Nedeljni horoskop: 7. april - 13. april 2014.

Pročitano: 6603 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 7. do 13. aprila 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Kako uveliko traje vladavina vašeg sazvežđa, energija vam sve više raste. Preduzimljivi ste, u pokretu, puni ideja koje brzo sprovodite. Pripadnici ovog sazvežđa, koji ove nedelje slave rođendan, spremaju spektakularan provod. Naravno, u svemu morate biti prvi. Čak i sa malo novca uspevate da organizujete sjajnu proslavu. Sretno.

Posao
Sunce u vašem sazvežđu donosi optimizam i jaku pokretačku snagu. Zainteresovani ste za sve što se dešava oko vas, naročito kada je posao u pitanju. U momentu prepoznajete šta vam prija, brzo donosite odluke. Znajući vašu brzopletost, mogli bi i pogrešiti. Bitne odluke ostavite da prenoće.

Novac
Novac vam je i te kako naklonjen. Kroz poslove koje obavljate iz svog doma ili ste privatnik, dolazite do značajnijih primanja. I druge prati sreća. I to kroz sve kontakte koji su na neki način tajni. Službena putovanja bi vam bila najplodnija. Svoju finansijsku situaciju držite u tajnosti, ma kakva da vam je. A novčanik pažljivo čuvajte.

Ljubav
I te kako ste raspoloženi za ljubav, izlaske i provod. Dobro se organizujete i pokrećete okupljanja. Sva vaša organizacija je upravo zbog velike želje za ulaskom u novu vezu. Jedino bi trebali da se čuvate svog nestrpljenja. Čim ugledate simpatičnu osobu, želeli bi sve da pokrenete u istom trenu. Ovakva reakcija je na svoj način rizična, pošto bi vas lako moglo napustiti interesovanje za osobu koju ste u datom momentu odabrali. U ovom periodu su vam naklonjeni Vatreni znaci: Ovan, Lav ili Strelac. To su osobe koje bi vas uspešnije pratile i na vas delovale inspirativno. Ljubav vas očekuje kroz sve dnevne aktivnosti, kao i na mestima za zabavu. Tajne veze su i te kako interesantne za vas. Ako ste već u tajnoj vezi, više vremena ćete provoditi zajedno. Odnosi se u mnogo čemu poboljšavaju. Bračni partneri bi trebali izbegavati teme koje ih redovno vode u sukob.

Zdravlje
Puni ste energije. Samo ne preterujte ni u čemu, kako bi se što bolje osećali.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Bikovi su u periodu koji im omogućava veća bitna ostvarenja. Najviše ih interesuje njihov izgled. Dnevno menjaju svoje odluke, sve dok ne dođu do prihvatljive ideje. Kako vam je glavni cilj da što lepše izgledate, mnogi od vas će se opredeliti za ishranu u kojoj će biti zastupljeno više voće i povrće, ali tu je i rečna, kao i morska riba.

Posao
Izbegavajte osobe koje u vama bude nemir. Na ovakav način nećete pokrenuti nepovoljne uticaje koje trenutno primate. Svaki bunt, inat i dokazivanje, vam se sigurno ne preporučuju. Ove nedelje mirujte, pratite sve što se oko vas dešava... Uskoro ćete na sve drugačije gledati.

Novac
Od ove nedelje ulazite u jedan povoljan period za novac koji sami zarađujete. Uticaj će vas podržavati i narednih mesec dana. Tu bi lako moglo doći do dobrih promena koje bi pozitivno delovale na lična primanja. Nove mogućnosti za zaradu kroz posao koji radite sa uživanjem, ili je to rad sa ženama, lepim stvarima...

Ljubav
Ove nedelje će vas pratiti sretne okolnosti na ljubavnom planu. Budite strpljivi, ako je došlo do raskida sa voljenom osobom, sa kojom ste poslovno povezani. Partner je trenutno jako povređen, pustite njega da sam nešto preduzme. Imaćete više uspeha. Rešavanjem porodičnih problema, problema koji su nastali radi uplitanja rodbine u vaš bračni život, zbližićete se sa partnerom. Ponovo dolazite u kontakt sa simpatičnom osobom koju ste upoznali na kraćem putovanju. Tajne simpatije koje su prisutne duži period, imaju dobre šanse za pokretanje veze. I ovaj put će prijatelji igrati glavnu ulogu. Dok su tajne ljubavi u jednom od boljih perioda. Osoba koja je prisutna u vašem životu već dve nedelje, a uporno tvrdi da je u fazi razvoda ili razvedena, nije iskrena prema vama. Budite oprezni, ako se prepoznate u ovoj priči.

Zdravlje
Ukoliko osećate pad energije, proverite krvnu sliku.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Od utorka ulazite u period koji će vam doneti jaku potrebu za hranom. Lako bi mogli izgubiti kontrolu nad apetitom, koji bi se samo uvećavao. Razmislite šta se to u vašem životu dogodilo, što je izazvalo ovakvu promenu. Najverovatnije se radi o nekom ljubavnom nezadovoljstvu. Pronađite se u nečemu što će vam vratiti osmeh na lice.

Posao
Venera upravo ulazi u vaše polje poslovnih ostvarenja i tu će boraviti narednih mesec dana. Data vam je mogućnost da poboljšate odnose sa saradnicima, ali i za sebe da odradite važne poslovne ciljeve. Povoljno je vreme za promene i dobitak zaposlenja. Veću podršku imate od strane žena, ako želite da se vratite na staro radno mesto ili bivšu firmu.

Novac
Želja za uživanjem, ostvarenjem bitne kupovine, vas i te kako pokreće ove nedelje. Ako budete pratili svoju intuiciju i na takav način se opredelite za dopunske poslovne aktivnosti, ostvarićete svoje snove. Ipak, ne preterujte u svojim očekivanjima. Ova nedelja vam u svakom slučaju omogućava dobre prilive.

Ljubav
Ova nedelja bi mogla doneti napetost u ljubavnim odnosima. Jedini savet vam je da ne ulazite u sukobe sa partnerom, da ne započinjete teme koje vas redovno vode u svađu. Tek inati i zabrane sa bilo čije strane, donelo bi burne sukobe. Sve lakše možete prevazići dobrom organizacijom provoda i druženja sa dragim prijateljima. Ili aktivno započnite planiranje godišnjeg odmora, obilazite turističke agencije. Na radnom mestu bi lako mogle krenuti nove simpatije, nove ljubavi. Ljubav vas očekuje i kroz rešavanje bitnih životnih ciljeva. Osoba koja će vam pružiti pomoć je vaš budući partner. Od petka vam se najavljuje ljubavna sreća. Vikend vam donosi tajnu ljubav ili ljubav sa osobom koja živi u inostranstvu. Susret sa bivšim partnerom sigurno će vam doneti unutrašnji nemir. Za sada mirujte, tek dolaze uticaji koji će vam dati drugu šansu.

Zdravlje
Napetost i nervoza će biti prisutni ove nedelje.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Jupiter iz vašeg sazvežđa vas mesecima iskušava. Navodi vas na velika uživanja u jelu i piću. Ove nedelje kod vas se javlja otpor prema hrani. To je rezultat prethodnog preterivanja. Sada ste u prilici da napravite dobar izbor namirnica, kao i vitaminskih napitaka. Izbegavajte jaku i masnu hranu. Potrebna vam je veća disciplina.

Posao
Smanjuje se napetost i nervoza. Sada na objektivan način gledate na prethodna dešavanja. Protekli vikend vam je doneo mnoge odgovore. Sada se ne oslanjate ni na koga. Prateći svoju intuiciju, nalazite pravo rešenje za sebe. Ma o čemu da se radi, svoje mišljenje zadržite isključivo za sebe. Lakše stižete do novog zaposlenja.

Novac
Još uvek ste dobro podržani na astrološkom polju novca. Kroz posao kojim se bavite mogli bi doći do neočekivanog priliva na osnovu sopstvenih ideja. Ako ste znali da iskoristite dati momenat, možete samo da se radujete. Novac koji vam stiže, nije preporučljivo da odmah trošite ili ulažete.

Ljubav
Mnogi od vas razmišljaju o staroj ljubavi. Ove nedelje bi trebali da mirujete. Ono što bi želeli da dobijete od bivšeg partnera, ove nedelje nećete uspeti. Ako čujete nepovoljne informacije, ne prihvatajte zdravo za gotovo. Pred vama ima dovoljno vremena za pomirenje. Veze koje su trajale duže od godinu dana, imaju više mogućnosti za susret i pomirenje. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa, još uvek su vrlo probirljivi. Teško nailaze na osobu koja bi ih zainteresovala. Svakome nalazite neku manu. Oslobodite se prošlih dešavanja, ako želite novo ljubavno ostvarenje. Sam početak nedelje mogao bi vam doneti prijatno ljubavno iznenađenje. To je osoba iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Na kraćem putovanju ili fakultetu rađa se nova ljubav. Tu su i tajne veze, kao i veze kakve ste oduvek priželjkivali. Skladni odnosi u braku i dugim vezama.

Zdravlje
Skloni ste svim vidovima preterivanja. Nađite prihvatljivu sredinu, bolje ćete se osećati.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Dolazi do nagle promene u načinu razmišljanja. Doživljavate pravo buđenje. Stavove koje ste do skora branili, ispostaviće se kao pogrešni. Koliko god da ste pobornik zdravog načina života, zdrave ishrane, sporta... samoinicijativno ste sebe doveli u iscrpljujuću fazu. Potražite savet stručnog lica. Vraća vam se vitalnost na lakši i kvalitetniji način.

Posao
Ne dozvolite da vas lepa prošlost zavede. Okolnosti su se u mnogo čemu promenile. Što se pre prilagodite trenutnim dešavanjima, olakšavate lični put uspeha. Ako je za vašu stabilnu budućnost potrebno da sarađujete sa osobama sa kojima ne delite ista mišljenja, budite profesionalni.

Novac
Neke stavove menjate i to neočekivano. Od ponedeljka vas gura jaka pokretačka snaga u cilju bolje zarade. Svakako ćete se prikloniti poslovima koji vam to omogućavaju, pa makar se radilo o sporednim aktivnostima koje obavljate mimo redovnog rada. Ulazite u period dobrih promena koje vam omogućavaju bolje prilive novca.

Ljubav
Spremni ste da uradite i ono što vam nije srodno, kako bi osvojili dragu osobu. Mnogi od vas tačno znaju kakvog partnera bi želeli za sebe. Ako to prepoznate, svaka 'žrtva' se isplati. Dolazite do svojih najvećih emotivnih ostvarenja. Ako ste izašli iz duge veze ili braka, ljubav vam je i te kako naklonjena. Da bi se sve ovo ostvarilo, neophodno je da budete aktivni, izlazite i družite se. Čak i u nekim neudobnim situacijama, mogli bi upoznati ljubav svog života. Dva simpatična uticaja ukazuju i na ostvarenje kroz tajnu vezu. To ne znači da je partner zauzet, ali je preporučljivo da veza bude tajna bar za početak. Već od zauzetog partnera ne očekujte mnogo. Ukoliko niste spremni da ga delite sa njegovom partnerkom, bolje bi vam bilo da na vreme odustanete. Skoro godinu dana primate uticaje koji vam omogućavaju prelepa ljubavna ostvarenja sa osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje
Skloni ste upalama.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Sklonost eksperimentisanju pri izboru jela koja spremate ili kupujete, tokom prethodnih mesec dana, sada vas popušta. U mnogo čemu se tu niste pronašli na zadovoljavajući način. Od početka nedelje ulazite u period koji će trajati narednih mesec dana, kada ćete osluškivati svoj organizam i na takav način birati namirnice i jela.

