemo da kažemo ništa naročito lepo – neko vas može debelo zaneti, izmanipulisati, iskoristiti i ostaviti. Zar vam je to potrebno?

Zdravlje
Šta da vam kažem za zdravlje što vi već sami ne znate? Da je dobro – nije ni malo. Da li vi radite nešto po tom pitanju? Pa naravno da ne. Čekate da ozbiljno zaboli pa da se tek onda pokrenete…možda.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

U ovom period ćete jesti verovatno bez ikakvog reda i smisla. Poenta je u tome da ćete se u suštini hraniti onda kada stignete i kada uhvatite malo vremena. Ako bude više vremena – onda će obroci biti veći. Ako je nešto brzinski – onda samo da se ubaci zalogaj dva “u prolazu”. Videćete i sami kako će vaš stomak reagovati na ovo…..pojedini će da se naduvaju kao žabe…

Posao
Ako neko ima posla – vi ga imate. Šta god da radite, kojom god da se delatnošću bavite, očigledno je da ljudi poštuju vaš rad i da se obraćaju maltene i isključivo vama. Ako radite u okviru većeg kolektiva, vaše je iskustvo ogromno i uvek najkomplikovanije obaveze završe baš kod vas. Ovo jeste stvarno lepo, ali je i previše zamorno, naročito u ovom period kada vi ne možete da dignete glavu od posla, a on i dalje pristiže. Ne znam ni da li da spominjem uopšte one zaostatke koje još uvek niste završili? Ovu nedelju radite pod pritiskom, kao što ste i prethodnu, kao što ćete verovatno i narednu. Sve vam je jasno….

Novac
Zadovoljni ste materijalnom stranom i tu zbora nema. Nekako je sve došlo na svoje mesto, uplate su stigle taman kada je trebalo poplaćati račune i otarasiti se zaduženja. Nećete imati veću problematiku tokom ove nedelje, samo ne trošite previše, jer će se to u narednoj sedmici već više osetiti.

Ljubav
Čini mi se da su se oni u brakovima malo prizvali pameti i smirili. Očigledno je da su problem iz prethodnog perioda i vaše nesuglasice ipak imale efekta pa sada mnogo više vodite računa o načinu na koji se ponašate jedno prema drugom. Oni u dužim emotivnim vezama  još uvek su u fazi – idi mi – dođi mi….čas su kako treba, čas se povuku, čas se svađaju, čas se mire. Neko bi rekao na sve ovo – aman više ljudi, venčavajte se, ne mučite ni nas ni vas! Malo se šalim, ali poenta je u tome da vas dvoje ne idete nigde jedno od drugog, ali se zato uspešno međusobno mučite. Kao da vam nije bilo dosta svega kroz šta ste prošli u prethodnim mesecima….Malo vam je drugi deo nedelje komplikovaniji, naročito ako ste planirali zajednički da odete negde….verovatno od tog posla neće biti ništa….Što se slobodnih Strelčeva tiče, ove mlade dame i gospoda čini mi se da postaju sve više zainteresovani za nekog. Sad, problem je u tome što je ovo komplikovana priča (ne bi bila zanimljiva da nije takva) i da postoji neki problem da biste se vas dvoje zbližili i započeli nešto konkretnije. Samo budite strpljivi, i ovo će doći na dnevni red.

Zdravlje
Zdravlje je dosta dobro u ovom periodu, kraj nedelje može doneti prehlade i probleme sa grlom.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Dosta promenljivo raspoloženje koje će u većoj meri uticati na način ishrane. Vi ionako ne jedete mnogo i ne opterećujete svoj probavni sistem a tokom ove sedmice apetit vam samo može dodatno pasti. Neophodno je da u ovom periodu uzimate mnogo više žitarica, povrća, mladog sira (najbolje kozijeg) i da izbegavate suhomesnate proizvode, koliko god ih voleli.

Posao
Trend pritisaka na vas se nastavlja i dalje i očigledno je da ste u jednom periodu kada ne možete dobiti ništa na lagan način. Najgore će vam pasti što će neka obećanja vama data ostati neispunjena a moguće je da ćete ostati i bez neke forme napredovanja, unapređenja ili finansijske nagrade. A baš ste se radovali tome. Ne bih rekla da je ovo zatvoreno zauvek, ali za sada jeste. Šta god da ste planirali, spremite se da budete fleksibilni i da te iste planove menjate u hodu. Saradnja i obavljanje poslova sa prijateljima vam se ne preporučuje, jer ćete verovatno slavno propasti, pa će pasti međusobno optuživanje. Na sve ovo – ipak je jedna stvar važna – kada poslovni saradnici žele da se nešto kvalitetno i korektno odradi – oni isključivo traže vas.

Novac
Neka finansijska problematika počinje da isplivava i vi ne možete uraditi nešto mnogo po tom pitanju, sem platiti obaveze koje su očigledno preskočene ili zaboravljene. Ovo će se verovatno dogoditi tokom drugog dela sedmice, pa budite pripravni da zagrabite malo u svoj štek.

Ljubav
Kršenje u bračnim odnosima se nastavlja i dalje. Vidite, ja sam povremeno pokušavala da upozorim da u bračnim vezama mnogo toga nije u redu i da je neophodno što pre krenuti da se stvari popravljaju. Sada ste tu gde jeste, na jednoj vrsti raskrsnice gde vi i partner morate da odlučite da li nastavljate zajedno ili ne. Ja bih vam savetovala da nikako ne odlučujete na brzinu, jer ovo je takvo vreme – ako se odluke ne donesu promišljeno i zajednički, postoji jako velika verovatnoća da se posle oboje pokajete zbog njih. Pokušajte da ispravite šta se da ispraviti. U dužim emotivnim vezama ovo će biti period koji donosi smirenje i stabilnost. Da, imaćete da se izborite sa povremenom problematikom koja će se javljati, sa sumnjom, sa mešanjima drugih u vaš odnos, ali rekla bih da ste ipak suviše kompaktni kao par da bi vas nešto moglo odvojiti tek tako. I to je dobro. Za slobodne pripadnike ovog znaka malo karmike – jeste li je se uželeli možda? Vladarka polja ljubavi, Venera, kreće se ka kvadratu sa vladarom vašeg znaka. Emotivno  možete dobiti ono što priželjkujete, samo ako ste spremni da sačekate i budete strpljivi.

Zdravlje
Naglašen potencijal za probleme sa bubrezima i nadbubrežnom žlezdom.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Je li vam to neko rekao da ste se ugojili, pa ste počeli da jedete kao ptičica? Ja ne znam šta vam se dešava, ali vi malo po malo smanjujete količinski svoje obroke…doduše, još uvek volite da pojedete nešto što je kvalitetno i ne trpate u svoj stomak bilo šta, ali ipak nemojte preterivati. Povremeno prođe i ceo dan a da ništa niste okusili….

Posao
Dosta se vi dobro držite poslovno, obzirom na celokupnu situaciju i na okolnosti koje su protiv vas. Učvrstili ste se tu gde jeste i samo gledate priliku da nešto dodatno promenite na bolje. Kolegijalni odnosi neće biti korektni tokom ovog perioda, pa eventualnu pomoć ili podršku za svoje planove ne tražite u osobama kojima ste okruženi. Može postojati čak i neka forma revanšizma (za nešto što je bilo ranije, valjda vi znate šta) pa se pomirite da vam je ove sedmice zagarantovano samo ono – u se i u svoje kljuse. Pojedinim Vodolijama nikako se neće dopasti promene koje su najavljene, pogotovo što se bojite da će nekako baš vaše radno mesto ostati da “visi”. Mislim da je ovo pre strah nego moguća realnost.

Novac
I kod vas se nastavlja prilično solidan trend finansijskih priliva, ali ne može da se ospori da nekako odlivi postaju sve veći i veći…..Da li mi se samo čini ili ste se vi to u prethodnom periodu preko glave zadužili, pa sada iskijavate svoje olako trošenje? Mislim da je baš to ta situacija…..

