Dejvid Kinč utemeljio je poseban kulinarski stil koji ga je postavio na čelo savremene kalifornijske kuhinje. Njegova umetnost kuvanja zasnovana je na specifičnoj filozofiji koja se tiče moderne tehnike i…
Meri En Espozito najbolje definišu tri reči: autentičnost, istorija i tradicija. Najpre bi trebalo napomenuti da je ona jedna od najtraženijih televizijskih kuvarica u Americi. Kao tvorac i domaćin televizijskog…
Džon Beš je kuvar posvećen isključivo specijalitetima južne Luizijane. U svojim restoranima promoviše određene tehnike kuvanja, upotrebu određenih sastojaka i začina, a sve u cilju da na interesantan način predstavi…
Sa šezdesetogodišnjim iskustvom u kuvanju, Meri Beri se smatra nenadmašnom kada je reč o pečenju hrane. Znanje joj je prenela majka, pre same obuke na prestižnom institutu „Le Cordon Bleu"…
Adriana Adarme je spisateljica, kuvarica i blogerka koja živi u Los Anđelesu. Godine 2009. pokrenula je blog „A Cozy Kitchen" koji su ljudi neretko posećivali kako bi čitali zanimljive anegdote…
Stiven Rejčlen je nagrađivani autor, novinar, profesor i televizijski voditelj. Njegovi bestseleri i televizijske emisije („Primal Grill", „Barbecue University") redefinisali su pojam tradicionalnih američkih jela sa roštilja. Objavio je 29…
Strana 2 od 8