Posao
Napete situacije su iza vas. Sada kad sve dobija svoje pravo mesto, možete opušteno da krenete u neke nove poslove, dogovore i planove. Brže i jasnije razmišljate, nestalo je nedoumica. Sve ono u šta verujete biće lakše ostvarivo. Tek ste ušli u period koji vam omogućava bolji početak u svakom smislu.

Novac
Na finansijskom planu je prisutna napetost. Prihvatite trenutnu realnost, budite objektivni. Sva rešenja su moguća, samo odbacite loše misli koje vas blokiraju. Ono što ne možete da ostvarite, odgodite za neki drugi mnogo bolji period. Ni ove teškoće neće biti do veka. Ako vam treba pozajmica, dobijate je od osobe koja vam je uvek izlazila u susret.

Ljubav
Odnosi u braku ili dugoj vezi se poboljšavaju. Svaki zajednički plan i dogovor je ostvariv. Mnogi planiraju godišnji odmor, što ih svakako pozitivno opušta. Vreme je kao stvoreno za ulazak u brak ili planiranje svadbe, zajedničkog života... I dalje su aktuelne stare ljubavne priče. Osećate veliko opterećenje pošto se ništa ne dešava. Ove nedelje bi moglo nešto lepo da vam se desi, ako ste bili u vezi koja je trajala duže od godinu dana. Veliku podršku imate od zajedničkih prijatelja, koji će naći načina da vas spoje. Sredinom nedelje je moguće okupljanje na javnom mestu, a potom na mestima gde ste često izlazili. Idete ka jednom lepom pomirenju. Poznanstvo preko rođaka ili komšija, donosi više nego što ste očekivali pri prvom susretu. Nove ljubavi uglavnom kreću na javnim mestima u večernjim časovima. Zauzete osobe vam se za sada ne preporučuju.

Zdravlje
Osetljiv vam je stomak i stomačni organi. Veću pažnju posvetite načinu ishrane.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Vage su u svemu neodlučne, pa i u načinu ishrane. Prvo se dogovore same sa sobom šta žele da promene u svoju korist, ali kao da nemaju dovoljno snage da to realizuju. Potrebno je da vas nešto pokrene, zainteresuje. Kako ste veliki pobornik lepote svake vrste, razmišljajte o svom lepom izgledu i sve će ići lako.

Posao
Podržavaju vas dva divna uticaja, koja omogućavaju veća ostvarenja na vaš način. Eliminišite svaki vid 'straha' od promena, jasnije će te razmišljati. U svemu što radite imaćete dobru podršku od strane žena i osoba koje vas iskreno vole. Ako planirate odlazak za inostranstvo, svi putevi su vam otvoreni.

Novac
Trebali bi se setiti nekih loših iskustava iz prošlosti, kako ne bi napravili istu grešku. U želji da se iščupate iz nekih loših dešavanja, na lakši način, pogrešićete. Uz malo strpljenja i mudrosti, dolazite do najboljih rešenja. Ova nedelja vam daje mogućnost naglog preokreta na bolje, kada je novac u pitanju.

Ljubav
Astrološko polje ljubavi još uvek prima napete uticaje. Sada zavisi samo od vas kako ćete reagovati i upravljati vašim odnosima. Promenom ponašanja možete izbeći sukobe i nezadovoljstva. U braku ili vezi nađite nešto što će stimulativno delovati na vašeg partnera, nešto što će ga emotivno ispuniti, opustiti. Ozbiljne teme koje donose usijanje, za sada ne pokrećite. Ako želite pomirenje, moraćete se u nečemu prilagoditi bivšem partneru. Sve što pokušate samo na svoj način, neće vam doneti ništa dobro. Usamljene osobe se teže odlučuju za ulazak u vezu. Ova nedelja im ne nudi neki veći izbor. To su uglavnom osobe koje vam u mnogo čemu ne odgovaraju. Ipak ima nade i za sretna dešavanja. Svaka veza koja se pokreće preko posla, poslovnih saradnika... omogućava najveće ostvarenje. Odlazak na službeni put, tek donosi prijatna iznenađenja.

Zdravlje
Dobrog ste zdravlja. Samo ne preterujte u piću ili drugim vidovima uživanja.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Škorpije su uvek bile priča za sebe. Ne slušaju savete iako su dobronamerni. Rade po svom, sve dok ih nešto ne zadesi. Pa ukoliko ste toliko tvrdoglavi, jedete sve ono što vam škodi, ove nedelje će te biti primorani da se okrenete zdravijoj ishrani. Velike probleme bi mogli imati sa pritiskom, glavoboljom...

Posao
Na poslu i dalje osećate veliku napetost, spremnost na sukobe i inat. To vam se nikako ne preporučuje. Ozbiljno bi mogli pokvariti odnose sa svojim šefom. Što pre se prilagodite novim poslovnim zahtevima, lakše će te funkcionisati. Velike su mogućnosti da ćete se preko noći promeniti na bolje, prihvatiti sve ono što vam se dešava na pozitivan način.

Novac
Ne ulazite u ozbiljne poslovne poduhvate, koje sami ne možete izneti do kraja. Samo bi imali velike gubitke. Ove nedelje vas prati jaka intuicija, znate na koji način možete lakše doći do bolje zarade. To ipak nije vaš redovan posao, već nešto što će te obavljati na jedan diskretan način, a odnosi se na vaše sposobnosti, talente.

Ljubav
Škorpije su i te kako zainteresovane za ljubav. Ove nedelje u njihovo astrološko polje ljubavi ulazi Venera i obećava mnogo toga lepog. Uticaj vas podržava narednih mesec dana, tako da ćete imati dovoljno vremena da nađete svoju ljubavnu sreću. Naročito će biti aktuelne nove ljubavi, ali sam uticaj omogućava i drugima da osveže odnose u vezi ili braku. Sanjalački ste raspoloženi, puni optimizma i radosti, što kod vas pojačava dobar uticaj Jupitera iz Raka. Slučajni susreti i poznanstva donose sreću preko noći. Ovakvo poznanstvo bi moglo potisnuti patnju za bivšom ljubavi i vratiti vam veru u ljubav. Ako ste već dugo razdvojeni od voljene osobe u ovom periodu ne očekujte bitne promene. Do boljih dešavanja moglo bi doći u narednom periodu. Za sada sami ništa ne preduzimajte, osim ako sam partner ne pokuša da sa vama uspostavi kontakt.

Zdravlje
Lepa dešavanja na ljubavnom planu, donose pozitivan elan. Vodite računa o ishrani, tu bi vas mogle snaći tegobe.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Retrogradni Saturn vraća vam sećanja na stara jela, koje su spremale vaša mama i baka. Manja promena u ishrani bi vam i te kako prijala. Tu su uglavnom manje kalorične namirnice, kao i posna jela. Sada je pravi momenat da se oprobate u kuhinji. Dobro će te se zabaviti, a po tom sa zadovoljstvom jesti ono što ste sami spremili.

Posao
Uticaji koji kreću početkom nedelje a delovaće narednih mesec dana, navode vas na pomisao o privatnom poslu. Ukoliko ste privatnik, mogli bi značajno poboljšati poslovanje. Slučajna informacija bi mogla kod vas probuditi nova interesovanja, gde ne bi čekali već momentalno krenuli u realizaciju. Pokrećete sve ono u čemu se pronalazite.

Novac
Ukoliko ste odlučili da započnete privatni posao, a nemate dovoljno novca, kredit je pravo rešenje. Neki bi mogli dobiti lepo nasledstvo, koje bi korisno uložili. Novac vam je naklonjen, kako kroz posao kojim se bavite, tako i preko pozajmica, nasledstva, kredita, pa i vašeg partnera. Mudro ga iskoristite.