Ljubav
Dragi moji “bračni” – vreme je da se malo dovedete u red. Vaši odnosi su do sada bili takvi kakvi su, a sada je vreme da i jedno i drugo pokažete malo više poštovanja i odgovornosti. Ne bih rekla da će se neka treća osoba isprečiti između vas (mada, i to je moguće) već bih pre rekla da vam okolnosti nekako neće ići na ruku a da veliku ulogu ima i napet materijalni momenat. Sve ovo može dovoditi do nekih tenzija između vas dvoje, pa i do zahlađenja i distanciranja. Naravno, i sami znate šta u takvim situacijama treba raditi – držati se zajedno i posvetiti više pažnje očuvanju vašeg sklada. U dužim emotivnim vezama je dosta dobra situacija, sem što će povremeno biti sumnjičenja i prebacivanja zbog flertovanja i jedne i druge strane. Ipak, ne bih rekla da je ovo ozbiljnije i da bi moglo da naruši vašu vezu. Što se slobodnih tiče, ako ste se setili da biste možda želeli da imate stalnog partnera pored sebe, verovatno ste se setili u pogrešnom trenutku – kada upoznajete samo osobe koje na neki način nisu dobre po vas. Iskreno, savetovala bih vam da tokom ove nedelje ne započinjete emotivne odnose.

Zdravlje
Suviše ste nervozni za svoje dobro.  Vodite računa o pritisku.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Dosta promenljiv apetit tokom ove sedmice. Nije ni čudo..neka problematika vam se non stop mota po glavi, a ni emotivno baš niste stabilni…čas nećete moći zalogaj u usta da stavite, čas ćete se suze roniti nad ovalom punim čokoladne torte. Ali one sa šlagom. I sa kandiranim voćem. I sa možda još malo šlaga odgore….

Posao
Promene u poslovima, promene u poslovnom okruženju, promene u odnosu sa kolegama. Gde god se okrenete ništa više ne funkcioniše kao ranije, a vi se u svemu tome trenutno baš i ne snalazite. Čini mi se da ćete se u toj meri posvetiti poslovnim obavezama da ćete zanemariti i svoje zdravlje i iscrpljivati se preko svake mere. Ne zaboravite – u vašem polju karijere je nezgodni Saturn, pa treba itekako povesti računa i o odnosu sa nadređenim osobama. A baš tu može biti nekih trzavica i zahlađenja, i to od drugog dela sedmice. Pripremite se na jednu napornu nedelju iz koje će biti nešto teže isplivati.

Novac
Zaista je potrebno da povedete računa o tome gde vam novac odlazi. I nemojte nikako da se okrenete nekim mutnim radnjama, nekim finansijskim ulaganjima koja samo u vašoj glavi izgledaju kao isplativa. Više je nego verovatno da ćete samo izgubiti na ovome. Manjak priliva postaje osetan.

Ljubav
Smatrate da ste neke postupke dovoljno dugo tolerisali partneru i ne želite da mu izađete u susret. Bićete vrlo odlučni u nameri da držite distancu sve dok se ne opameti. Ne znam kako bih vam rekla, ali vam ovo baš i nije najmudrija solucija. Mislim da su vaši planovi malo suviše mutni (doduše u vašoj glavi to izgleda kristalno jasno) i da sami sebe možete upecati u klopku. Jer, emotivni partner će jedno vreme obigravati oko vas pokušavajući da stvari vrati na staro a onda će vam udariti kontru. Do polovine nedelje imate fore da se smislite šta ćete i kako ćete, jer će već od tada druga strana početi da igra po svojim pravilima, a vi vidite posle kako ćete i šta ćete. U bračnim odnosima potrebno je red zavesti na vreme i vratiti vas dvoje jedno drugom pre nego što se napravi veća šteta. Mislim da je vreme da se okanete samo poslovnih aktivnosti i više pažnje posvetite drugoj strani, jer počinje osetnije da “pada”. Kada pričamo o slobodnim Ribama, vidimo da tu nekog jasnog definisanja emotivnih odnosa niti želja nema još uvek. Niti vam se tako nešto preporučuje. Samo ćete sebe upetljati u priču koja ne valja.

Zdravlje
Krvni sudovi su problematični, pa bi bilo dobro uraditi jednu malo detaljniju analizu krvi.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava