Mango potiče iz tropskih predela. Međutim, do sada je našao svoj put do sve četiri strane sveta. Uprkos činjenici da postoje mnoge vrste manga, svi oni imaju jednu zajedničku osobinu:…
Gotovo svakom početniku u kuvanju, ali i onim iskusnijima, se makar jednom desilo da presoli supu ili neku drugu kuvanu čorbu. Ako niste baš puno preterali, nemojte baciti hranu (i…
Ako čaj koristite isključivo kao topli napitak tokom zimskih dana, grešite. Vrhunski američki kuvar Helaina Hovitz otkriva za sajt Reader's Digest nekoliko zanimljivih načina kako da izvučete maksimum iz listića…
Kupovni kikiriki od putera (peanut butter) je poprilično skup, teško se nalazi u prodavnicama, a i često je pun soli, šećera, ulja i drugih aditiva. Ako želite da napravite domaći…
Ako ste odlučili da napravite kajganu, palačinke, kolače ili neku drugu poslasticu koja sadrži jaje, a niste sigurni koliko vam je stajalo u frižideru, evo nekoliko trikova koji će pokazati…
Ljudi su neretko iznenađeni činjenicom da hrana može uticati i na disajne organe. Morate imati u vidu da namirnice koje unosite deluju kao gorivo za održavanje svih telesnih sistema, kao…