Ljubav
Pokušaji prijatelja da vas pomire sa bivšim partnerom, ove nedelje neće doneti poboljšanje. Više se oslonite sami na sebe. Sada mirujte i sačekajte povoljniji momenat koji se najavljuje. Astrološko polje ljubavi je i te kako uzburkano. Ima tu i napetosti u svakom smislu, ali i iznenadnih lepih promena. Nađite načina kako da opustite svog partnera, da mu skrenete misi od dešavanja koja su unela nemir u vaš odnos. Ukoliko ste u vezi, a osećate ovakvu napetost u odnosima, mogli bi se malo povući. Uspešna ili izuzetno popularna osoba, mogla bi na vas ostaviti jak utisak. Samo proverite da li je zauzeta, kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Razveden partner je vrlo nestrpljiv i forsira ulazak u vezu. Za sada vam je bolje da održite prijateljski odnos, a kasnije ćete videti šta dalje. Mlađi partner, koji je već u vašoj blizini, prijatno će vas iznenaditi. Najlepše ostvarenje vas očekuje sa osobom iz inostranstva.

Zdravlje
Mogli bi imati ozbiljnijih problema sa alergijom. Posetite lekara.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Isuviše ste svojevoljni i ne odustajete od navika koje vam donose trenutno zadovoljstvo. Uran vas i te kako muči. Ako ste isključivo okrenuti 'brzoj hrani', već duži period osećate stomačne tegobe. Budite oprezni, nagle promene u ishrani isto bi nepovoljno uticale na vas, naročito ako bi se okrenuli rigoroznoj dijeti. Budite odmereni i ozbiljnije se pozabavite svom načinu ishrane. Krajnje je vreme.

Posao
Ako imate ozbiljnije teškoća sa ukućanima, probleme ostavite kod kuće kako bi mogli u potpunosti da primite dobre uticaje koji vas podržavaju na poslovnom planu. Mogli bi imati neočekivano dobru ponudu, možda i odlazak na službeni put koji bi vam značio. Zaposlenje u stranoj firmi ili firmi koja glavnu delatnost obavlja u saradnji sa strancima.

Novac
Još uvek ste u uzburkanom periodu. Da li su vam želje veće od mogućnosti ili ste u prethodnom periodu svesno ušli u veće troškove. Venera vam ipak pomaže da izađete na najbezbolniji način iz svega. Svi kontakti kao i putovanja vam nude sjajno rešenje i donose očekivani dobitak. U svakom slučaju vodite računa o novcu.

Ljubav
Upravo ulazite u jedan romantičan ljubavni period, koji će trajati i narednih mesec dana. Sada je na vama kako ćete iskoristiti ove divne uticaje. Mogli bi doći do ostvarenja ljubavnih snova i to tako nenadano. Sve bi vam delovalo kao prijatan ulazak u lep san. Sve se samo od sebe dešava. Ljubavi se pokreću tokom noći u blizini vode. Osoba koja zna nesebično da pokaže svoje oduševljenje, tople emocije je kao stvorena za vas. Svako putovanje, poznanstvo do koga dolazi preko rođaka, prijatelja, komšija... moglo bi doneti neverovatno lepu ljubavnu priču. Svi susreti u kojima momentalno prepoznajete bliskost sa osobom suprotnog pola, su pravi izbor. Aktuelne su i tajne ljubavi, kako nove tako i stare. Sa ovako divnim uticajima, ne ulazite u duple veze. Bračnim partnerima koji su imali ozbiljnije probleme, daje se druga šansa.

Zdravlje
Vodite računa o načinu ishrane. Tako ništa neće moći ugroziti vašu sreću i optimizam.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Vodolije i te kako uživaju u hrani. Ne zna se da li ih više privlače slana ili slatka jela. Nalazite se u jednom prijatnom periodu koji vam nudi opuštanje kroz mala zadovoljstva, što uglavnom govori o novcu i hrani. Nećete propustiti ni jedno veće okupljanje, koje se održava na elitnom mestu. Dajte sebi oduška ove nedelje, nećete ugroziti svoju dobru liniju.

Posao
U vašoj glavi je prisutno mnoštvo novih ideja, mogućnosti... što bi vas moglo zavesti. Kako budete razmišljali tako ćete se usmeravati. Obratite pažnju na bitna dešavanja koja će povoljno uticati na budućnost vaše karijere i odabraćete ono što je najbolje za vas. Za sada ne eksperimentišite i idite ka sigurnim ciljevima.

Novac
Ulazak Venere u vaše astrološko polje novca, najavljuje jedan od boljih perioda za dobitke, zaradu i prilive novca. Uticaj će vas podržavati narednih mesec dana. Pratite svoju intuiciju, nećete pogrešiti. Svaki kontakt koji u sebi nosi neku simboliku inostranstva mogao bi vam doneti značajniji dobitak. Novac vam je naklonjen.

Ljubav
Nove ljubavi se pokreću na proslavama, poslovnom ručku ili putovanju. Zatim na elitnim mestima u dobrom društvu, pri kupovini nekih lepih stvari za vas... Na svim mestima gde se dobro osećate i zabavljate biće udvaranja i novih simpatija. Samo se krećite i organizujte. Tajne simpatije i tajne ljubavi se bude u ovom periodu. Tu su i osobe koje često putuju ili žive negde daleko od vas, najverovatnije u inostranstvu. Osobu suprotnog pola za koju ste već čuli od vama bliske osobe, upoznajete ove ili iduće nedelje. Sportista koji živi u vašem komšiluku ili u blizini firme u kojoj radite, neočekivano će vas pozvati na neko okupljanje ili izlazak u dvoje. Pored ovolikih mogućnosti mogli bi biti neodlučni. Birajte srcem. U vrlo nestabilnom i napetom periodu se nalaze oni koji su u dugim vezama ili braku. Izbegnite sukobe kako god znate.

Zdravlje
Date su vam sve mogućnosti za poboljšanje zdravlja i lepote.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Neke promene u vašem životu nepovoljno utiču na vaš apetit. Neki su ga skroz izgubili, dok drugi preteruju u jelu tražeći oduška. Prisetite se kako ste nekada rešavali veće životne probleme, prihvatili trenutnu realnost... Samo tako može doći do unutrašnjeg mira i stabilnosti. Automatski bi regulisali i svoj apetit ma kakav da je.

Posao
Većina problema dolazi iz astrološkog polja posla. Najverovatnije je došlo do burnih promena na radnom mestu. Sve vam je to stvorilo haos u glavi. Svim snagama se okrenite ka osobama sa kojima ste oduvek imali dobru komunikaciju, koji na vas deluju pozitivno.. Sami ćete videti da ništa nije tako strašno kako vam se učinilo u prvom momentu.

Novac
Dešavanja na radnom mestu nepovoljno utiču i na finansijsku situaciju. Ovde ste više zabrinuti za svoju budućnost. Ako pozitivno iskoristite ovu jaku energiju mogli bi sami doći do izuzetno dobrih rešenja. Vraćanjem na neke stare dopunske poslove, kao i kroz rad sa prijateljima, dolazite do brzog oporavka.

Ljubav
Na astrološkom polju ljubavi vas i dalje prati sreća. S tim da je već početkom nedelje došlo do još jedne dobre promene na nebu. Venera je upravo ušla u vaše sazvežđe, što dodatno nagoveštava ljubavna ostvarenja. Ona će tu boraviti narednih mesec dana. Kako vreme bude odmicalo vaša sreća će biti veća. Ništa nije slučajno. Venera se postepeno približava Jupiteru iz Raka, i potvrđuje lepa dešavanja. Osim lepih početaka, ovde živi priča o zajedničkom životu, kao i ljubavi sa osobom koja je dobrog porekla, dobroćudna, neko ko dolazi iz inostranstva. Kako ste prirodno skloni tajnama, otvorenog srca će te prihvatiti tajnu vezu. U fazi uspona su tajne veze koje traju. Ipak budite oprezni i pri izboru partnera, kao i u vezama koje traju. Prevelikim očekivanjima ili zahtevima koji su trenutno neizvodljivi vašem partneru, mogli bi ugroziti vašu sreću, izazvati raskid.

Zdravlje
Nađite prihvatljiv način kako da prevaziđete trenutnu nervozu. Ljubav je dobro rešenje.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Biljana Klark (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava