Harry Eastwood

copyright
Copyright: natgeotv.com
Pročitano: 2224 puta
Kategorija: Poznati Kuvari
Ocena teksta:
(0 glasova)

Hari je simpatična i uvek nasmejana britanska kuvarica i spisateljica, poznata po tome što, baš kao i njena koleginica Lorraine Pascale, tvrdi da slatkiši i druge poslastice ne treba nužno da goje.

Zbog toga se fokusirala na kreiranje maštovitih torti i kolača koji imaju malo kalorija, ali ne gube na sočnosti i ukusu. Publika je prvi put imala prilike da je vidi pred TV kamerama 2007. godine kada je počela da vodi emisiju "Kuvanjem do mršavljenja", a pored toga, napisala je i tri uspešna kuvara koja se bave sličnom tematikom: "Crveni somot i čokoladna pretnja", "Salata za sva godišnja doba" i "Mršava francuska kuhinja". Upravo Francusku smatra svojim drugim domom, pa je trenutno autor i voditelj kulinarske emisije "Moj sladak život u Parizu".

Hari je uvidela značaj bezglutenskog režima ishrane, pa sve više osmišljava recepte koji ne sadrže gluten, a u videu ispod teksta možete videti njen neobičan recept za sladoled od breske, koji je prava letnja poslastica, ali ne i pretnja po vitku liniju!

Priredio: 

Video

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava