Džef Osaka rođen je u Los Anđelesu. Oduvek je bio fasiniran ugostiteljstvom, ali se kuvanjem nije bavio sve do svoje 28. godine. Osaka je, prema mišljenju brojnih vrhunskih kuvara, jedan…
Suzan Kaps trenutno je šef kuhinje u "Untitled" kafe-restoranu. Odrasla je u Južnoj Karolini gde je leto provodila kod dede na farmi. Nakon što je 2005. godine diplomirala, svoju kulinarsku…
Helen Daroz je francuska kuvarica. Vlasnica je tri "Hélène Darroze" restorana: u Londonu, Parizu i Moskvi. "Moj pradeta i prabaka su bili kuvari, pa samim tim i deka i baka,…
Ana Roš radi u porodičnom restoranu u Kobaridu, malom gradu u Sloveniji. Restoran su opremili roditelji njenog muža Valtera, koji je pretežno zadužen za vina. Kobarid je okružen planinama, a…
Upoznajte Čarlsa čija su strast pažljivo odabrani sastojci i njihova kombinacija ukusa, a sve u cilju personifikovanja prepoznatljivog gastronomskog doživljaja. Detinjstvo je proveo na imanju svog dede gde se javila…
Hari je simpatična i uvek nasmejana britanska kuvarica i spisateljica, poznata po tome što, baš kao i njena koleginica Lorraine Pascale, tvrdi da slatkiši i druge poslastice ne treba nužno…
Strana 2 od 6