Aleksandar Smals je kuvar, ugostitelj, pisac i operski pevač. Kao glavni šef, suvlasnik i kreator restorana "Minton’s Supper Club", Smalsov cilj je, kako sam kaže, da zabavi svet. Poslednjih dvadeset…
Rođen je u Hong Kongu, a odrastao je u Kaliforniji. U periodu studija, pažnju je privukao mnogima kada je radio u kuhinji ilegalnog noćnog kluba. Ovim povodom, našao se i…
Keri Blejz odrasla je u Los Anđelesu i tamo je započela svoju kulinarsku avanturu. Kada se preselila u San Francisko, upisala je akademiju u Kaliforniji. U "La Manoir" u Engleskoj…
Osvaldo Garido odrastao je u Meksiku gde ga je baka podstakla da razvije interesovanje za hranu i kuhinju. Nakon što se preselio u SAD, Garido je najpre radio u ugostiteljstvu…
Džef Osaka rođen je u Los Anđelesu. Oduvek je bio fasiniran ugostiteljstvom, ali se kuvanjem nije bavio sve do svoje 28. godine. Osaka je, prema mišljenju brojnih vrhunskih kuvara, jedan…
Suzan Kaps trenutno je šef kuhinje u "Untitled" kafe-restoranu. Odrasla je u Južnoj Karolini gde je leto provodila kod dede na farmi. Nakon što je 2005. godine diplomirala, svoju kulinarsku…
Strana 3 od 8