Nedeljni horoskop: 14. april - 20. april 2014.

Pročitano: 7090 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(3 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. aprila 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Još ovu nedelju se nalazite u periodu vladavine vašeg sazvežđa. Sada bi trebali dovršiti sve ono što ste započeli u prethodne tri nedelje. Promene na ličnom planu koje se odnose na vašu ishranu, u nekom delu će te morati prilagoditi sebi. Ako ste u situaciji da morate unositi određene namirnice koje vam nisu po volji, lepo ih aranžirajte.

Posao
Ovo je nedelja odluka. Ono na šta prvo pomislite, trebalo bi biti pravo rešenje. S tim da sebi date malo vremena, kako bi dublje ušli u kompletna dešavanja, kuda vas to vodi i na koji način bi to mogli uraditi a da bude uspešno. U jednom delu je neophodno da se prilagodite datoj situaciji, a vikend je vreme za konačne odluke.

Novac
Sve ono što budete diskretno radili, na mudar način, omogućava vam izuzetno velike prilive novca, ali tu su i neki neplanirani pokloni, kao i novac. Ako planirate renoviranje doma, selidbu ili kupovinu novog stambenog prostora, proći ćete mnogo bolje nego što ste planirali. Ipak dobro čuvajte novac, manja nepažnja bi mogla prouzrokovati gubitak.

Ljubav
I ove nedelje ste i te kako zainteresovani za ljubav, sva aktuelna zbivanja... želite da budete viđeni... Da bi došli do novih ljubavnih ostvarenja u nekom delu ćete ipak morati da se prilagodite. Lako bi moglo doći do jednog sjajnog početka, gde bi osetili da ste našli ljubav svog života. Ali partner najverovatnije uskoro putuje ili živi u inostranstvu. Čitava ova situacija na vas će stimulativno delovati i pojačati interesovanja za tu osobu. Na javnom mestu može doći do poznanstva sa uniformisanom osobom ili sportistom. Ovaj odnos bi bio pun rivalstva i obostranog dokazivanja. Ukoliko u tome ne preterate, ostvarujete burnu vezu koja će vas maksimalno ispuniti. Vikend omogućava lepo poznanstvo sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama. Ukoliko još uvek želite pomirenje, za sada mirujte. Partner trenutno nije spreman ni na kakve kompromise.

Zdravlje
Dobro se zaštitite od vetra ili promaje. Osetljive su vam uši.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Veliki ste obožavalac ukusne hrane. Teško možete odoleti primamljivom mirisu i ukusu. Ove nedelje bi lako mogli imati ozbiljnijih stomačnih tegoba. To će osetiti svi oni koji preteruju u jelu, ali i oni koji su zbog briga potpuno izgubili apetit. Ukoliko osetite ovakve tegobe, neophodno je da posetite lekara. Stomačna nervoza će biti prisutna početkom nedelje.

Posao
Nervoza i napetost koju ste osećali protekle nedelje još uvek je prisutna. S tim da postepeno popušta. Sve ono što vam je donelo ovakav osećaj pustite neka samo teče. Što više budete želeli da se izborite sa problemima, samo će te se lošije osećati. Venera vam daje sjajne mogućnosti, isključivo kroz mudre postupke, izjave.

Novac
Kako bi neočekivano mogli doći do brze zarade, tako bi isto mogli izgubiti donoseći brze odluke o ulaganju novca. Ove nedelje budite odmereni kada je novac u pitanju. Sve ono što vam i najmanje deluje nesigurno, najbolje je da izbegnete. Po običaju novac će vam stizati u manjim iznosima sa više strana.

Ljubav
Niste skloni naglim promenama. Više vam odgovara da svemu prilazite postepeno sa sigurnošću. Ali ova nedelja bi mogla da vam pomuti razum. Prvo šta vas očekuje početkom nedelje je ljubav koja će u vama probuditi buru emocija. Partner je preduzimljiv i ništa ne prepušta slučaju. To je osoba koja brzo proživi određena dešavanja, da bi ubrzano krenula u druge aktivnosti, događaje... Ono što je sigurno, sa ovom osobom vam neće biti dosadno. Sada je pitanje da li ćete uspeti da pratite tu jaku energiju partnera. Zatim je tu jedna razvedena osoba, koja neće lako odustati od vas. Na vas neće ostaviti poseban utisak pri prvom kontaktu, izlasku... Za sada ostanite na prijateljstvu, a vreme će vam doneti odgovore. Sportista ili osoba iz javnog života, krajem nedelje bi mogla pokazati veća interesovanja za vas. Vaga vam donosi razočaranje, napornu vezu. Nagli i neočekivani ulasci u novu vezu su karakteristični ove nedelje.

Zdravlje
Brz tempo života donosi vam stomačne tegobe. Malo usporite i nađite vremena za odmor, kao i redovnu ishranu.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Početkom nedelje, prelazak Meseca preko retrogradnog Marsa iz Vage, koja predstavlja vašu astrološku kuću ljubavi, pokrenuće u vama veliku želju da svoju liniju dovedete do savršenstva. Dok dobar odnos Jupitera iz vaše astrološke kuće hrane sa Venerom iz Riba, zahteva laganu hranu, bez rigoroznih dijeta. Što će svakako doneti prelep izgled, bez mnogo muke.

Posao
Ako vam je ponestalo snage u cilju pronalaženja posla ili nekih drugih poslovnih ciljeva, snagu pronađite u sebi. Vratite sećanja na uspešne periode, kada ste kroz upornost i strpljenje konačno došli do svojih ostvarenja. Venera vas svesrdno podržava, samo nastavite dalje. Podrška od strane dragih osoba, olakšava celu situaciju i usmerava vas.

Novac
Ove nedelje se pokreću dešavanja koja će vam omogućiti bolju zaradu. To bi mogao biti dobitak zaposlenja, ali i svaki kontakt sa inostranstvom obećava finansijsku sreću. Početkom nedelje mnogi će biti zabrinuti zbog neplaćenih računa. Četvrtak i petak su dani koji vam donose dobra rešenja, lepe prilive, pozitivne promene.

Ljubav
Ponedeljak bi vam mogao doneti nepovoljne vesti u vezi bivše ljubavi. Budite sigurni da niste dobili potpunu informaciju. Nikako vam se ne preporučuje nagla reakcija u kojoj bi se osetila osvetoljubivost. Ova nedelja vam nije povoljna za pomirenja, budite strpljivi biće još prilika i to mnogo boljih. Utehu bi mogli naći u prijatnoj osobi sa kojom radite ili kroz druženje sa kolegama. Ukoliko ste usamljeni, omogućeno vam je veliko ljubavno ostvarenje. Trenutno su vam aktivni Vodeni znaci: Rak, Škorpija ili Ribe. Sa Rakom bi uživali u obilatom provodu. Škorpiji ne bi trebali dozvoliti da vas u bilo čemu sputava. Tu bi brzo izgubili interesovanja. Ali ako se radi o starijem partneru, mnoge stvari u svom životu stavićete na pravo mesto. Riba je ta koja će vas kompletno usrećiti. Ako ste već došli u kontakt sa osobom koja vam se dopada, od srede ulazite u skladnu vezu.

Zdravlje
Početkom nedelje ne precenjujte svoje fizičke mogućnosti, moglo bi doći do upale mišića ili blage povrede.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Uporni i dobronamerni saveti o zdravom načinu života od strane osoba koje poštujete u vama će izazvati veliki otpor. Upravo tuđa insistiranja će vas podstaći da počnete razmišljati o nekim lošim navikama, za koje ste svesni da nepovoljno utiču na vašu vitalnost. Izuzetno lep uticaj koji Venera šalje Jupiteru iz vašeg sazvežđa, doneće prihvatljivo rešenje.

Posao
Još uvek su prisutni uticaji koji kod vas donose nezadovoljstvo na poslovnom planu. Ako budete uspeli da kontrolišete trenutne doživljaje, ne reagujete u datom trenutku, otvarate nove mnogo bolje mogućnosti od sredine nedelje. Putovanja, kao i inostranstvo u ovom periodu donose najbolja rešenja.

Novac
Sve aktivnosti u kojima se sami dobro snalazite, donose olakšanje na finansijskom planu. Ove nedelje sve zavisi samo od vas. Mogli bi se sjajno oporaviti, rešiti mnoge finansijske probleme, obaviti važne kupovine. Ali isto tako, ako budete tvrdoglavi, propustićete ove divne uticaje koji vas trenutno podržavaju.

Ljubav
Tajna veza koja traje ili ulazite u tajnu vezu, zadržite u tajnosti. U ponedeljak budite oprezni. Mogli bi se susresti sa nekim od ukućana, što bi izazvalo burnu reakciju koja bi izazvala krizu u vašoj vezi. Ne dozvolite da iko utiče na vaš izbor. Radite po svome i ne pokušavajte druge da ubeđujete da je to pravi izbor za vas. Ako još uvek želite pomirenje sa bivšim partnerom, budite strpljivi. Nije povoljan period za pomirenje. Ako vam se pojavi neko nov, a na neki način interesantan za vas, prihvatite to udvaranje. Tako ćete realnije sagledati svoje emocije. Saznati da li je povređena vaša sujeta ili stvarno ne možete bez stare ljubavi. Slobodnim osobama se daju velike mogućnosti ljubavnog ostvarenja. Ljubavi koje se pokreću na putovanju, sa partnerima koji žive u inostranstvu ili se sve to dešava na fakultetu, seminaru... doneće vam veliko ljubavno ostvarenje.

Zdravlje
Manjim promenama u lošim navikama, potpuno ćete stabilizovati svoje zdravlje.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Lavovi imaju veliku želju da se dokazuju ne birajući način na koji će to sprovesti. Dokazivanjem da možete dobro podneti veće količine alkohola ili masne hrane, samo će te sebe ugroziti, a pri tome ostaviti utisak nezrele i teške osobe. Merkur vam daje mogućnosti pozitivnih promena, ako se napokon dogovorite sami sa sobom.

Posao
Ako vam je mnogo toga krenulo nizbrdo, zapitajte se čime ste sami to prouzrokovali. U vama trenutno živi veliki otpor prema autoritetu, promenama koje se dešavaju na način koji vama ne odgovara. Ako uspete da pronađete nešto ili nekoga ko vam prija, uspešno će te prevazići teškoće.

Novac
Već boravite u periodu koji je naklonjen za podizanje kredita, pozajmice, nasledstvo i novac koji vam stiže preko emotivnog ili poslovnog partnera. Prihvatanjem nastalih promena na radnom mestu i tu bi sebi mogli obezbediti neplanirani dobitak, povećanje primanja... svakako poboljšanje finansija.

Ljubav
U vaš život se vraćaju dve osobe iz prošlosti. Jedna je iz davne prošlosti. Možda je već došlo do susreta. Ni jedna vam se trenutno ne preporučuje. Sve ono što vam nekada nije prijalo od tog partnera ili simpatije, ubrzo bi se ponovo potvrdilo. U ovoj nedelji ste odlično podržani kroz novi početak, pa ne propustite takve lepe prilike. Lako bi moglo doći do tajnih veza, koje bi vas oporavile od nesloge sa stalnim partnerom. Ako ste izašli iz braka ili veze, ostvarujete se kroz emotivnu i nežnu osobu. Ljubavi koje kreću sa partnerom koji ne živi u vašem mestu boravka, imaju dobre mogućnosti opstanka i lepih ostvarenja. U vezama koje traju moglo bi doći do manje napetosti. Neprijatnosti prevazilazite ukoliko ne budete uporno pokušavali partneru da nametnete svoje stavove. Imajte više širine. Svako prilagođavanje i razumevanje poboljšava odnose.

Zdravlje
Potrebno vam je opuštanje i odmor, kako bi iz sebe izbacili napetost i nervozu.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Device imaju veliku potrebu za ukusnim ali i na izgled lepim jelima. Veliki broj pripadnika ovog sazvežđa se sa lakoćom okreće kuvanju i to jednostavnih jela. Pažljivo birate detalje i imate dovoljno strpljenja i preciznosti. Ako spremate večeru za drage goste ili nešto slavite, kreativnošću ostavljate fascinantan utisak.

Posao
Ideje vam se nižu jedna za drugom, ali ne vidite kako da ih sprovedete do kraja. Vraća vam se stara slika loših dešavanja i to vas uznemirava. Kada imamo napete uticaje, preporučljivo je mirovanje. Pustite situaciju da sama teče, eliminišite strah i videćete sve će doći na svoje. Ne donosite konačne odluke o promeni posla.

Novac
Početkom nedelje ne ulazite u kupovine ili ulaganja po trenutnim doživljajima. Naglost dovodi do finansijskog neuspeha. Kada su u pitanju prilivi novca, omogućen vam je veći prihod koji ste ostvarili po osnovu zalaganja u prethodnim mesecima. Ako prodajete automobil, nekretninu... povoljni uticaji kreću od srede.

Ljubav
Neodlučnost u vezi stare ljubavi vas sve više iscrpljuje. Jedan deo vas ga neodoljivo želi, međutim tu ima nešto teško iz prošlosti što vas koči i blokira. Ružna prošlost se sigurno neće vratiti, opustite se. Ako partner i dalje uporno insistira na pomirenju, dozvolite mu da vam se približi. Drugi deo nedelje je kao stvoren za pomirenje. Ovaj uticaj se odnosi na veze koje su trajale nekoliko godina, kao i veze koje su bile tajne. Slažu se uticaji koji nagoveštavaju obelodanjivanje tajne veze obostranom željom partnera. Tu su uveliko planovi o početku zajedničkog života. Ukoliko ste usamljeni, početak nedelje vam nije naklonjen za nešto novo. Već od sredine nedelje situacija se menja i omogućava ulazak u vezu sa starijim partnerom. Do poznanstva dolazi preko vama bliske osobe ili na putovanju. Za vikend vas očekuje prijatno poznanstvo na javnom mestu.

Zdravlje
Sigurno će biti nervoze na poslovnom i ljubavnom planu početkom nedelje.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ako niste naučeni kontroli, idete linijom manjeg otpora... početkom nedelje bi sva nezadovoljstva mogli rešavati nekontrolisanim apetitom. Suočite se sa stvarnošću ma kakva da je, bolje ćete se osećati i napokon pokrenuti u cilju rešavanja onoga što vas muči. Od sredine nedelje vam je omogućeno da se u potpunosti stabilizujete i jelom ne rešavate napetost.

Posao
Privatnici bi mogli napraviti sjajan poslovni potez, koji bi ih u mnogo čemu oporavio, pokrenuo bolje poslovanje. Odlazak na službeni put donosi dobre informacije. Ako radite na promenama radnog mesta, firme, dobitka zaposlenja... budite aktivni, ova nedelja omogućava sjajne promene.

Novac
Početak nedelje nije najpovoljniji za finansije. U tom periodu dobro razmislite pre nego što se odlučite za bilo kakve troškove. Od sredine nedelje jasnije razmišljate i konkretni ste u onome što činite. Tada vam se pokreće dobar period za novac. A neko bi mogao da vam vrati dug iz davne prošlosti.

Ljubav
Pomračenje Meseca koje će se desiti 15-og aprila u prepodnevnim časovima, na vas će i te kako delovati, pošto se dešava u vašem sazvežđu. Moguća je nesanica, pad raspoloženja, preosetljivost, što bi moglo izazvati ljubavno nezadovoljstvo. Ako ste u vezi ili braku, ne izjašnjavajte se o svojim trenutnim doživljajima, trenutno ste neobjektivni. Ukoliko vas muči stara ljubav, ne blokirajte kontakte ako partner pokušava da vam se približi. U suprotnom sami ne pokrećite ništa, dobili bi ste samo odbijanje. Mirovanje i čekanje boljeg momenta je jedino rešenje za sada. Novu ljubav možete upoznati kroz bilo koje uobičajene dnevne aktivnosti, zatim kroz pružanje pomoći osobama kojima je potrebna zdravstvena ili neka druga podrška... Na radnom mestu starija osoba pokušava da vas osvoji i to u drugom delu nedelje. Trenutno vam se ne preporučuju osobe koje su razvedene ili u fazi razvoda.

Zdravlje
Preporučuje vam se što više odmora i rekreacije, kako bi lakše podneli nepovoljne uticaje Meseca. Od petka ćete se mnogo bolje osećati.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Zadovoljstvo u jelu i piću biće izraženo ove nedelje. Pažljivo birate namirnice i jela, privlači vas sve ono što je neuobičajeno. Pored dobrog ukusa, bitan vam je i izgled. Pozitivan uticaj Jupitera vam poručuje da se okrenete ka morskoj hrani, južnom voću... Bolje ćete se osećati i nećete ugroziti svoju liniju. Dok vas nepovoljni uticaji upozoravaju da izbegavate namirnicama koje vam je doktor zabranio.

Posao
Napetost na poslovnom planu koja je bila prisutna već dve nedelje, postepeno popušta. I dalje ste pod negativnim utiskom. Od srede se mnogo toga menja. Dolazite do saznanja koja vam daju odgovore i nadu da će te uspeti u bitnim poslovnim planovima. Nestaje netrpeljivost koja je vladala između vas i pretpostavljenog.

Novac
Putovanja i posao koji radite sa zadovoljstvom... možda je to vaš hobi, omogućavaju vam značajne prilive novca. U svemu je potrebno da budete odmereni, kako ne bi na brzinu sve potrošili. Ne ulazite u finansijska ulaganja koja su nesigurna. Ne preporučuje vam se ni najmanji rizik, kao ni igre na sreću.

Ljubav
Venera i dalje boravi u vašem astrološkom polju ljubavi. Ove nedelje donosi prava 'čuda'. Pojavljuje se osoba kakvu ste oduvek želeli. Sve se pokreće na putovanju ili kroz kontakt sa strancima, to bi mogla biti i osoba koja živi negde u dalekom inostranstvu. Daljina neće ugroziti vašu ljubav. Pre će stimulativno delovati na obe strane i ubrzati vaše spajanje. Da, ovde je priča o brzom ulasku u brak, zajednički život. Crna markantna osoba, koja deluje vrlo strogo, pa čak i opasno, u vama će probuditi veliko interesovanje. U ovakvoj situaciji, prepustite partneru da sam sve pokrene. To je osoba koja voli da se bori za svoju partnerku i da osvaja. Ne razmišljajući, spontano prihvatate udvaranja od partnera koji je najverovatnije zauzet. Neizbežan je susret sa bivšim partnerom krajem nedelje. Ako budete otvoreni za razgovor, moglo bi doći do pomirenja.

Zdravlje
Dobar provod i ljubav, ublažavaju nervozu i napetost.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Mnogi pripadnici ovog sazvežđa mogli bi izgubiti apetit. Vraćaju vam se neki stari problemi što u vama budi strah od budućnosti. Ako vam se ovo dešava, unosite više vitaminskih napitaka i voća. Od sredine nedelje vam se vraća tračak nade. Grč koji ste nosili u sebi mogao bi vas napustiti ako uspete da se prilagodite trenutnoj realnosti.

Posao
Od sredine nedelje privatnicima se omogućava da poboljšaju svoje poslovanje. Ono što im je bio veliki problem rešavaju na lakši način. Neočekivano bi mogli dobiti ponudu od strane šefa, koja bi vas uznemirila. Radi se o poslu koji do sada niste radili. Dajte sebi malo vremena da razmislite i videćete naći ćete se u novim aktivnostima.

Novac
Finansijske brige će biti prisutne početkom nedelje. Još uvek ne nalazite izvodljiva rešenja za trenutna dugovanja. Sredinom nedelje se situacija poboljšava. Novac vam stiže u kuću. Tu je i jedna starija osoba, koja će vam na diskretan način pružiti podršku. Ukoliko prodajete nekretninu, sreća vam se osmehuje.

