Džim Kolman je izuzetno uspešan kuvar i vrste biznismena koji mudro barata svojim kulinarskim veštinama. Već 1993. godine proglašen je kraljem svih medija: štampe, radija i televizije. Ukoliko nije u…
Hubert Keler je najprepoznatljiviji po svojim svetski priznatim restoranima: „Fleur de Lys" (San Francisko), „Fleur" (Las Vegas,) i „Burger Bar" (San Francisko, Las Vegas). Pošto je oduševio svoje kolege, kritičare…
Karen Meknil je jedan od vodećih stručnjaka za vino u Sjedinjenim Državama. Autor je nagrađivane knjige „The Wine Bible", prepoznate kao najsveobuhvatnije delo o vinu napisane od strane američkog autora.…
Dejzi Martinez je portorikanka iz Bruklina. Živela je kod bake sve do svoje pete godine, a porodica joj seže do najrazličitijih krajeva španskog govornog područja. Baka i majka su joj…
Reč je o slavnom domaćinu u preko 2.000 televizijskih emisija posvećenih kulinarstvu. Martin Jan uživa brojna priznanja i visoko je cenjeni konsultant za hranu, profesionalni je instruktor i veoma čitan…
Kada je još 1999. godine kuvarica Gabriel Hamilton na svoj prvi meni stavila sve ono što se na njemu najmanje očekuje - ponosno je prekršila brojna pravila kulinarstva prema mišljenju…
Strana 1 od 8