Helen Daroz je francuska kuvarica. Vlasnica je tri "Hélène Darroze" restorana: u Londonu, Parizu i Moskvi. "Moj pradeta i prabaka su bili kuvari, pa samim tim i deka i baka,…
Ana Roš radi u porodičnom restoranu u Kobaridu, malom gradu u Sloveniji. Restoran su opremili roditelji njenog muža Valtera, koji je pretežno zadužen za vina. Kobarid je okružen planinama, a…
Upoznajte Čarlsa čija su strast pažljivo odabrani sastojci i njihova kombinacija ukusa, a sve u cilju personifikovanja prepoznatljivog gastronomskog doživljaja. Detinjstvo je proveo na imanju svog dede gde se javila…
Hari je simpatična i uvek nasmejana britanska kuvarica i spisateljica, poznata po tome što, baš kao i njena koleginica Lorraine Pascale, tvrdi da slatkiši i druge poslastice ne treba nužno…
Imala je svega 14 godina kada je počela da pere sudove po raznim restoranima širom Holandije. Opčinjena tajnama i tehnikama kulinarstva koje su demonstrirali kuvari u tim restoranima, shvatila je…
Ko kaže da kulinarstvo i vitka linija ne idu zajedno? Lorejn Paskal, nekada manekenka, a sada autor popularnih kulinarskih TV emisija je dokaz da se ne treba odreći kolača i…
Strana 4 od 8