Ljubav
Ponedeljak vam donosi emotivnu preosetljivost, ako ste se razdvojili od voljene osobe. Na vama je da ne istražujete šta se dešava u njegovom životu. Svaku informaciju koju dobijete, pa i pozitivnu protumačićete na negativan način. Za sada nemate dovoljno snage da se suočite, budite strpljivi. Tajne veze koje su trajale duže od godinu dana, od sredine nedelje primaju lepe uticaje. Ovo je početak pomirenja. Astrološko polje ljubavi je vrlo aktivno, ali kao da sami osećate nervozu. Usamljene osobe imaju mogućnosti novog početka. Međutim, ko god da im se približi nalazite mu neku manu. Niste dovoljno ni zainteresovani, nesvesno odbijate svakoga ko vam se približi. Partner koji bude uporan, na kraju će vas i osvojiti. Kontakt sa zauzetom osobom, krajem nedelje u vama budi lepe emocije. Stara simpatija se ponovo vraća u vaš život. Nešto interesantno se pojavljuje u vašem komšiluku.

Zdravlje
Ova nedelja vam donosi razdražljivost i nervozu. Bolje osmislite svoj dan, pokrenite aktivnosti koje vas opuštaju.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Jarčevi su malo haotični kada je hrana u pitanju. Ništa im ne prija. Menjaju svoj meni u potrazi za nečim što bi im prijalo. Stomačni problemi su i te kako pokrenuti i to zbog unutrašnje nervoze. Razmislite šta vas to toliko muči i krenite da rešavate ili prihvatite trenutnu realnost. Samo tako može doći do postepenog opuštanja i vraćanja apetita.

Posao
Ako ste primetili da ste počeli da ne registrujete bitne činjenice, vreme je da malo usporite sa radom. Mnogi od vas primaju previše informacija na radnom mestu, a pri tom im je haotična situacija u domu. Skoncentrišite se samo na ono što radite tog trenutka, izbeći ćete greške koje su neminovne.

Novac
Zbog izuzetno važnih situacija u vašem životu, mnogi su bili prinuđeni da naprave prevelike troškove. Rešenje tog cilja neka vam bude snaga koja će vam dati dovoljno jačine da se izborite sa trenutnim teškoćama. Priliv novca, kao i dobro rešenje preko muške osobe, najavljuje vam se krajem nedelje.

Ljubav
Pored svih teškoća koje su vas snašle, ljubav će vas ispuniti i doneti radost i optimizam. U braku i dugim vezama stari problemi definitivno odlaze u prošlost. Ako želite u nečemu da promenite svog partnera, ova nedelja vam pruža veliku podršku. I usamljene osobe su u izuzetno povoljnom periodu. Ovde imamo priču o tajnoj ljubavi koja će vas preporoditi. To ne mora da znači da je partner zauzet, možda živi u drugom gradu ili državi, često putuje... Na javnom mestu, ali i na sudu, kod advokata... pokreće se opuštena i sretna ljubavna priča. Sve kreće kroz prijateljski odnos, odmereno i spontano. U vašem horoskopu još uvek živi priča o tajanstvenom i zatvorenom muškarcu, koji vas pažljivo posmatra ali još uvek ništa ne preduzima. Vama strpljenje nije strano, uzvraćajte poglede i ništa ne pokrećite sami. Krajem nedelje se pojavljuje zauzeta osoba, koja se tek sprema da vas osvoji.

Zdravlje
Promenljivog ste raspoloženja. Ljubav i druženja su trenutno za vas pravo rešenje.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Vodolije neće propustiti ni jednu priliku koja im omogućava uživanje u hrani ili piću. Ove nedelje će te biti u prilici da oprobate strana jela, ali tu su i morski specijaliteti. Još bolje bi bilo ako bi ih sami pripremili. Malo uživanja u hrani neće vam škoditi. Ali ako ste počeli kradom ili noću da jedete, ozbiljno ćete ugroziti svoju liniju.

Posao
Jupiter iz vašeg astrološkog polja redovnih poslovnih aktivnosti odlično je podržan od Venere iz Riba. Ovde možemo očekivati dobitak zaposlenja ili prelazak na bolje radno mesto, drugu firmu... Ako planirate veliko unapređenje, za sada mirujte, tek vam nailaze uticaji koji će vam to omogućiti. Vrlo uspešna nedelja.

Novac
I na ovom polju sklad Jupitera i Venere obećavaju lepe prilive novca. Uglavnom preko posla kojim se inače bavite. Ako ste nezaposleni ovaj uticaj najavljuje zaposlenje ili dobitak prve zarade. Putovanja kao i kontakti sa vama dragim osobama, doneće značajan poklon ili novac.

Ljubav
Uzburkani odnosi će biti u braku ili dugoj vezi. Prisutna su obostrana nezadovoljstva. Ako niste u mogućnosti da smireno razgovarate odložite to za neko povoljnije vreme. U slučaju da se neko od bliskih rođaka ili prijatelja meša u vaše odnose, budite rigorozni i ne dozvolite nikome da ugrožava vašu sreću. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa, početkom nedelje mogli bi ući u vezu na jedan nesvakidašnji način. Ova priča donosi potpuno nova dešavanja, drugačiji način organizacije viđanja. Pravo osveženje za vas, ali tu neće biti preteranih emocija, prisutne su samo simpatije. Vreme radi za vas, možda ste našli pravu osobu za sebe. Ljubavni san bi mogli doživeti sa jednom Ribom ili romantičnom osobom koju bi upoznali na nečijoj proslavi. Hvalisave osobe vam se ne preporučuju u ovom periodu. Više obećavaju nego što su spremne da pruže.

Zdravlje
Na zdravstvenom planu ste odlično podržani. Samo ne preterujte u jelu.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Ribe su tako sretne u ovom periodu. Venera im donosi osmeh na lice, optimizam i želju za uživanjima. Ovde je lepota svake vrste bitna. Da bi užitak bio veći, pažljivo birate mesto izlaska, kao i popularnost hrane koja se sprema u odabranom restoranu. Odmereni ste u svemu, tako da za vas nema bojazni da ćete se ugojiti. Uživajte.

Posao
Venera već izvesno vreme boravi u vašem sazvežđu i pozitivno utiče na vas. Sve gledate lepšim očima. Upravo taj optimizam koji nosite u sebi, omogućava vam lakši uspeh i ostvarenja u svemu čemu se posvetite. Krajem nedelje vas očekuju prijatne vesti od strane vašeg šefa. Možda ste baš vi izabrani da odete na važan poslovni sastanak, službeni put...

Novac
Astrološko polje novca vam je i te kako uzburkano. Imate mnogo želja i planova. Ove nedelje vas očekuju tri priliva novca. S tim što je jedan značajniji i to krajem nedelje. Sve to će vas i navesti na preterivanja u željama koje ostvarujete kroz novac. Uz bolji raspored izdataka, bolje ćete se osećati i sačuvati nešto novca.

Ljubav
Sa Venerom u vašem sazvežđu i Jupiterom u astrološkom polju ljubavi, možete doći do svih većih ljubavnih ostvarenja. Ljubav vam se nudi sa svih strana, a na vama je da birate ono što vam najviše prija. Naravno, vama su najvažnije emocije. Zato su vam u ovom periodu preporučljivi Vodeni znaci: Rak, Škorpija ili Riba. Ukoliko ste izašli iz duge veze ili braka, ne dvoumite se mnogo. Uključite se u druženja i prihvatite udvaranja. Ako sada ne pronađete odgovarajućeg partnera, pitanje je kada ćete. Osoba koja dolazi iz inostranstva u mnogo čemu bi vam odgovarala. Ni daljina vas ne može razdvojiti. Tajanstvena i zatvorena osoba, je izvesno vreme prisutna u vašoj blizini. Od sredine nedelje bi moglo dići do kontakta koji bi vas spojio. U ovom partneru pronalazite pravi oslonac. Ako želite pomirenje, izlazite na omiljena mesta bivšeg partnera. Ukoliko se radi o ljubavi koja je trajala duže od godinu dana, vikend najavljuje pomirenje.

Zdravlje
Dobrog ste zdravlja i raspoloženja. Moguć je problem sa apetitom.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava